Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 202.
-
ψήφισα κι εγω ως harrisGR (en.miui.com)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Manowar: “Εμενα συγχρονίζει με το mifit επειδή έβαλα την κινεζική εφαρμογή. Ψαξτη λιγο πιο πάνω Sent from my XT1580 using Tapatalk ” Να βάλω κινέζικη mi fit? ή κινέζικη amazfit?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να συγχρονίσω το amazfit με το mifit? Προτειμώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή mifit, ενώ επιλέγω το ρολόι μου ανοίγει την άλλη εφαρμογή..αλλά δε συγχρονίζει τίποτα στο mifit.Ουτε βηματα ούτε ύπνο.Έχω κατεβάσει και τις δύο εφαρμογές από το playstore.Το ρολόι ειναι US έκδοση.
-
VOLTE MI5 [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από loran: “@HarrisGR άλλαξε region σε India αν έχεις Nougat και θα εμφανιστεί η επιλογή κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα (στην πράξη, να κάνω κλήσεις κλπ) γιατί δεν έχω την σιμ εδώ αλλά σίγουρα θα δουλεύει χωρίς mods! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Δε μπορώ να το αλλάξω δεν έχω official global rom , έχω της unofficial xiaomi.eu.
-
VOLTE MI5 [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “To Volte έχει ακυρωθεί στις τελευταίες ROM γιατί δημιουργούσε προβλήματα στις κλήσεις. Προφανώς θα ενεργοποιηθεί και πάλι στις νέες MIUI 9 ROM. ” Ακόμα σε μένα δε γίνεται τιίποτα Νομίζω το μπαλάκι είναι στην cosmote... που διαθέτει τη λειτουργία volte-vowifi ΜΟΝΟ για τα κινητα apple και samsung προς το παρόν λένε αλλά για xiaomi δε νομιζω να ενδιαφερθούν..Ο μόνος τρόπος θα ήταν πιστεύω με κάποιο mod ή κάποιο .zip που θα πρέπει να φλασάρουμε.Δοκίμασα ένα module για το Magi…
-
Παιδια ίσως στην τρίτη έκδοση να μη χρειαστεί μετάφραση.Σε κάθε update μπαίνουν περισσότερα ελληνικά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “„<a href="http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/apps/Mi-Fit.2.4.2_miui.gr.apk" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">Κατεβάστε το Mi-Fit 2.4.2 By Xiaomi Miui Hellas </a>“ ” Γιατί όμως η 2.4.2; Έχει βγει ήδη η 3.0.1
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από HarrisGR: “Η xtrv ειναι πιο γρήγορη από την aroma για το mi5. Δοκιμασα και τις 2 ρομ και η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα.Απο άποψη ταχύτητας κυρίως αλλά και μπαταρίας-θερμοκρασια.Παντως συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε αλλά κατά την άποψη μου δεν ήταν και τόσο αναγκαία η aroma rom...κατεβάζω 200mb extra ίσως και περισσότερο χωρίς λόγο..Το μόνο που βάζω extra είναι το magisk το οποίο το κάνω μεσω του twrp και πιο γρήγορα μάλιστα.Ελπιζω στο μέλλον να μην εξαφαν…
-
Η xtrv ειναι πιο γρήγορη από την aroma για το mi5. Δοκιμασα και τις 2 ρομ και η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα.Απο άποψη ταχύτητας κυρίως αλλά και μπαταρίας-θερμοκρασια.Παντως συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε αλλά κατά την άποψη μου δεν ήταν και τόσο αναγκαία η aroma rom...κατεβάζω 200mb extra ίσως και περισσότερο χωρίς λόγο..Το μόνο που βάζω extra είναι το magisk το οποίο το κάνω μεσω του twrp και πιο γρήγορα μάλιστα.Ελπιζω στο μέλλον να μην εξαφανιστεί η xtrv αλλά να βγαίνει παράλληλα με την ar…
-
Mi Fit 3.0.1 GR – Κατεβάστε την τελευταία έκδοση διαχείρισης του Mi Band στα ελληνικά, με όλα τα γνωστά κόλπα! | ItechNews.gr
-
Παράθεση από apostolispk: “<p> </p> Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από apostolispk: “Μολις βγηκε η Version 3 για iPhone και αρκετα διορθωμενο το UI. Οποτε σε λιγες μερες λογικα θα βγει και στο Play store για android. ” Βγήκε και για android και έχει αρκετά ελληνικά. Πρέπει να δω εάν μπορούν να περαστούν οι βελτιώσεις τις 2 που είχε πρωτοπεράσει ο Maddoctor.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39628/Ουσιαστικά είναι η τελευταία έκδοση με καινούργιο UI και χωρίς τα γνωστά κόλπα. Το ό…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από HarrisGR: “Πολλα κολλήματα στο mi5 aroma..ενώ στην προηγούμενη έκδοση την απλή πήγαινε σφαίρα. ” Κολλήματα σε ποιο σημείο, στην εκτέλεση - εγκατάσταση ή μετά που θα γίνει Boot σε MIUI ? ” Μετά αφού γίνει το boot. Έβαλα magisk δε ξέρω αν φταίει αυτό ή το aroma γενικά αλλά σέρνεται.Επισης στην εγκατάσταση μου έβγαλε ένα κόκκινο script πώς τα λέτε αλλά μπουταρε κανονικά.
-
Πολλα κολλήματα στο mi5 aroma..ενώ στην προηγούμενη έκδοση την απλή πήγαινε σφαίρα.
-
Κατάφερε κανένας να φλασάρει το magisk στο mi5? Οσες φορές προσπάθησα κολλούσε στο logo...
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από HarrisGR: “Εχει κανείς κολλήματα στο Mi 5 ? ” Τι εννοεις??? Στο δικο μου τρεχει πολυ καλα. Δεν κανεις καμια επανεκινηση μηπως στρωσει??? ” Για να καταλάβεις πρόσφατα είχα μια ρομ Masik miui από το xda, stable βέβαια αλλά πήγαινε σφαίρα,ταχύτητα μπαταρία θερμοκρασία! Σαν να είχα καθαρο android. Δε ξέρω αν είναι θέμα stable ή developer ή xtrv rom..Σίγουρα όμως έχει προβληματακια.