Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 926.

• Magic WormHole

stamatisv - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από demakhs: “...φτώχεια καταραμένη... Βρε τραχανάδες, οι ίδιοι στο fb, οι ίδιοι στο telegram, οι ίδιοι στο viber, οι ίδιοι στο instagram...πόσα να πούμε πΧιά!!! ” Σε λιγο και εδω! xiaomi-miui.gr/community/news/…-GitHub-από-τη-Microsoft/ Βρε τι γινεται;;; ” Κλεμμένο απο αλλού (αντίστοιχο) αλλά μου άρεσε: stamos@chania:/tmp$ git clone GitHub - Xiaomi-Miui-Hellas/MIUI-XML-9.0-Greek: Miui Lang Repository Cloning into 'MIUI-XML-9.0-Greek'... remote: Counting objects: …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπαα είναι αστείρευτη πηγή.. ο demakhs , άνετα κρατάει την τρούπα ανοιχτή μέχρι να βγεί το xiaomi mi45-s τουλάχιστον

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

@geotzia το ελαφονήσι είναι το αγαπημένο μου μέρος. Απο μικρός πηγαίναμε και καθόμασταν όσο είχε άδεια ο πατέρας κάθε χρόνο. Έχω να πάω 5 χρόνια, έχει αλλάξει καθόλου; Παλιά ήταν πολύ ώραία..την τελευταία φορά που πήγα είχε πάαααρα πολύ κόσμο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον) και με ψιλοχάλασε. Φέτος θα κάνω καμμιά βόλτα με την μικρή προς τα εκεί:)

• Magic WormHole

Μήνυμα

@ESY4321 Τι να κάνω, ούτε xiaomi δεν είχα εκεί που ήμουν.. Είπα να πάρω το mi note 3 να δώ λίγο πολιτισμό:) Όσο για την εξαφάνιση μας, θα θέλατε σκώληκες. Dream on!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Όχι ακόμα, έχω στείλει τον καλύτερο πίγκουινοτεχνικο με charter κατευθείαν Κίνα να επιβλέπει το manufacturing process και περιμένω νέα. Δεν αγχωνόμαστε! Μου έστειλε μια selfie πριν λίγο Edit: Πολύ ωραίες οι φωτό, όταν έρθει η ώρα θα με κατευθύνεις @osalonikios Σε καταλαβαίνω, γιατί νομίζεις οτι και εγώ εξαφανίστηκα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54106/ Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι στην τρύπα. Είπα να περάσω να πώ ένα γειά, (δεν) είδα φως και μπήκα. Βλέπω οτι καλά το κρατάτε το μαγαζί οι παρακάτω : - vrs5 (1018) - tasosko (1036) - fog (1249) - geoanto555 (1331) - sso (1332) - osalonikios (1350) - linuxilakis (1493) - takisfrag (1836) - makis1024 (1865) - zt654 (2275) - MarkosVL (2377) - Alex_MLT (3119) - spideman3 (5094) - demakhs (6322)

• Έχω χάσει επεισόδια, μπράβο @BanditGR !:)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα και απο ένα χαμένο πίγκου, δεν πιστεύω να ξεσαλώσατε σκώληξ; Στις τρύπες σας γρήγορα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν έχει λεφτά ο κόσμος βλέπω

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Προβλημα με display

stamatisv - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημέρα, ναι προφανώς μπορεί να επιδεινωθεί. Απέφυγε να έχεις πολύ ώρα ανοιχτή την οθόνη με στατικό περιεχόμενο. Θα σου πρότεινα να κάνεις αυτά που ανέφερα: "απο τότε αποφεύγω να έχω ανοιχτή την οθόνη πολύ ώρα με στατικά κομμάτια (πχ μπάρες) , κάθε λίγο φροντίζω να κάνω ένα rotate 180 μοίρες το κινητό. Τέλος φροντίζω το brightness να είναι γενικά χαμηλά και να κλείνει η οθόνη σε μερικά δευτερόλεπτα απο τότε που το αφήσω." Γενικά είναι κλασσικό πρόβλημα με τις AMOLED ανεξαρτήτου εταιρείας:(

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis πλάκα πλάκα, είχα ένα botακι eggdrop, katina..τι μου θύμησες

• Magic WormHole

Μήνυμα

bot είναι standard

• Magic WormHole

Μήνυμα

ο @clonan έχει έρθει ορεξάτος πάντως..με την όρεξη θα μείνει και αυτός;)

• Magic WormHole

Μήνυμα

τα παλιά καλά linux commands τα ξέρετε φυσικά ε; date; strip; look; touch; finger; unzip; head; mount; fsck; more; yes; yes; yes; more; umount; eject; make clean; sleep

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog Αυτά είναι..μην σου πω και για autoconf τώρα να γουστάρουμε!!!