@koukis ty για την απαντηση. οτι παρελαβα χωρις να πληρωσω δασμους!!!!!!τωρα τι εγινε πραγματικα δεν ξερω!!!!ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω...το "βουτηξα' και εφυγα..επανω παντως ειχε σφραγιδα αλλα δεν εγραφε τπτ για φορους...εντωμεταξυ ειχα στο ταχυδρομειο 2 unregistered δεματακια σπο aliexpress...το ενα ειχε ενα tempered glass για x820 0,7 ευρω και μια Mirror case 1,7 ευρω για x820..Η κοπελα που δουλευει στα ελτα μου ειπε οτι πρεπει να πληρωσω 3 ευρω για το καθενα για να τα παρω...πανω στην ταραχη μου που την γλυτωσα (ηθελα να φυγω βιαστικα)της ειπα οτι δεν τα θελω..βεβαια θα ξαναπερασω να της πω οτι το τελος των 3 ευρω εχει καταργηθει...μαλλον μπερδευτηκε γτ ειχαν ξεμεινει στο ταχυδρομειο της περιοχης μου καμια 10αρια μερες.Ημουν τυχερος?εχουν παει διακοπες οι τελωνες?τι να σου πω...Ο/H koukis έγραψε:
@takis19821982 αγορασα το leeco le 2 x520 πριν 2 μήνες 112 ευρώ.εκατσς τελωνείο 1 ημέρα και πλήρωσα 24.60 ευρώ. Νομίζω σε καλυψα!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
-
-
Ο/H jobous έγραψε:
@sotis76 : Επειδή δεν μπορώ να διακρίνω . Είναι 26/07 η ημερομηνία ή 26/06 ?? Πες μου ότι είναι και με NL να σκιστούμε με τα παλικάρια !!!!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ευχαριστώ πολύ . Ήσουν μαζί με τον vrs5. Τα δικά σας έφυγαν μια βδομάδα μετά τα το δικό μου πακέτο αλλά ήρθαν πιο γρήγορα.
-
Υπομονή φίλε μου. Το ίδιο μου έλεγαν εχτές και εμφανίστηκαν σήμερα
-
Παιδια μια ερώτηση λογικα πέρασε χωρις τελωνείο ε;
απο το κινητό μου -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Υπομονή φίλε μου. Το ίδιο μου έλεγαν εχτές και εμφανίστηκαν σήμερα
-
-
-
16euro priority direct mail
απο το κινητό μου