Παιδιά καλημέρα, όταν χτυπάει εισερχόμενη κλήση η ένταση του ήχου ξεκινάει από χαμήλη και ανεβαίνει σιγά - σιγά. Πως αλλάζει αυτό για να είναι στο στο φουλ από την αρχή?
Χάρη στην εκπληκτική ομάδα του φόρουμ το κινητό μου είναι έτοιμο!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου και ιδιαίτερα στον NasDriver που έδωσε το κάτι παραπάνω...
Είμαι σε αυτό το βήμα (σύμφωνα πάντα με τις αρχικές οδηγίες του BanditGR): Μετά πατάς το Download κουμπί και έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάς πατημένο το Volume down (-) και συνδέεις το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Θα δεις μια κόκκινη μπάρα στο εργαλείο να είναι στο τέρμα και σε 1-2 δευτερόλεπτα το παράθυρο του chip info στα αριστερά του εργαλείου. Σχεδόν ταυτόχρονα η κόκκινη μπάρα θα γίνει κίτρινη και θα αρχίσει να γεμίζει. Άσε κάτω το volume down και πε…
Ξεκλειδωσα bootloader οπότε σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες του BanditGR περνάω την "Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download" μέχρι το σημείο που λέει: "Για Scatter loading File επιλέγουμε το MT6797_Android_scatter.txt από τον φάκελο που έχουμε κάνει extract την Rom που κατεβάσαμε όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία." =============== Σεπ 17th 2017, 6:54pm =============== Ξεκίνησα τη διαδικασία για να φλασάρω την official rom . Κατέβασα το SP Flash Tools & Drivers f…
ΟΚ! Άρα πάμε με την XTRV! Επειδή σε λίγο θα επανέλθω στο γραφείο (έχει περάσει το 5ωρο για το ξεκλείδωμα), μπορούμε να κάνουμε ένα refresh στο τι κάνω από εδώ και πέρα και με ποια σειρά? (σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά δεν το κατέχω καθόλου αυτό το σπορ...)