Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Δομή του φόρουμ
ΜήνυμαΚαλησπέρα Αυτό που θα πώ δεν είναι ακριβώς παράπονο άλλα μία πρόταση κυρίως για την δομή του φόρουμ. Ως νέο μέλος δυσκολέυτηκα να πώ την αλήθεια στην αρχή να καταλάβω και την δομή του και να φτάσω στο σημείο να κινούμε άνετα μέσα στο φόρουμ Η πρόταση μου θα ήταν πιό ξεκάθαρες κατήγορίες και πιό μαζεμένες Για παράδειγμα έχω δει και έχω κάνει πόστ σε σχετικά άσχετο σημείο του φόρουμ (Ερώτηση για modding έγινε στο φόρουμ που αφορά την συσκεύη) Δέν έχω κάποια ξεκάθαρη πρόταση στο τί να μπεί που όμως…
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΕυχαριστω για την απαντηση. Και για τις αναφορες ... απλα να ξεκαθαρισω οτι οταν εννοουσα για ολα τα module εννοουσα αν υπαρχει διαφορα στα library γνωριζω οτι ολα δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους. Επισης εγκατασταση και απεγκατασταση γνωριζω πως να κανω απλα το θεμα μου ηταν για την συμβατοτητα με την συσκευη ... κυριως εψαχνα επιβεβαιωση. Απο drain τωρα δεν ξερω εγω παντως με το greenify εχω βολευτει αλλα απο θεμα μπαταριας εγω προσωπικα ξερω οτι θα εχω drain λογο custom προφιλ στο Trickster.(εκτ…
-
Xposed Framework
ΜήνυμαΚαλησπερα Περιμενω να μου ερθει το Redmi Pro και εχω ηδη αρχισει να ψαχνω για ρομ recovery και αλλα γενικα θεματα που εχουν χρηστες και πρεπει να ξερω για την συσκευη. Η απορια μου ωστοσο εινια η εξης αν και ελπιζω απλη και χαζη εκ μερους μου εφοσον εχω ηδη δει τον οδηγο :(Hidden Content) Μπορω να εγκαταστησω το Framework στο κινητο ? Λογικα θα μπορω εφοσον εξαρταται απο την εκδοση Android (επισης επειδη εχει προυποθεση το 4,4 και το redmi ερχεται με 6 δεν θα υπαρξει θεμα) Και η δευτερη μου απορ…
-
Παράθεση από clab: “καλησπέρα σε όλους,νέος στην παρέα,έχω στην κατοχή μου το redmi pro 4g ram-128gb.εξαιρετική συσκευή για τα χρήματα που δαπάνησα,αλλα αντιμετωπιζω ένα πολυ σημαντικό προβλημα..δεν πιάνω ποτε 4g(Vodafone) κ όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα από 3g πέφτει απευθείας σε Η..γνωριζει κάποιος τι μπορω να κανω;το έβαλα σε χειροκινητη αναζήτηση δικτύου κ 4g βρίσκει μονο όταν έχω το locale γυρισμενο στο "κίνα".στο οποιο εν τέλει δεν συνδέεται.το 4g ειναι ενεργοοιημενο στη σιμ μου. αν υπάρχει …
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΠαράθεση από zannisvel: “Παράθεση από ChristosS: “Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Για αρχη εχοντας ψαξει αρκετα για τις ρομ του κινητου που ειναι διαθεσιμες τωρα θελω να ρωτησω τα εξης και για το μελλον που θα χρειστει καποιος βοηθεια στο θεμα να υπαρχει εδω. Για αρχη 1 : Το κινητο που ερχεται απο Κινα με τι ρομ θα ερθει 2 : Τo bootloader θα ειναι κλειδωμενο , ξεκλειδωμενο η παιζει 3 : Τι ρομ υπαρχουν και ποιες οι διαφορες τους 4 : Η ελληνικη ρομ υποστιρηζει απο μονη της root η πρεπει ν…
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΕγώ προσωπικά επικοινώνισα χθές με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτί όταν αναγράφονται 7-25 μέρες εννοούνται μόνο οι εργάσιμες όχι γενικά. Άρα το δικό μου που το παρήγγειλα και στάλθηκε 29/12 θα φτάσει το αργότερο 3/2 ... που σημαίνει υπομονή
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΠαιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Για αρχη εχοντας ψαξει αρκετα για τις ρομ του κινητου που ειναι διαθεσιμες τωρα θελω να ρωτησω τα εξης και για το μελλον που θα χρειστει καποιος βοηθεια στο θεμα να υπαρχει εδω. Για αρχη : Το κινητο που ερχεται απο Κινα με τι ρομ θα ερθει 2 : Τo bootloader θα ειναι κλειδωμενο , ξεκλειδωμενο η παιζει 3 : Τι ρομ υπαρχουν και ποιες οι διαφορες τους 4 : Η ελληνικη ρομ υποστιρηζει απο μονη της root η πρεπει να rootαρεις επειτα το κινητο 5 : Οταν αναφερόμαστε σ…
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΚαλησπέρα αν δεν κάνω λάθος το κατάστημα που αναφέρεσαι είναι το Banggood γιατί εκέινη την χρονική περίδο (και τώρα βασικά) είχε το Redmi Pro σε έκπτωση. Θέλω να ξέρω τι θα γίνει με τις δικές σου συσκευές γιατί και εγώ παρήγγειλα μια και την περιμένω πως και πως... Ευχαριστώ
-
Επιλογή κινητού
Μήνυμαευχαριστώ για την απάντηση! Το κινητό παίδες είναι στον δρόμο και για αρχή θα αλλάξω ρομ μόνο αν δεν με βολεύει αυτή με την οποία έρχεται το κινητό.... η μπορεί να φλασαρω την global που είναι σταθερή... θα δω από ρομ θα περιμένω απλά το κινητό για να το χρησιμοποιήσω ως daily driver θα πρέπει να το έχω ροοταρει πρώτα...
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ παίδες θα το παραγγείλω
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις μπήκα στην κοινότητα γιατί θέλω να κάνω μια σημαντική (για μένα) ερώτηση. Έχω να επιλέξω ανάμεσα στο Redmi Pro και στο Redmi Note 4 Τα βρήκα στην ίδια περίπου τιμή και τείνω προς το Redmi Pro όμως δεν ξέρω τι να πάρω. Το μόνο αρνητικό του Redmi Pro είναι το διαθέσιμο χρώμα : Το βρήκα σε χρυσό. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κάνετε πιο εύκολη την επιλογή γιατί έχω λιώσει να το ψάχνω τις τελευταίες μέρες. Τα κριτήρια επιλογής μου μέχρι τώρα είναι αυτά -------Redmi Pro-----…