Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MetzeloS: “Νομιζω πρεπει να βαλω πρωτα stable china -> stable dev -> unlock -> GTV ” Αυτή που έχεις τώρα είναι η multi απο το xiaomi.eu.δεν είναι απαραίτητο να βάλεις china stable. Μπορείς να βάλεις την fastboot china dev και μετά να κάνεις το unlock >> GTV Δες εδώ >>> Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot ” Γιατι στο 1ο στεπ λεει αν ειναι κλειδωμενο να κανουμε πρωτα ανλοκ και μετα να περασουμε fastboot?

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MetzeloS: “Με ποια ρομ εισαι; ” Με την GTV stable 7.2.7.0Φίλε κι εγώ εχω XRN2 και πήρα το redmi3 για την γυναίκα.. και πραγματικά το ζηλεψα για την αυτονομία του Εσύ ποια ROM έχεις περάσει; ” Εχω βαλει αυτην εδω: Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader αλλα προχτες μου ηρθε σμσ για ξεκλειδωμα και τωρα πρεπει να δω ποια διαδικασια ακολουθω. Νομιζω πρεπει να βαλω πρωτα stable china -> stable dev -> unlock -> GTV

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από pechr: “Εδώ και 3-4 ημέρες έχω το συγκεκριμένο κινητό και οφείλω να ομολογήσω ότι η μπαταρία του είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αν οφείλεται στον επεξεργαστή ή στην οθόνη 720p αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. ” Η μπαταρια του ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Απο Redmi Note 2 prime πηγα στο Redmi3 και η διαφορα τους ειναι over 9000! Βγαζει 2 γεματα 24ωρα. Πιστευω φταιει η 5αρα οθονη και η τεραστια μπαταρια.. Με ποια ρομ εισαι;

• Γιαννης, 26, μετακομισα Σαλονικα απο αρχες Σεπτεμβρη 2015 για δουλεια και τον ιδιο μηνα πηρα το πρωτο μου Xiaomi (Redmi note 2 Prime - πριν 2 βδομαδες το Redmi 3) και μπηκα στο φορουμ. Σορρυ που δεν ειχα γραψει τοσο καιρο αλλα δεν ημουν παρα πολυ ενεργο μελος στις αρχες. Απλα παρακολουθουσα. P.S. @vasiaaa respect 4 jinx avatar!

• Παράθεση από zik: “Σε εμένα παρόλο που έχει έρθει η έγκριση για ξεκλειδωμα το miunlock μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή..., οπότε μάλλον θα δοκιμασω και αυτο. Στην τελική καλύτερα rootαρισμενη multilanguage παρά official αγγλοκινεζικη. Πάντως θα κάνω και την απόπειρα να περάσω την recovery και βλέπουμε... Μας βρήκε δουλειά να κάνουμε η xiaomi με την χαζομαρα της.... Τελικά το πείραμα με την recovery απέτυχε... Στην εντολή fastboot flash recovery twrp_redmi3.img φυσικά βγάζει μήνυμα rem…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν προλαβαίνω φίλε Νίκο. Θέλουν δύο εργάσιμες. Στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε κούπες, καπελακια και μπλούζες, εφόσον είμαστε πανω από 25-30 άτομα. Δεν συμφέρει κομμάτι - κομμάτι. 18 ευρώ μου βγήκε το μπλουζάκι. ” Δοκιμασε και εδω. Ειχα παρει καποτε 2 μπλουζακια με δικο μου λογοτυπο τυπωμενο πανω στο υφασμα και οχι σε σταμπα (ηταν κοντα στο 15αρι).

• Παράθεση από jojo100: “Και εγώ χωρίς να έχω ξεκλειδώσει αυτόν τον οδηγό ακολούθησα και όλα μια χαρά! Απο international πήγα σε stable κινέζικη μετά σε dev κινέζικη και μετά αυτή,όλα μια χαρά! Σε win64 να πω ήταν.Είχα και 10GB ελεύθερο χώρο ” Πως γινεται χωρις να εχεις ξεκλειδωσει να πηγες σε dev κινεζικη; Δε σου εκανε προβλημα; International εννοεις την ευρωπαϊκη τη multi?

• Παράθεση από nikos_v: “Θα μπορέσω μόνο αν μου στείλει κάποιος ένα λινκ, ώστε να το κατεβάσω απ' ευθείας μέσα από το κινητό. Προσπάθησα από το κινέζικο appstore, αλλά δεν μπορώ να γράψω, ώστε να ψάξω το google services κλπ.... ” ειχα δοκιμασει αυτο εδω και δουλευε αλλα γενικα πανε ολα αργα με κινεζικη ρομ. βαλε ευρωπαϊκη να νιωσει λιγο το κινητακι!

• Rom 6.3.24

MetzeloS - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από costaspap: “Την έχω από την στιγμή που βγήκε και όλα λειτουργούν ρολόι. Η πτώση της μπαταρίας είναι γρηγορότερη μόνο σε παιχνίδια ή 4G λογικό θα έλεγα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μιλας για Redmi3 ή για Redmi Note 2?

• Παράθεση από nikos_v: “Θα το κάνω με όποιον τρόπο μου προτείνετε... Απλά, τώρα είμαι στη δουλειά και δεν θα μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω.... (μόνο ότι προλάβω να σας απαντάω εδώ μέσα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό) Εν τω μεταξύ, πήγα και έκανα restore από το backup που είχα πάρει χθες μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού και τώρα, ναι μεν μου κατέβασε τις εφαρμογές που είχα, αλλά δεν έχω πληκτρολόγιο...! Φαντάζομαι, επειδή είχα ελληνική rom όταν έκανα το update, και τώρα δεν βρίσκει τα πληκτρο…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Root Redmi 3

MetzeloS - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από akefaloskavalaris: “Έχει δοκιμάσει κάποιος root με αυτόν τον τρόπο; Είναι ok; Σχεδόν πάντα οι εγκεκριμένες λύσεις του επίσημου φόρουμ είναι τέλειες, αλλά καλού κακού ρωτάω. How to Root Xiaomi Redmi 3 without PC & unlock Bootloader - 100% OK - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Το ρωτάω γιατί δεν θέλω να αλλάξω την stable ROM που έχω, θέλω απλά να καθαρίσω από κάθε τι κινέζικο, και να εγκαταστήσω apps που χρειάζονται root. ” αν εχεις ακομα κλειδωμενο bootloader μπορεις να κανεις αυ…

• Παράθεση από zik: “Οποτε μετά πως θα μπορέσουμε θα περάσουμε την ελληνική rom;;; ” δεν γνωριζω.. και γω με κλειδωμενο ειμαι ακομα! Απλα περασα την ευρωπαϊκη και καθαρισε απο τα κινεζικα το κινητακι

• Παράθεση από zik: “Μετά κάνουμε εγκαταστήσουμε το twrp μέσω adb ή με κάποιο άλλο τρόπο;;; ” χωρις να ξεκλειδωσεις το bootloader νομιζω δε μπορεις να περασεις TWRP

• Παράθεση από mantolis: “Καλησπέρα, Μόλις το δοκίμασα και εγώ και είναι οκ. Δεν εκανε 10 λεπτά αλλά λιγότερο. Μετά το τέλος της διαδικασίας στο pc εβγαλα οτι εγινε με επιτυχία, η οθόνηπαρέμεινε μαυρη. Το έκλεισα , το ανοιξα παλι και κατα την εκκίνηση άργησε λιγάκι και μετάμπήκε στο wizard. Ευχαριστώ !! ” Δοκιμασες την ρομ απο xiaomi.eu που προτεινει στον οδηγο και εχω και γω ή εβαλες καποια απο το φορουμ εδω;

• Παράθεση από flowin_through: “Εμμ αυτο δεν το λεει... Τωρα ειμαι σε αλλο υπολογιστη με win 10, 32bit, προχωραω κανονικα; ” και 10αρια και 32μπιτα...ειναι λιγο ρισκο νομιζω! Ας πει ο αντμιν γνωμη γιατι καπου ειδα πως μονο 64μπιτοι επεξεργαστες μπορουν να κανουν δουλεια

• ναι πατα και το fastboot αλλα το bootloader ειναι αλλο πραγμα

• Παράθεση από StathisSe: “Αντε να δουμε τωρα ποτε θα ξανασηκωθουν ” εισαι σιγουρος πως εχεις κατεβασει αυτο εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Unlock-1-1-0315-1-en-zip/ γιατι κανει κανονικα login σε μενα