Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Όντως και από εμένα έχει χαθεί... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για mi3 θα υπάρξει update? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[V5 Theme] Mixed5
ΜήνυμαΩραίο αλλά δεν δουλεύει το λινκ πλέον Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI Theme Editor 3.3.29
ulvergr - - Themes Store
ΜήνυμαΤο κατεβάζω! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως είναι λες και η κεραία είναι... Ποιο αδύναμη. Εγώ είμαι με Q αν δεν νομίζω να είναι θέμα εταιρείας Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από garnaou: “Μπράβο παιδιά!! Τέλεια δουλειά. Η ROM GTV 3.13.0 ( Ελληνική) για το Redmi note μπορεί να υποστηρίξει το Gravity Box;” Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Λογικά όχι γιατί είναι για vanilla εκδόσεις Android μπορείς να βάλεις όμως το wsm tools (κάτι ανάλογο του xposed framework) και από εκεί να βαλεις το MI tools που κάνει σχεδόν τα ίδια με το gravitybox
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
ulvergr - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚατεβαίνουμε (scroll down) στο κατώτατο όριο της σελίδας και επιλέγουμε την επιλογή «Delete». δεν ειχα σκεφτει καν οτι εχει και αλλο η σελιδα!ευχαριστω
-
Απ: Διάφορες Απορίες για το Mi3
ΜήνυμαΤα θέματα που τα αποθηκεύει; ψάχνω να σβήσω κάποια Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Το mail πάντως πλέον δεν δουλεύει δυστυχώς, με το που πατάς το οικονιδιο σε πετάει στην αρχική οθόνη Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Xposed framework και miui
Μήνυμαπαντως το wsm tools το εβαλα και εχει και το repository του xposed,πολυ καλη δουλεια!
-
Xposed framework και miui
ΜήνυμαΈχει ασχοληθεί κανένας φίλος; κάπου είδα στο net ότι βγήκε και για miui Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2