Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Καλημερα! Εγινα VIP απο χθες αλλα δεν μου ηρθε κανενα mail...Ξερετε ποτε θα το λαβω? Ευχαριστω κ πολλα μπραβο για την δουλεια που κανετε!
-
Το δοκίμασε κάνεις σε mi mix να μας πει εντυπώσεις??
-
Καλησπέρα! Μετά από 10 μέρες σχεδόν συνύπαρξης με την συγκεκριμένη rom στο mi mix μου μπορώ να πω με σιγουριά ότι η μπαταρία είναι χειρότερη αποτι με την global stable 8.2.5 που φορούσε όταν ήρθε το κινητό. Ακριβώς τα ίδια πρόγραμματα έχω βάλει με πριν κ κάνω σχεδόν την ίδια χρήση.με αυτόματη φωτεινότητα κ όλα ανοιχτά με το ζορι μου βγάζει 1,5 μέρα με 4-5 ώρες sot ενώ πριν ήμουν 1,5-2 μέρες κ 7-7,5 ώρες sot. Κατά τα άλλα αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά σε αυτή τη τον μαζί με το nougat. Ένα bug που…
-
Καλημέρα!έχω ένα xiaomi mi mix 256gb ...ενεργοποίησα επιλογές προγραμματιστή κ πήγα στο ξεκλειδωμα κ μου έβγαλε το παρακάτω.αυτο σημαίνει ότι ο bootloader είναι ξεκλειδωτος κ μπορώ να συνεχίσω με εγκατάσταση οποιαδήποτε Ρομ??? Ευχαριστώ! bcc805b6c9d7f47f4035b64ae5188036.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαOk! Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία γρήγορη ερώτηση!αυτή η rom έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την global oficial για xiaomi mi mix?? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η αλλαγή έχει γίνει εδώ κ 4 μέρες. 3.9 βαθμούς διαφορά για την ακρίβεια.τσεκαρα κ με κανονικό θερμόμετρο κ στα δύο ύψη. Στα 2 μέτρα η διαφορά θερμοκρασίας πάει στους 5.5 βαθμους. Στο δωμάτιο(70 τμ) υπάρχει ξυλόσομπα η οποία βέβαια είναι 5 μέτρα μακριά από τα θερμόμετρα. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι αποκλίσεις ανάλογα το ύψος είναι τεράστιες...Στο 1 μέτρο θερμοκρασία 19 βαθμούς...Στο 1,5 μέτρο 23.5 βαθμούς...Εννοείται όχι κοντά σε καλοριφέρ κ σόμπα... Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια σε ενα δωματιο ποια ειναι η σωστη θέση κ το ύψος που πρέπει να βάλουμε τον αισθητήρα για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα?? Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk