Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 167.
-
Μπράβο στην ομάδα, άμεση απόκριση για το πρόβλημα με την ανοικτή ακρόαση και τον χαμηλό ήχο. Και πάλι, μπράβο.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από stakhs: “Στα εργαλεία υπήρχε ο λογαριασμός mi, πλέον δεν υπάρχει. Μήπως γνωρίζετε με κάποιο τρόπο αν μπορώ να τον επανεμφανισω; ” Πέρα από το app στα εργαλεία, στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει πλέον επιλογή που να λέει Λογαριασμός Mi ? Τη βγάλανε στο 9 ?!? ” Στις ρυθμίσεις υπάρχει κανονικά, απουσιάζει από τα εργαλεία.
-
Καλησπέρα, όντως η διαμόρφωση της αρχικής σελίδας έχει δυσκολέψει και δε λειτουργεί η ανοικτή ακρόαση. Περαν τουτου, το κινητό σου δίνει την αίσθηση ότι πάει σφαίρα!
-
Στα εργαλεία υπήρχε ο λογαριασμός mi, πλέον δεν υπάρχει. Μήπως γνωρίζετε με κάποιο τρόπο αν μπορώ να τον επανεμφανισω;
-
Περαστηκε ξανά twrp και η νεα miui 9 aroma 7.8.10 Ευχαριστώ τα παιδιά για την άμεση απόκριση. Λίγο που ασχολήθηκα, γρηγορότερη πλοήγηση ανάμεσα στο λειτουργικό, μερικές αλλαγές στην αρχική οθόνη του miui launcher, εχει προσθεθει το miui lab στις ρυθμίσεις κτλ
-
Οκ παιδια, θα δοκιμασω να ξαναπερασω το twrp. Φοραω την 7.7.20 Αρωμα.
-
Καλησπερα Bandit, και με τους 2 τροπους , το ιδιο εικονιδιο του stock recovery μου εμφανιζει.
-
Καλησπερα Κατοχος Mido, πηγα να μπω σε recovery για να περασω την τελευταια rom με το miui 9 και μου βγαζει ενα κινητο mi δειχνοντας ενα καλωδιο απο κατω με το κειμενο pcsuite.mi.com μενει μερικα λεπτα ετσι και κανει επανεκκινηση. Τι μπορει να ειναι αυτο; Ειχα κανονικα twrp.
-
Κατεβάζω κι εγώ, για να δούμε τι καλά έχει.
-
Εκει που έβγαζα 4+ ωρες οθονη με το Redmi note 3, πλέον είμαι στις 9 ωρες με τo Redmi note 4x. Τεράστια διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας ο snapdragon. Αντε με το καλό να έρθει και η miui 9.
-
Ύστερα απο σχεδόν 1,5 χρόνο χρήσης του redmi note 3 hennessy, πέρασε στα χέρια μου το Redmi note 4x mido. Περαστηκε η τελευταία rom. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, είναι η απίστευτη μπαταρία. Ειχα μερικές αποσυνδέσεις στο YouTube, και τα data, όταν είναι ενεργοποιημενο το wifi, δείχνει 4G, με το που απενεργοποιώ, μπαίνει κατευθείαν σε Η ή 3G χωρίς να βρει ποτέ 4G. Κατα τα άλλα, η ρομ κοιλα σα νεράκι, μπράβο στην ομάδα.
-
Καλησπέρα Σχετικά με το Redmi note 3 Τοσο στην προηγούμενη όσο και στη συγκεκριμένη ρομ, αμέσως μετά την εγκατάσταση μαζί με τα απαραίτητα wipes, κατα την εκκίνηση είχα τερματισμό Google services υπηρεσίας. Ακόμη, έπειτα απο επανεκκίνηση, ειχα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Λύθηκε με εγκατάσταση εκ νέου, της εκατοστε ρομ. Ενα αλλο περίεργο. Στην 7.30 περασα τη ρομ τη δεύτερη φορά χωρίς F. R. Δε μου άρεσε η διάρκεια της μπαταρίας οπότε εκανα f.r. Και ξανα εγκατάσταση της ρομ. Πραγματικά, η διάρκεια της…
-
Καλημέρα Μπράβο στην ομαδα για την καλή δουλειά που κάνει κάθε εβδομάδα. Περαστηκε και σε RN3. Ολα μια χαρά με εξαίρεση το εικονίδιο των επαφών το οποίο έγινε αόρατο. Ξαναπερασα τη rom me wipes davlik και cash αλλα δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;
-
Παράθεση από ZlatkoGR: “Παράθεση από Nikos5150: “Σε kenzo xtrv6.11.17 δουλεύει κανονικά πάντως...Μήπως πρέπει να κάνεις αναβάθμιση από playstore το Messenger; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ένα προηγούμενο apk μήπως και φτιάξει. ” αυτό δεν το είχα δοκιμάσει, θένκιου. γύρισα πίσω μέχρι και 5 εκδόσεις, παραμένει το ίδιο πρόβλημα. μάλλον πρόκειται όντως για κάποιο bug του hennessy στις 2 τελευταίες εκδόσεις της rom ” Γειτονακι, το δοκίμασα. Ούτε έτσι διορθωνεται.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
stakhs - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν είσαι λίγο συγκεντρωμενος, ολα γίνονται. Πέρασα την official china dev με τον οδηγό της πρώτης σελίδας για να ξεκλειδωσω τον Bootloader. Ολα οκ, εύκολη διαδικασία. Είχα κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα πριν ενα μήνα οπότε είχε έρθει και το μνμ της έγκρισης. Κατεβάζω τo mi unlock, βαζω τα στοιχεία του λογαριασμού mi της γυναίκας μου στην οποία είχε έρθει η έγκριση και μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηριζεται. Προσπαθώ με διάφορους τρόπους αλλα τίποτα. Οπότε, ανοίγω το κινητό, βάζω τον δικό μου λογα…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
stakhs - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ παιδιά, θα επιχειρησω με τον τρόπο της πρώτης σελίδας να περασω την κινέζικη dev για να ξεκλειδωσω τον Bootloader και να βάλω την αγαπημένη ελληνική!!!
-
stakhs - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠροσπάθησα να βαλω την κινεζική dev rom μεσω updater για να ξεκλειδωσω τον Bootloader έτσι ώστε μετέπειτα να περάσω την ελληνική και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Πρέπει να κάνω τη διαδικασία της πρώτης σελίδας, σωστά; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21394/
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Peter. Να είσαι καλά.
-
Εκανα τα σχετικά wipes και λειτουργούν τα led σε αναπαντητες και μνμ. Μηπως γνωρίζετε πως μπορώ να τα ενεργοποιήσω για το viber και το messenger;