Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• αγορα RedMi Note 4G

giorgakisivan - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Νομιζω πως δουλεψε!Ανοιξε! Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την υπομονη σου Ηρωας!

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Μετεφερα τη rom στον C κ παλι ακαθοριστο σφαλμα 2hgtf75.png

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Το εκανα λοιπον κ μου εμφανιζει στο MiFlash μετα το refresh που παιρνει την αντιγραφη επικολληση, στο flash Ακαθοριστο σφαλμα. Καμια αλλη ιδεα? Δοκιμασα κ αυτο εστω να το επαναφερω στις εργοστασιακες, και στο βημα 4, στο φλασαρισμα, οπου πρεπει να εμφανιστει η κοκκινη γραμμη, το κινητο απλα αναβοσβηνει δειχνοντας μονο το logo. Kαποιος προτεινε λιγο παραπανω στο προηγουμενο θρεντ αυτο, το δοκιμασα αλλα δεν ακουγεται ο ηχος των win οταν το συνδεω χωρις μπαταρια, πως εντοπισε νεα συσκευη. Τα ιδια π…

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Κανενας καμια βοηθειαααααααααα

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Καλημερα δεν μπαινει σε recovery.εχει κολησει στο λογοτυπο.εχω φρικαρει τελειως.τι αλλο να κανω

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

αν ειναι καποιος εδω ας με βοηθησει.εκανα root στο κινητο ολα οκ πηγα μετα να φλασαρω τη rom αλλα αυτο δεν ανοιγει.ειναι κολιμενο στο λογοτυπο κριμα κατι μαλακια εκανα

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

αυτο εκανα αλλα κολισε στο 25%.σ ευχαριστω για το χρονο σου παντως

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

φιλε μου δεν μπορω να το κανω root εκανα οτι μου ειπες και μου εβγαλε το ιδιο προβλημα οποτε δεν μπορεσα να το κανω root

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

ναι αυτο εκανα και μολις φτασει στο 25% σταματαει και μου γραφει τα παραπανω

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα οταν κανω install update.zip to system one. Αν μπορεις πες μου λιγο πιο αναλυτικα πως ρουταρω. ακομα και μετα την ενεργοποισηση του developr tools kai usb debbugging το updater δεν μου εμφανιζεται στα tools

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Φιλε δεν υπαρχει η επιλογη Developer options πουθενα στις ρυθμισεις

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

το κινητο μου ειρθε χωρις να ειναι root. δεν εχψ την εφαρμογη Updater. Προσπαθησα με τον 2ο τροπο και ειχα το παραπανω αποτελεσμα.

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

λοιπον το εκανα με το δευτερο τροπο εκανα Wipe & Reset και μετα Install update zip to System One ετρεχε μεχρι το 25% σταματησε και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν βρεθηκε αρχειο update zip στον φακελλο root .εκανα reboot και τορα με βγαζει στη γλωσσα.βαζο ελληνικα και μου εχει δυο επιλογες Βaidu input kai touchpal x

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

οκ θα το κανω με το δευτερο τροπο ελπιζω να πετυχει

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Ευχαριστω καταρχην.1 το κινητο δεν ειναι root.Προσπαθησα να το κανω αλλα δεν μπορεσα.με recovery πατωντας τα κουμπια.αν μπορει καποιος ας με βοηθησει

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Καλημερα σε ολους.προσπαθησα να βαλω την ελληνικη rom.το κινητο ηρθε με multi miui-KHICNBF6.0 .Δεν ειχε updater και εναλα αυτο που δινετε εδο μεσα.αλλα μου βγαζει αυτοοοοοοο Fix - Sometimes phone rebooted when charging (11-13) Fix - Some devices did not recognize USB OTG (11-13) αν μπορει καποις ας βοηθησει

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Ευχαριστω φιλε μου.θα περασω σιγουρα την ελληνικη ρομ.οποιος το ειδε μου ειπε παω να παραγγειλω..χαχαχαχαχα.Για να μην ταλαιπωρω κανενα θα διαβασω διαφορα και αν εχω καμια απορια τα λεμε......

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Σημερα παρελαβα το τηλ.εντυπωσιακο θα το επεξεργαστω λιγο και σκεφτομαι να του περασω την ελληνικη ρομ.

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Μακαρι το περιμενω πως και πως.Σ ευχαριστω φιλε

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

Καλημερα και παλι και συγνωμη αν κουρασα σημερα ειδα αυτο......ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ01-11-2014 14:22ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ15-11-2014 09:39ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)16-11-2014 08:58Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) σε ποσες μερες θα το εχω?