Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Παράθεση από akisjes: “Για βοήθα λίγο. Είναι ξεκλειδωτο το κινητό? Τι ρομ φοράς τώρα?Θες αποκλειστικά ελληνικα ?Σε κάθε περίπτωση κοίτα τους οδηγούς στην πρώτη σελίδα. ” Είναι ξεκλείδωτο αυτή τη στιγμή δε bootarei πριν φορούσε μια BETA της αγγλοκινεζικης. Δε θέλω Ελληνικά απλά δε θέλω και κινέζικα.

• καλησπέρα πέδες έπεσα σε λούπα... Δε κάνει boot και νομίζω το μόνο που μου έμεινε είναι να περάσω rom με το SP_flash_tool... Για βοηθήστε λίγο 1 Που θα βρω σωστή ROM 2 Πια είναι αυτή για το κινητό μου Redmi Note 3 pro 3 αν μπορώ να περάσω τη ROM με το TWRP που έδωσε ο lallasgr χωρίς να περάσω τη ROM στο κινητό(Sideload)

• Για πείτε ρε παιδιά ήρθε και σε εμένα το unlock verification και είπα να το κάνω... Καλώδιο,Miunlock, fastboot,... Update 800+ mb μου λέει και αφού το έκανε μου πέρασε.... Αυτό 7c532888130189b6682a214749498fdb.jpg Τώρα προσπαθώ να κάνω unlock και δε βλέπει το κινητό το Miunlock όταν μπαίνει στο bootloader! Κάνω κάτι λάθος...? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

RadicalGR - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από efyv2: “βρε παιδιά κανένας για τις δικές μου τις αρχάριες ερωτήσεις? ''καλησπέρα, το έλαβα κι εγώ... μόλις σε 13 μρέρες. Κλασικά έχω ανόητες ερωτήσεις να κάνω... Το app store και τον browser το δικό τους μπορώ να το σβήσω? Τα mi account, mivideo κοκ?Το fingerprint που πάω να το ρυθμίσω? Κατέβασα από play store καποια ελληνικα πληκτρολογια αλλά όταν πάω να γράψω μνμ δεν μου βγάζει ελληνικά. Τι κάνω λάθος? Τί να βάλω? Περί 160 χαρακτήρων μνμτα παίζει? έχω MIUI version 7.1.18.0 (LHOCNC…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Μόλις δοκίμασα και γω να συνδεθώ και κόλλαγε και σε μένα στο 30%...Κατέβασα όμως και αναβάθμισα το πρόγραμμα στην τελευταία έκδοση από εδώ και δούλεψε αμέσως!! [MiPhone Manager] The Official English Mi PC Suite Released! Download Here! - App - Xiaomi MIUI Official Forum” Ευχαριστώ παλικαρε Και σε εμένα δούλεψε κανονικά με αυτή την έκδοση. Misetup3.2.1.3111_2717 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ρε παιδιά δε μπορώ να κάνω connect το κινητό με το MI SUIT Windows 10 x64 το δικό του καλώδιο Φτάνει στο 30% και μου βγάζει retry !

• Root Redmi Note 3 PRO [SOLVED]

Μήνυμα

Ας απαντήσει κάποιος που το δοκίμασε αν όντως χάνεται το root μετά από επανεκκίνηση!

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους !