Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
ναι, αυτό είναι καλό... Αλλά μ λείπουν όλα τα καλά της Ελληνικής...Εν αναμονή διορθώσης λοιπόν στο global forum λένε ότι εάν κάνεις flash το προηγούμενο modem τότε δουλεύει κανονικά. υπάρχει δυνατότητα να βρούμε την προηγούμενη έκδοση; Πριν την 17.1.5 [MODEM] 4G fix after 7.1.5 update - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum
-
για δες εδώ Mi5S Plus - XTRV 7.1.5 - Δεν κρατάει το 4G δίκτυο =============== Ιαν 11th 2017, 8:32am =============== το modem της προηγούμενης έκδοσης δουλεύει. Μάλλον θα φτιαχτεί στην επόμενη =============== Ιαν 11th 2017, 1:05pm =============== στο global forum λένε ότι εάν κάνεις flash το προηγούμενο modem τότε δουλεύει κανονικά. υπάρχει δυνατότητα να βρούμε την προηγούμενη έκδοση; Πριν την 17.1.5 [MODEM] 4G fix after 7.1.5 update - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum
-
χρειάζομαι το 4g γτι wifi δν έχει =============== Ιαν 10th 2017, 2:02pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από derveni: “@George Zisis Το LTE είναι το κινέζικο 4G έτσι το λένε οι Κινέζοι ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος @Bodai @NasDriver ” Όχι ακριβώς, δεν είναι κινέζικο το LTE. Είναι παγκόσμιο πρότυπο, και από τα πιο διαδεδομένα θα μπορούσα να πω. Οποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες -> LTE - Βικιπαίδεια ” παντως σωστα η κινεζικη δουλευει με wcdma
-
άλλους 4 εγώ, αλλα φαινόνταν το πραμα
-
Παράθεση από kioul: “Αυτο μαγκες τι ειναι μου το βγαζει συνεχεια κ το αλλο που μου κανει ειναι σε οποια εφαρμογή ειμαι η κ ακομα μνμ να γραφο μου πεταει διαφημίσεις;;; τι μπορω να κανω;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27261/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27262/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27263/ ” μήπως να κάνεις resetστην εφαρμογή και root το τηλέφωνο twrp 3.0.2 και να βάλεις adaway app
-
Αυτά είναι!!!!!!!! Μπράβο μας
-
να το αφησω σε LTE ή θα έχω θέμα σε μέρη που δν έχει καλό δίκτυο η κοσμοτε? και αν το αλλαξω και χασω παλι το 4g? Δυσκολες αποφάσεις....παω να φαω μπας και μ ερθει αναλαμπή =============== Ιαν 9th 2017, 7:45pm =============== Παράθεση από derveni: “Παράθεση από George Zisis: “την ειχα φιλε μου, αλλα δν δουλευε 4g ” Μπορεί να οφείλεται στο ότι η κάρτα cim είναι παλαιά η να μην την έχεις ενεργοποιημένη μέσω της εταιρείας κινητής σου, δες το αυτό. ” καινουρια sim με ενεργοποιημενα απο cosmote