Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 115.
-
στα καλά καθούμενα δεν μπαίνει στο WiFi. μου βγάζει συνέχεια το κουτάκι για να βάλω τον κωδικό ενώ πριν τον βάζω σωστά. μπήκα και στις ρυθμίσεις του ρουτερ μπας και έγινε reset ο κωδικός αλλά τίποτα. άλλες 2 συσκευές που έχω μπαίνουν κανονικά. σε λιγάκι θα κάνω καθάρισμα cache/dalvik μπας και γίνει τίποτα.
-
παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγο. πιστεύω το πιο σημαντικό feature για μένα θα είναι το screen unlock. λειτουργεί καλά σε redmi note 2? όλα τα άλλα φυσικά και είναι καλοδεχουμενα!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από Agent_92: “έχει κανείς θέμα με την μπαταρία στην 7.5.3?μου φαίνεται ότι πέφτει πολύ γρήγορα σε σχέση με την 7.5.1.αν κάνω wipe cache/dalvik υπάρχει περίπτωση να δω διαφορά? ” Αν χρειάζεσαι αυτονομία και δεν σε ενδιαφέρουν τα πρόσθετα που έχουν εισαχθεί στις τελευταίες stable.. Θα σου έλεγα να βάλεις την 7.1.3.0 Μπορώ να πω ότι είχε πολύ καλή αυτονομία σε σχέση με όλες τις επόμενες Stable Rom. Πόσο καιρό έχεις περασμένη την 7.5.3.0;;” από την Δευτέρα την έχω περα…
-
δεν το ξέρουμε επίσημα απλά υποθέτουμε βλέποντας τι έγινε με τα άλλα μοντέλα της κατηγορίας του. εγώ πιστεύω ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θα ανακοινωθεί το μοντέλο με snapdragon.
-
ελπίζω να μην ξεφύγει πολύ η τιμή. βέβαια και το redmi note 3 pro ξεκίνησε από τα 220€ και τώρα το βρίσκεις με 160€.
-
ποια η διαφορά με το redmi 3 pro?
-
Nillkin Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 TPU Case White καλή επιτυχία σε όλους!!
-
δεν υπάρχει λόγος να βιαζομαστε πιστεύω,η 7.3 δεν βλέπω να προσφέρει κάτι ουσιαστικό!!
-
μα μας πείτε αν για το redmi note 2 είναι η διορθωμενη ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο update.
-
άρα οι κάτοχοι redmi note 2 να περιμένουμε διορθωμενη έκδοση?
-
μα δεν βγήκε ακόμα η 7.3 ελληνική. σήμερα το βράδυ είπαν θα βγει. θα κάνει ένα ποστ ο διαχειριστής που θα μας ενημερώνει ότι μπήκε το λινκ για να κατεβάσουμε όπως πάντα.
-
εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη με τον liako. θεωρώ της σιλικόνης της καλύτερες μόνο από άποψη αποφυγή του κραδασμου που 2-3 φορές που μου έπεσε ενώ ήμουν όρθιος, το κινητό δεν ενοιωσε τίποτα. από την άλλη οι σκληρές πιστεύω είναι μόνο για να μην γίνονται γρατζουνιες στο κινητό. σε περίπτωση φυσιολογικής πτώσης δηλαδή από μικρό ύψος η πιθανότητα να σπάσει και να απορροφήσει τον κραδασμο θεωρώ ότι είναι μηδαμινη, τουλάχιστον από αυτές που έχω δει να χρησιμοποιούν οι γνωστοί μου, δύο από τους οποίους …