DPD Greece υπάρχει. @billfot : Για δώσε το Link με την φωτό για να δούμε και εμείς , γιατί πραγματικά δεν μπορώ να το βρω το συγκεκριμένο που αναφέρεις στο facebook.
Μπορώ να σου πω για Europe Express (Chronopost): Κίνα > Γαλλία > Ουγγαρία > Βουλγαρία (Γενικά Βαλκάνια) > Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) > Αθήνα. Περίπου 10-12 μέρες Κάτι αντίστοιχο θα είναι και με την DPD (express eu)
Belguim Post unregister : Μέχρι να μπει στην χώρα το βλέπεις. Έχουν παραλάβει αρκετοί έτσι μέχρι στιγμής. Θα το σκεφτόμουν και εγώ εαν δεν είχα ήδη 2 10άρια ...
Να ενημερώσω ότι ο οδηγός της Chronopost που μεταφέρει το amazfit μου (!!!) μετά το goulash που κατέβασε στην Ουγγαρία τώρα έχει πάει για παραδοσιακές λιχουδιές στην Σόφια..... Όλο τρώνε αυτοί οι άνθρωποι !!!! Είναι που δεν θα γύρναγε όλα τα βαλκάνια για food travel !!!!! Ας κάνουμε και μια πλάκα !!!
Να προσθέσω για ένα Amazfit που περιμένω απο GB με Priority (chronopost) ότι πήγε Γαλλία , τώρα είνα Ουγγαρία. Θα περάσει όλη την κεντρική Ευρώπη και τα βαλκάνια ??? . Έχει κάποιος εμπειρία απο τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής (chronopost) για να έχω μια εκτίμηση του χρόνου παράδοσης?
Καλημέρα. Θέλω να πάρω 2 λεντοταινίες 5μ απο Aliexpress. O πωλητής τα στέλνει με Aliexpress standard shipping και δίνει και tracking information αν και ήθελα Untracking. Απο τις εμπειρίες σας θα περάσει άνετα ή θα τρέχουμε ?? Όλα σχετικά θα μου πείτε !!!
Το δικό μου έχει αποστολή 18/07 και άφιξη Ελλάδα 25/07. Το δικό σου έχει αποστολή 25/07. Δεν είναι το ίδιο , είναι χειρότερο !!!!! Θα ήθελα να ξέρω που το έχουν θάψει το πακετάκι !!!! Καλώς να τα δεχτείς !!!
Ερώτηση : Η chronopost έχει σχέση με DPD ?? Γιατί στο tracking της DPD βάζω ένα tn της chronopost, το βγάζει κανονικά και επίσης στα σχόλια αναγράφει DPD data center ή DPD Parcel center.....