Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Μια ερώτηση επειδή το έκανα soft brick. Βασικά την πέρασα κανονικά την MM, αλλά τι έκανα μετά.. Έφαγα σκάλωμα, ενώ γνωρίζω ότι δεν υπάρχει λόγος, και θέλησα να κάνω φορμάτ όλα τα partitions ώστε να μην υπάρχουν unused files. Μετά προσπάθησα να την περάσω μέσω twrp και @@. Έκανα προσπάθεια να βάλω global dev, μέσω miflash, δεν κατάφερα κάτι, διότι ως προς το τέλος του φλασαρίσματος έβγαζε σφάλμα για ένα αρχείο με mbn κατάληγη αν θυμάμαι καλά. Γι αυτό υπάρχει κάποια λύση; Τώρα έχω κάνει restore το…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
zero - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω και εγώ το ίδιο θεματάκι. Πιο συγκεκριμένα έχω κολλήσει στη διαδικασία ξεκλειδώματος. Φοράω global stable όπως ήρθε από το μαγαζί. Έχω πάρει κωδικούς ξεκλειδώματος, έχω περάσει το mi account στο κινητό και μου δίνει μνμα κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματος Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device. Πρέπει να περάσω με fastboot καμία developer και μετά να επαναλάβω; Αν υπάρχει εύκαιρο κάποιο λινκ, γιατί στα στικυ δεν είδα κάτι.
-
Καλή μας τύχη! Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone Το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, απλά περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του!