Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 106.
-
Παράθεση από ryan13: “καλημερα παιδιά. Τουμπάνο το καινούριο κινητό πολύ όμορφο γρήγορο με official Chinese του έκανα και updateολα τέλεια .. αλλά...τι είναι αυτό το cell standby και μου τρώει τόση πολλή μπαταρια. Υπάρχει λύση? Αυτή τη στιγμή που σας γράφω εχει φτάσει στο 80.5 ” Και εμένα μου το κάνει αυτό στο redmi Note 2. Με ελληνική dev. 50-60% στην χρήση μπαταρίας τρώει το GSM
-
Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα τις προάλλες μια Xiaomi Dashcam DVR από γνωστό κινέζικο μαγαζί(το διορθώνω γιατί δεν ήξερα οτι δεν πρέπει να γράφουμε ονόματα μαγαζιών) και μου την έστειλαν με Vanuatu Post !!! Σας έχουν στείλει ποτέ με αυτή την εταιρεία ??? Από που την ξέθαψαν οι κινέζοι ??? Τσεκάρετε εδώ site vanuatupost.vu/ .
-
Και εγώ αυτό σκέφτομαι. Αν το κρατήσω θα τσιμπήσω μία nohon.
-
Παράθεση από chrispre913: “Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελειώνει πιο γρήγορα ή πιο…
-
Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας.
-
Περάστηκε στο Redmi Note 2. Μου αρέσει η αλλαγή στην γραμμή κατάστασης. Αναμένουμε να δούμε πως θα πάει από μπαταρία. Το θέμα με το ξυπνητήρι στο αθόρυβο συνεχίζεται, αλλά λύνεται μόνο αν το βάλεις DND. Παρόλα αυτά θα ήταν καλό να διορθωθεί. Γιατί βλέπω να με απολύουν .
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 pro ( ένα ασημί ) - Την ημερομηνία αγοράς: 15 / 09 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες ( από Ευρωπαϊκή αποθήκη ) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Κανένα παράπονο. Πολύ καλή συσκευασία + tempered glass …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19741/ Λόγο του προβλήματος που έχει το AndroidFileHost, καθώς και των απίστευτα χαμηλών ταχυτήτων για την λήψη των ROM (12kb/s), χρειαζόμαστε μέρες για να κατεβάσουμε το Source ώστε να προχωρήσουμε στην έκδοση της GTV-6.9.22. Ελπίζουμε το πρόβλημα να λυθεί σύντομα, καθώς είναι αδύνατον να παραδώσουμε ROM σήμερα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να σας δίνουμε σταδιακά όποιες ROM κατεβάζουμε, και σας παρακ…
-
Παράθεση από geomos: “Η άλλη λύση είναι να αγοράσω από το γνωστό κατάστημα του aliexpress που στέλνει με DHL αλλά με στάση στην Αγγλία ώστε να μην πληρώνεις τελωνείο. Βγαίνει και καλά η τιμή. Απλά δεν έχω ξαναψωνισει από Ali και φοβάμαι. Έχει κανείς εμπειρία? Είναι το alipay εξίσου αξιόπιστο με το PayPal? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από το κινεζομάγαζο του Ali που στέλνει μέσω τριγωνικών αποστολών (Αγγλία), έχω μια πολύ θετική και μία αρκετά αρνητική εμπειρία. Τσί…
-
Καλησπέρα παιδιά. Στην νέα ρομ, όπως τόνισαν και άλλα παιδιά, υπάρχει ένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Δεν ακούγεται ο ήχος στο ξυπνητήρι όταν το έχω αθόρυβο. Υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό ή απλα να το βάζω dnd ? Άργησα καμιά ώρα σήμερα στην δουλειά
-
Μπράβο παιδιά !!! Διορθώθηκε το πρόβλημα με το fix για το Redmi Note 2. Μέσα στην εβδομάδα οι εντυπώσεις. Ελπίζω να βελτιώθηκε η κατανάλωση μπαταρίας.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ για πρόβλημα σε Redmi Note 2
-
Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα για έναν φίλο το RN3 Pro και το πέρασα χθες την τελευταία ελληνική stable. Όταν κλειδώνω την οθόνη με το power button, η οθόνη κάνει ενα fading και γκριζάρει το background πριν κλείσει. Εγώ είμαι κάτοχος του Redmi Note 2 και ποτέ δεν μου το έχει κάνει. Στο RN2 μαυρίζει την οθόνη αμέσως. Δείτε και στο video. Το κάνει σε όλους έτσι ? Απλά μου κάθισε στο μάτι και μου φαίνεται παράξενο. Video - Lock Screen Redmi Note 3 Pro
-
Ευχαριστώ !!! Θα την περάσω το βραδάκι
-
Καλησπέρα παιδιά. Από την εμπειρία σας ποια stable rom θεωρείται καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας και με τα λιγότερα bugs για το Redmi Note 3 Pro??? Αγόρασα για έναν φίλο μου το ριζάκι αυτό, αλλά επειδή δεν ασχολείται με αυτά θέλω να του βάλω κάτι σταθερό και δοκιμασμένο για να μην υπάρξουν πολλά προβλήματα.