Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 200.

• Εγώ πάντως τώρα που μπήκα το Mi5s (3/64) δεν είναι out of stock.

• Απάντηση απο Selina (Vickmall) σχετικά με τους νέους τρόπους αποστολής : Air Parcel Register(7-25 business days) $0.00 to Greece,we ship it by Netherlands Register airmail(SF),we can not promise if it can avoid tax or not,because there have Customs declaration in the parcel. Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50 to Greece,we ship it by another Netherlands Register airmail,which have no Customs declaration in the parcel,and in the package,just show EU-Packet,no China or Customs declarati…

• Μιας και το αναφέραμε, στα παλικάρια που έκαναν παραγγελία τους έχει έρθει κάποια ενημερώση για το αν έφυγαν ή κάποιο Tracking number ?? Επίσης στο Vickmall , αλλάξανε τους τρόπους αποστολής και έχουν πλέον μόνο τους : Air Parcel Register(7-25 business days) $0.00 Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50 Εξαφανίστηκε η taxfree (τριγωνική).... Ακόμα δεν έχω στείλει μύνημα για να μάθω τι ισχύει με την τριγωνική.

• Καλημέρα. σήμερα ήρθε το παρακάτω email απο Duangtop (μπορεί να ήρθε και σε άλλους) : Now we have promotion code: 12DISFORALL ( it is valid till to 16th/5/2017), you can use this coupon to get 12% off for all our products on the site. And also we have the tax free option for th freeshipping,this can avoid thetax for you,if have tax happened,we will pay it back to you! This warranty is also free till to 31th/5/2017. Hope all you can enjoy the shopping on our systerm! Η ερώτηση είναι (!!!) : το μέ…

• @NasDriver , δεν πιστεύω να σε μπέρδεψα τόσο πολύ !!!!! Απλά ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου , για ποια ακριβώς ROM μιλάμε για να γίνει το unlock.... Γι' αυτό αναφέρω το Vickmall , που στο στέλνει με China stable ROM.

• @NasDriver : Δεν έχω ακόμα !!!! Απλά προσπαθώ να δω τι γίνεται ....

• Γιώργο , sorry για την ερώτηση , αλλά αναφέρεις (και στον οδηγό το γράφει) ότι χρειάζεται developer ROM. Στον οδηγό για το ξεκλείδωμα του bootloader αναφέρει στο βήμα 1 ότι αν το κινητό έχει ήδη: Official China Developer rom Official China Stable rom Official Global Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2, χωρίς δηλαδή να κάνεις flash την developer. Επομένως αν έρχεται με china stable (πχ vickmall - Official CN Rom(Only support Chinese&English)) τότε προχωράς κανονικά σε ξεκλείδωμα.

• Συγγνώμη αλλα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Αναφέρει ο φίλος Γιώργος τον οδηγό για ξεκλείδωμα κτλ. Αυτός είναι ο γενικός οδηγός (από ότι κατάλαβα). Για το Mi5s δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος οδηγός : Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά) ?????

• Λοιπον να βοηθησω και εγω αλλα λιγο. Μετα απο επικοινωνια με το εν λογω καταστημα , σχετικα με σφραγισμενη συσκευασια και αν ειναι εγγυημενος ο τροπος αποστολης που αναφερει σχετικα με τα τελωνεια ελαβα το παρακατω : Dear, Thanks for your interesting on our products! Yes that the xiaomi mi 5s is total new and original,and we only send the package with sealed and unopened box,and it is with the factory rom(only China-English language). We send the packages by Singapore post registered airmail(it …

• Καλά και με τον κωδικό για το 10% το μαύρο Mi5s έρχεται στα 198,50 $ ήτη 180 € !!!! OK πραγματικά τώρα , μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με τα άλλα καταστήματα ??? πχ με Vickmall υπάρχει διαφορά 90-110 $ (με και χωρίς το κουπόνι).

• Σχετικά με το Banggood , το μαύρο Mi5s είναι στα 301 $ και με τον κωδικό που αναφέρει ο akalyptos33 πάει στα 276 $. Επιλογή με Priority Direct MailUS άλλα + 14,27$. Αναφέρω τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής γιατί στο φόρουμτου Banggood αναφέρουν ότι ΔΕΝ περνάει απο τελωνείο, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (υπάρχουν αντικρουόμενες απαντήσεις στα ερωτήματα). Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας το γράψει.

• Δεν ξέρω , αλλά οι τιμές είναι πολύ πιο κάτω απο αυτές που παίζουν στα άλλα κινεζομάγαζα... Να πάμε όλοι να πάρουμε Mi5s.

• Καλή τύχη σε όλους !!! Ευχαριστύμε το citismarket !!!!

• Το έχει 261 € (με - 6 πάει στα 255 €_το eglobalcentral (white - 3/64) . Γιατί να μην έχει και το μαύρο !!!!!!!!! Ερώτηση : Όσοι έχουν πάρει απο eglobalcentral , με τι ROM έρχεται ?? Επίσης είναι σφραγισμένο ή έχει ανοιχτεί ??

• Καλημέρα. Σε συνέχεια της πεικοινωνίας με Vickmall , σήμερα το πρωϊ ήρθε απάντηση απο Selina : "yes,i am sure the shipping way EU registered airmail can avoid tax 100% for you. The old shipping way courier,logistic stop this way,and it is expensive too,few customers choose this way. EU registered airmail,which arrive Spain frist,make clearance at Spain,vickmall pay the tax if need. then parcel ship from Spian to Greece,you have no any risk to pay tax. Normally need 15-25days,thanks." Επομένως άλ…

• Έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση !!!! Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Όταν είχα πάρει το Note4 για ένα φίλο προ εξαμήνου η υπηρεσία avoid tax 100%(!!!!) είχε 19,99 $ και μου φαίνεται ότι λεγόταν αλλιώς...

• Κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς μετά το μικρόατύχημα του ΜΙ4 , πρόσεξα ότι στο Vickmall για το MI5s , στον τρόπο αποστολής "EU Registered Airmail(avoid customs tax 100%)(Usually delivered at 15-25days) μου έβγαλε κόστος : $3.00" . Τί εγινε το 20 $ ???? Έχει αγοράσει κανείς απο εκεί τώρα πρόσφατα να μας πει ??

• Σπασμένη οθόνη

jobous - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Έχει και το vopmart και το vifocal. Το dragon-tt το έχει με όλο το housing και σκέτο δεν έχειδιαθεσιμότητα (είναι και 10$ πιο ακριβό) . Επομένως πάμε σε ένα απο τα 2. Καμιά προτίμηση ?? στο κατάστημα. Έχει παραγγείλει κάποιος να μας πει γνώμη. Και πάλι ευχαριστώ πολύ .

• Σπασμένη οθόνη

jobous - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως απο ότι είδα υπάρχει και η λύση με full frame (Complete screen with housing for xiaomi Mi4 (WCDMA )- White) αλλά είναι πολύ πιο ακριβή. Φτάνει στα 60$ ..... Αλλα σε βγάζει απο το άγχος της εφαρμογής της κόλλας .... Για εργαλεία πράγματι έχεις δίκιο....

• Σπασμένη οθόνη

jobous - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Λοιπόν παθών και εγώ απο βλακεία !!! Πήγα να το βάλω στην πίσω τσέπη και αυτό πήγε και βρήκε το πεζοδρόμιο. Αποκτήσαμε μια ρωγμή πάνω δεξιά , αλλά δυστυχώς πλέον δεν δουλεύει το 1/3 της οθόνης στο κάτω μέρος (δηλαδή και τα 3 button στο κάτω μέρος). Στην ουσία το κινητό άχρηστο ..... Υπάρχουν 2 άσχημα : 1) Πρώτος και κύριο που βρίσκομε οθόνη ??? Είδα εδώ για τα dragon-tt και τι άλλο που ανέφερε ο φίλος (LCD Screen and Touch Screen Assembly for Xiaomi 4 M4 Mi4 - white). 2) Δεν έχω εργαλεία για την…