Εμένα δούλεψε με αυτήν την έκδοση. Zippyshare.com - miflash_unlock-en-2.2.624.14.zip Το βρήκα απο το xda post85: Bypassing 360h wait to unlock bootloader - Pg. 9 | Xiaomi Redmi Note 5 Pro Επίσης να έχετε ενεργοποιημένο από τις επιλογές προγραμματιστών το "Γίνεται ξεκλείδωμα OEM" (Αποδοχή ξεκλειδώματος bootloader)
Note:You can upgrade your phone by Local Update method without unlocking your phone. The method suits for the situations listed below for sure: Update to Global Stable ROM from Global Stable ROM, Update to Global Beta ROM from Global Beta ROM, Update to Global Beta ROM from Global Stable ROM and vice versa. If you encounter the issue that the reboot page keep loading for a long time after flashing, you can choose to wipe all data via entering Recovery Mode. You can turn off your device and then …
Όχι φίλε μου, μια χαρά κουμπώνει αλλά όπως είπα στη μουσική παίζει μια χαρά αλλά όταν καλώ έχει θέμα το δεξί. Στο mi8 έχει γενικά θέμα το δεξί ακουστικό.
Μου συνέβει κάτι πολύ περίεργο, έχω τα ακουστικά xiaomi half in-ear , ενώ δουλεύουν μια χαρά στο κινητό μου mi5 όταν ακούω μουσική, αλλά όταν καλώ καποιον το δεξί ακουστικο κανει εναν σπαστικο ήχο λες και ειναι χαλασμενο...αδυνατο να πιστεψω ότι ειναι χαλασμενο αφού στη μουσικη δουλευει μια χαρα. Στο mi8 εχει προβλημα και στα δυο (μουσικη - κληση).