Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.
-
Κατ' αρχας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και αναλυτικές απαντήσεις σας. Αρχικά να σας πω ότι κατάφερα να τσεκάρω τον bootloader και είναι κλειδωμένος (δεν ξέρω αν με τη rom που έχω αυτό είναι λογικό ή παράλογο...) Φαντάζομαι ότι η ρομ του φόρουμ που μου προτείνεις (XTRV) είναι με ελληνικό μενού και με αυτή το τηλέφωνο και η μπαταρία του θα "πετάει"... Τέλος και επειδή πρέπει να είμαι από τους ποιο άσχετους επί γης σε τέτοιου είδους θέματα, και επειδή εσείς μπορεί να μου τα γράψατε αναλυτικότατα …
-
Καλησπέρα, ξαναανεβάζω την ανάρτηση μου σε νέο νήμα γιατί χάθηκα στο άλλο από τις πολλές ερωτοαπαντήσεις. αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt. π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο). Από την άλλη φίλος που έχει το r…
-
Επαναλαμβάνω το ερώτημα και ξαναανεβάζω τη φωτο με τη ρομ: Καλησπέρα, αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt. π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο). Από την άλλη φίλος που έχει το redmi note 3 pro (με τη βοήθεία σας) …
-
Καλησπέρα, αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt. π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο). 42517-Screenshot-2017-09-04-16-50-58-262-com-android-settings-png Από την άλλη φίλος που έχει το redmi note 3 pro (με τη βοήθεί…
-
- Καλησπέρα, αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt. π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο). 42517-Screenshot-2017-09-04-16-50-58-262-com-android-settings-png Από την άλλη φίλος που έχει το redmi note 3 pro (με τη βοήθ…
-
Παιδιά καλημέρα, παρότι μου έχετε στείλει λεπτομερέστατους οδηγούς, επειδή δεν το έχω καθόλου το θέμα "περνάω την official rom" και επειδή φοβάμαι μην κάνω καμία @#@#κία θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να πάω το τηλέφωνο σε κάποιον που "το κατέχει" και να μου περάσει την official rom. Κατόπιν αμοιβής εννοείται. Ευχαριστώ
-
Κάποια επιπλέον (σύντομα) ερωτήματα: 1. Μήπως μπορούμε να προσδιορίσουμε (στο περίπου) πόση ώρα θα μείνω χωρίς κινητό κατά την εγκατάσταση της official rom για να δω πότε θα κάτσω να την περάσω? 2. Μέχρι να περάσω την official rom και με δεδομένο ότι ο bootloader μου είναι κλειδωμένος διατρέχω κάποιο κίνδυνο να brickαρει το τηλέφωνο? 3. Από ότι έχω καταλάβει την official rom την ξεχωρίζουμε εκτός των άλλων από τα γράμματα MI που βρίσκονται εντός της παρένθεσης αντί των CN? Ευχαριστώ και πάλι
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! καταρχάς θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε αν η rom μου είναι official ή όχι (νομίζω ότι δεν είναι η official...) Σε περίπτωση που δεν είναι η official θα ήθελα να με βοηθήσετε ως προς το τι πρέπει να κάνω για να βάλω την official rom και να παίρνω και τις αναβαθμίσεις της. Να σας ενημερώσω επίσης ότι μετά από έλεγχο ο bootloader μου είναι κλειδωμένος. Ευχαριστώ
-
Παιδιά καταρχάς να πω ότι και εγώ έχω ακριβώς την ίδια rom με τον gewrge (νόμιζα ότι ήταν η αυθεντική...) Κάνοντας τις ρυθμίσεις του οδηγού έλυσα εντελώς το θέμα με τις ειδοποιήσεις. Αν θελήσω να περάσω την αυθεντική rom (σύμφωνα με τις οδηγίες που λέτε παραπάνω) θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο (εφαρμογές, φωτογραφίες, κλπ)??? Ποια είναι η τρέχουσα έκδοση της επίσημης rom σήμερα? Έχει ελληνικά? Ευχαριστώ και πάλι
-
Ευχαριστώ πολύ. Λύθηκε το θέμα! Φοβερός ο οδηγός
-
Πως θα τις βάλω στην αυτόματη έναρξη / εκκίνηση?
-
Έχω το redmi note 4 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Σε εφαρμογές όπως πχ viber, Yahoo mail, κλπ, όταν η εφαρμογή είναι κλειστή στο τηλέφωνο, οι ειδοποιήσεις για κάθε νέο εισερχόμενο μήνυμα δεν έρχονται ποτέ. Αντίθετα όταν ανοίξω την εφαρμογή λαμβάνω τα μηνύματα που έχουν έρθει στο διάστημα που η εφαρμογή ήταν κλειστή στο τηλέφωνο μου. Με το που ξανακλεισω την εφαρμογή σταματάνε και πάλι οι ειδοποιήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια από τα οποία "περιμένω" ειδοποίηση όταν ανανεωθούν …