Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.
-
Κατέβηκε και την flashαρω. Μέσα στην εβδομάδα θα ψηφίσω για να τεσταρω λίγο την μπαταρία. Με ρην προηγούμενη δεν τα πήγαινε καλά. Ευχαριστουμε !!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Επανεκκίνηση της συσκευής για να φύγει... ” Τίποτα και μετά την επανεκκίνηση . Μόλις σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Στην μία sim δεν είχα βάλει κάρτα και μου 'πάγωσαν' τον αριθμό πρόσφατα. Θα δοκιμάσω να βγάλω την ανενεργή sim και θα το ξανατεστάρω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18911/
-
Σας φαίνεται φυσιολογικό το cell Standy να τρώει τόση μπαταρία. Φοράω την τελευταία ελληνική dev, με καθαρή εγκατάσταση. Αλλά εντόπιζα το ίδιο και με προηγούμενες dev. Είναι φορτισμένο όλο το βράδυ και με ελάχιστη χρήση(20 λεπτά 4G ανοιχτό, wifi ανοιχτό κανά 5ωρο και λίγο messenger, πείραγμα ρυθμίσεων και 2 κλήσεις των λίγων δευτερολέπτων) έχει φτάσει στο 75%. Με την miui 7 πρώτο στην κατανάλωση ήταν η Οθόνη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18909/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attach…
-
εμένα μου έφαγε 9-10% κατά την διάρκεια της νύχτας και γενικά έχει αρκετά χειρότερη διαχείριση μπαταρίας από την 6.8.25.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα εδώ και λίγες μέρες. Ξαφνικά δεν λειτουργεί το ένα ακουστικό από τα earphones. Είτε βάζω τα Original Piston, είτε κάτι samsung που είχα και λειτουργούσαν τέλεια, ακούγεται μόνο το αριστερό ακουστικό. Πρόσφατα άλλαξα από Miui 7 στην 8 αν έχει σημασία. υποψιάζομαι οτι έχει θέμα η θύρα των ακουστικών. Έχετε καμιά ιδέα ??? ΥΓ (Είχα και παλιότερα ένα θέμα όταν φύσηξα στην θύρα 3.5 jack, για να καθαρίσει η σκονισμένη μπροστινή κάμερα, και για ένα διάστημα δεν 'διάβαζε' τ…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
AlexisDS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά να είστε καλά όλοι. Το κατάφερα, έκανα και τα επόμενα βήματα και έβαλα την ελληνική stable. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Συνέχισε... το ίδιο πράγμα είναι.... ” Κατέβασα παλιότερο miflash αλλά και πάλι δεν μου βρίσκει το κινητό. Όσα refresh και να κάνω. Το κινητό το συνδέω κλειστό στο pc ???
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω κολλησει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουμε και λέμε, έχω απενεργοποιήσει τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής. Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο miflash(που όμως ούτε στην εγκατάσταση ούτε όταν πάω να τρέξω το exe δεν μου δίνει την δυνατόττηα να το τρέξω σαν administrator. Απλά δεν υπάρχει η επιλογή όταν πατάω πάνω του δεξί κλίκ. Έχω εγκαταστήσει του adb drivers αλλά μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18534/ όταν κάνω πάω να κάνω update μου βγάζει αυτό…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AlexisDS: “Α καλως. Το δοκιμαζω και επανερχομαι. Ευχαριστώ πολύ ” Αν δεν.. πας στην επιλογή του Miflash....” Ακολουθω τα βηματα του οδηγου που μου εστειλες και μου βγαζει αυτο ab6fb157a8377ce2c8600d27f0ca3e92.jpg Ποιον οδηγο να ακολουθησω τωρα ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AlexisDS: “Τι αλλο να κανω ??? ” Από unofficial μπορείς να πας σε official μέσω mipcsuite ή miflash. Όχι από Updater.. Για αρχή δοκίμασε αυτό.. xiaomi-miui.gr/community/index…CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/” Α καλως. Το δοκιμαζω και επανερχομαι. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SilentGhost: “Πατάω "Choose update package" 466.jpg” Ετσι το κανω. Περναω την ρομ, που κατεβασα απο το λινκ, χυμα στο κινητο και μετα πηγαίνω στο choose update package. Κανει επανεκκίνηση το κινητό και οταν ανοιγει ειναι ολα ιδια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Εχω το redmi 3 με αυτην την rom cbf76677401050bddc558e1fb54836b3.jpg και προσπαθώ να περάσω μέσω του updater την κινέζικη developer για να ξρκλειδωσω τον bootloader. Οσες φορες και να το κανω δεν αλλάζει την ρομ. Παραμένει σε αυτη την stable οπως μου είχε ερθει το κινητό χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα. Τι αλλο να κανω ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AlexisDS: “ακολουθώ αυτόν τον οδηγό ή αυτόν ? ” Μπορείς και με αυτόν ναι” Σε ευχαριστώ πολύ !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από flowin_through: “Σίριαλ έχει γίνει... Το κινητό βγήκε με 4,5 ώρες οθόνη, τότε άρχισαν και τα παράπονα. Με σκαμπανεβάσματα και ανάλογα τη ρομ έφτασε τις 6 ώρες, μετά άρχισε να πέφτει πάλι και σταθεροποιήθηκε στις 4. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να μετρηθεί. Πρέπει να το κάνει ο ίδιος άνθρωπος με τον ιδιο τρόπο. Ένας σχετικά ασφαλής τρόπος είναι να φορτιστεί καλά μέχρι το 100% και μετά να σερφάρει μέχρι το 0. Αν όμως το αφήσεις σε αναμονή και με ανοιχτά δίκτυα και τέτοια, τότε θ…
-
Παράθεση από michael: “Απορω με τα σχόλια κάποιον πραγματικά που δεν βλέπουν διάφορες σε σχέση με τα redmi 3 και κραζουν .. οι διαφορες μεταξύ redmi 3 pro και του νέου redmi 4 είναι πολύ μεγαλες ,βασική διάφορα η cpu το. Redmi 4 έχει τον sd650 από τι φαίνεται 1.8ghz ή κατά αλλους το sd 625 2ghz και στης δύο περιπτώσεις μιλάμε για μεγαλύτερη ταχύτητα cpu ,gpu κατά 80% έως 100% σε σχέση με redmi 3 pro!!! Επίσεις εχει βάλει FHD οθόνη στο redmi 4 ενώ το redmi 3 έχει HD. Αυτες δεν είναι μεγάλες διαφο…
-
Ας διαγραφεί
ΜήνυμαΠολύ καλή δουλειά !!! Συνέχισε έτσι!!!
-
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την πολιτική της Xiaomi. Γιατί μέσα σε 8-10 μήνες να βγάλεις ένα κινητό με απειροελάχιστες διαφορές από τα προγενέστερα μοντέλα ??? Έχει καταντήσει εκνευριστικό. Δηλαδή γιατί να προτιμήσω το redmi note 4 από το RDN3 pro ? και αντίστοιχα το redmi 4 από το redmi 3 ??? Πραγματικά ακαταλαβίστικη τακτική. Για να μην αναφερθώ στις 100 εκδόσεις κάθε μοντέλου. Εν τω μεταξύ η Xiaomi, έχει ήδη 38% πτώση στις πωλήσεις της. Αν θεωρούν πως με τέτοιες κινήσεις θα έχουν κέρδος.... Όπ…