Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 106.

• Χαχαχα. Δείτε εδώ. Δύο παραγγελίες από Gearbest με διαφορά δέκα λεπτών(τα έσπασα σε δύο πακέτα λόγω όγκου) Φύγαν ταυτόχρονα με PostNL. Το ένα το έχω παραλάβει 29/12 και το άλλο δεν έχει φανεί Ελλάδα ακόμα. χαχαχαχαχαχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27382/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27383/ Και το πιό τρελό παραγγελία από Aliexpress με Signapore Post 2/1/17 μπήκε ΚΔ Αττικής στις 11/1/17. Σε 9 μέρες. Απίστευτα πράγματα. Ανεξήγητα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachmen…

• Μπράβο ρε παιδιά. βοήθησαν τα καθημερινά email για να σου υπενθυμίσουν να ψηφίζεις κάθε μέρα. Συγχαρητήρια !!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από teobitoulas: “Γεια σάς παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά κλείνει τελειως το κινητό. Μου το έκανε 2 φορές σήμερα. Μου το είχε ξανακάνει και μια φορά πριν λίγες μέρες. Ξέρετε απο τι το κάνει? Λέτε να φταίει η μπαταρία? Πριν ενα μήνα εβαλα την nohon. ” Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινε Ρυθμίσεις >> Μπαταρία >> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών >> και άλλαξε το "Λειτουργία Εξοικονόμησης" από Ενισχυμένη σε Ανενεργή. …

• Παράθεση από nickkon: “@AlexisDS Αν θυμάσαι τις ρυθμίσεις για τις οποίες μιλάς, ή έχεις πρόχειρο το αντίστοιχο post δώσε τις εδώ για να τις περάσω στο RN2 της αδελφής μου που είναι με nohon κανα μήνα αλλά με το ζόρι βγάζει μέρα... ” Έκανα την αλλαγή από το υπομενού "Λειτουργία Εξοικονόμησης" και το άλλαξα από Ενισχυμένη σε Ανενεργή. Η ρύθμιση αυτή αφορά το πρόβλημα που είχα με απότομα shutdowns όταν η μπαταρία έπεφτε κάτω από 25% και με καλούσε κάποιος. Κατά τα άλλα η διάρκεια της μπαταρίας έστρ…

• Εγώ με την Nohon τις πρώτες 10 μέρες είχα κάτι shutdown όταν έπεφτε κάτω από 25%. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις που μου πρότειναν τα παιδιά, έκανα και αργές φορτίσεις με usb από το PC και τώρα απλά ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ. Με όλη μέρα ανοιχτά δεδομένα ή Wifi και bluetooth, λίγο messenger, browsing και 1 ώρα τηλέφωνο το βράδυ έχει 45-55% μπαταρία, την ώρα που με την original είχα 20-25% maximum.

• Παράθεση από spideman3: “Έχω έτοιμη την παραγγελία από ali kai topone ποια μέθοδο siping να επιλέξω για αποφυγή τελωνείου? ” Επιλέγεις DHL 26,32e χρέωση. Εγώ του έγραφα συνήθως και ένα μήνυμα όταν έστελνα την παραγγελία που του τόνιζα να το στείλει μέσω με τον τρόπο που διαφημίζει για να είμαι καλυμμένος.

• Πολύ τελωνείο βλέπω τελευταία ρε παιδιά. Τι παίζει ξαφνικά ?

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από demakhs: “Κάνε καμία κινεζική ευχη σε κανά κινέζικο Θεό νονε, γιατί δε με βλέπω καλά.... 3 περιμένω... ” Εγω 5 κινητά, 2 ταμπλέτες, 10 τηλεκοντρόλ ΑC, 1 ρολόι με Gps, 1 TPMS κι έναν συναγερμό.Τα αλλά είναι φθηνοπραγματα.Εγώ να δεις τι προσευχές κάνω. ” χαχαχα. Για όλη την οικογένεια έχεις αγοράσει πράγματα ??? Με το καλό να σου έρθουν όλα !!!

• Παράθεση από mpidis1974: “Το "άλλο παιδί"....είμαι εγώ. Είχα το ίδιο πρόβλημα,δηλαδή,όταν η μπαταρία ήταν κάτω από 20% και με έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο-το τηλέφωνο έσβηνε.... Ή λύση λοιπόν είναι αυτό που μου είχε πει ο bondai να κάνω και το πρόβλημα λύθηκε. Εκανα την αλλαγή από το υπομενού "Λειτουργία Εξοικονόμησης" και το άλλαξα από Ενισχυμένη σε Ανενεργή. ” Ωραια φιλε σε ευχαριστω πολυ οπως και τον bondai. το εκανα και θα δω αποτελεσματα σημερα.

• Παράθεση από pechr: “@AlexisDS το κινητο αντιλαμβανεται το ποσοστο μπαταριας απο την ταση που βγαζει η μπαταρια. Οι nohon μαλλον δεν συγκρατουν την απαραιτητη ταση οταν βρισκονται κοντα στην οριακη ταση που θελει το κινητο κλειστο Με λιγα λογια φταει η nohon. Δεν εισαι ο μοναδικος που το αναφερε αυτο το προβλημα. Αποφορτισε την πληρως και μετα φορτισε την με κλειστο τηλεφωνο. Αφησε το στη φορτιση εως και 2 ωρες επιπλεον αφοτου δειξει 100% η ενδειξη και παρακολουθησε το και πες μας παλι αν εστρωσ…

• Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει την Nohon περίπου 2-3 βδομάδες και έχω παρατηρήσει οτι όταν πέφτει κάτω από το 20% η μπαταρία και με πάρουν τηλέφωνο το τηλέφωνο κλείνει αυτόματα. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η μπαταρία ή οι δύο τελευταίες GTV. Με την παλιά δεν μου το είχε κάνει ποτέ. Σε γενικές γραμμές η Nohon είναι εξαιρετική και κρατάει πολύ περισσότερο με αρκετό SOT. Τι μου προτείνεται να κάνω ????

• Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Τρομερή διαφορά με την Nohon. Είδα πρώτη φορά στην ζωή μου 4 ώρες SOT στο Redmi Note 2 μου. Με την κλασική χρήση που του κάνω με την original μπαταρία το βραδάκι έφτανε 15-20%. Με την Nohon 25-40%. Μεγάλη διαφορά. Και έχει κάνει 2 φορτίσεις μόνο.

• Περάστηκε !!! Ευχαριστούμε πολύ. μέσα στην εβδομάδα τα νεότερα.

• Παράθεση από thanos485: “Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί..... ” χαχα θα φρίκαρε ο πιτσιρικάς. Ευτυχώς το βρήκες !!!

• Μπράβο παιδιά και σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή δουλίτσα !!!

• Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο Remdi Note 2 σε σύγκριση με τις τελευταίες 3 rom.

• Παράθεση από LeonTsi: “@AlexisDS το θέμα δεν είναι το sot αλλά και ότι το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία μισή μέρα... έχω δει και 1+ ώρες με 92% υπόλοιπο αλλά σκάλισμα απο την ώρα που βγήκε από φόρτιση.... ” Ναι το ξέρω έχεις δίκιο. το κυριότερο είναι η συνολική χρήση. Όντως οι αριθμοί είναι τρομεροί. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ rom του gkalen. Με βλέπω να δοκιμάζω άμεσα.

• Παράθεση από LeonTsi: “Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους!! Επανερχομαι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός με ρομ thander 8.0.2.0 μια ρομ όπου έχει πρόβλημα διαχείριση μπαταρίας και έχει αναφερθεί από εμένα και απο πολλούς.... εδώ και μέρες τεσταρουμε κάποια πράγματα με τον καθηγητή developer @gkalen να βρούμε το καλύτερο και να ανέβει καινούργιο update... παρόλα αυτά παραθέτω κάποια screenshots με καλοπροαίρετο πάντα ερώτημα αν έχει δει κάποιος με redmi note 2 και την μαμά μπαταρία κάτι καλύτερο..…

• Περάστηκε από το πρωί και ήδη βλέπω καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και SOT για το Redmi Note 2. Περισσότερα σε 2-3 μέρες. Ευχαριστούμε παιδιά !!!