Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Είναι από αυτά που θα ήθελα να δοκιμάσω LETV LE1 PRO ONE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους και από εμένα
-
Την έριξα και εγώ. Καλή επιτυχία παιδιά. !!!! Go go Greece
-
Καλημέρα και από εμένα. Έγινε εγκατάσταση στο Redmi Note 2. Ολα καλά με το πρόβλημα που είχα στις δύο προηγούμενες εκδόσεις και δεν μπορούσα να συνδεθω στο wifi του σπιτιού μου. Πλέον δεν υπάρχει. Προς το παρόν όλα καλά.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από chalaido: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω. Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα! Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει…
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω. Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα! Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, τίποτα... .. Έκανα reset…
-
Καλημέρα και πάλι. Δοκίμασα ξανά. Την έκανα εγκατάσταση πάλι. Έκανα clear dalvik & cache και πριν και μετά το install αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βλέπει κανονικά το wifi μου. Πάει να κάνει σύνδεση και μετά μου το βγάζει σαν αποθηκευμένο ή μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό. Ακριβώς το ίδιο μου έκανε και με την προηγούμενη που καταργήθηκε. Αναγκαστικά γύρισα στην προηγούμενη 5.11.1 Λες να είμαι ο μόνος που έχω αυτό το θέμα. Αν μάθετέ τίποτα σφυρίξτε.
-
Καλησπερα . Μόλις έγινε ή εγκατάσταση αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση που αποσύρθηκε. Δεν μπορώ να μπω στο Wifi του σπιτιού μου. Το βλέπει κάνει να συνδεθεί και μετά το πετάει έξω. Έχουμε κάποιον άλλο με αυτό το πρόβλημα ;;
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από caeser: “Όλα όσα περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Το ράδιο στα κινητά παίζει με ακουστικά, που με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο της κεραίας! Χωρίς κεραία, όλα τα ραδιόφωνα έτσι κάνουν ...παράσιτα! ” Εγω δεν ξερω κανενα ραδιοφωνο να λειτουργει χωρις ακουστικα,δεν θα επρεπε να ανοιγει καν,ενω τωρα ανοιγει και τα παρασιτα ακουγωνται απο το ηχειο του.Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο. ” Συγνώμη αλλά έχω μια ερώτηση Έχω Redmi Note 2 και έχω κατεβάσει για τεστ δυ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από chalaido: “Διάβασα λίγο , πήγα να δοκίμασω κάτι και τώρα νομίζω έχασα ένα άλμπουμ. Από τις φωτογραφίες που λέει τοπικό, πάτησα παρατεταμένα ένα φάκελο και επέλεξα εκεί που λέει κρυφό άλμπουμ. Το άλμπουμ χάθηκε , αλλά όταν πάω στο cloud που έχει τα κρυφά μου εμφανίζει μόνο κάτι φωτογραφίες που είχα εκεί μέσα ήδη. Το άλμπουμ δεν το βλέπω. Είναι κάπου άλλου ή εγώ έκανα κάποια χαζομαρα. Ευχαριστώ πολύ. ” Αν το έκανες σωστά (και δεν το έσβησες καταλάθος)...εκεί είνα…
-
Διάβασα λίγο , πήγα να δοκίμασω κάτι και τώρα νομίζω έχασα ένα άλμπουμ. Από τις φωτογραφίες που λέει τοπικό, πάτησα παρατεταμένα ένα φάκελο και επέλεξα εκεί που λέει κρυφό άλμπουμ. Το άλμπουμ χάθηκε , αλλά όταν πάω στο cloud που έχει τα κρυφά μου εμφανίζει μόνο κάτι φωτογραφίες που είχα εκεί μέσα ήδη. Το άλμπουμ δεν το βλέπω. Είναι κάπου άλλου ή εγώ έκανα κάποια χαζομαρα. Ευχαριστώ πολύ.
-
Μεσα και εγώ εκτός απροόπτου.
-
Ευχαριστώ πολύ caeser για την ενημέρωση. Όντως δεν το είχα προσέξει.
-
Καλησπέρα και από εμένα Μόλις έβαλα την νέα ΡΟΜ και το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπαίνει στο wifi του σπιτιού. Μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Ξέρουμε κάτι;; Ευχαριστώ πολύ
-
Ανοιχτό πακέτο απο ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΑπλή αποστολή δυο πακέτων από gearbest με αξεσουάρ για την xiaomi action cam αλλά ακόμα το θέμα είναι υπό διερεύνηση από το paypal.
-
Ανοιχτό πακέτο απο ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΣυγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση Δυστυχώς για κακή μου τύχη η σύζυγος πέταξε την σκισμένη συσκευασία και έτσι δεν είχα κάτι στα χέρια μου πέρα από τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει. Στα ΕΛΤΑ φυσικά δεν έβγαλα άκρη , μιας και από το ταχυδρομείο της γειτονιάς μου μου είπαν για την Κεντρική διάθεση στην Θεσσαλονίκη (Αρχή Παπαναστασίου, Απέναντι από το Ιπποκράτειο) Φυσικά και εκεί καμία τύχη, και φυσικά χωρίς την συσκευασία. Πριν από δύο μέρες μου ήρθε νέο πακέτο χωρίς καμία φθορά, αλλά έχω…
-
Καλημερα. Είδα την ανακοίνωση και έβαλα την νέα ROM κανοντας βέβαια την βλακια μου και σβήνοντας τα Data οποτε είχα αρκετή δουλειά μετα. Απο πρωτη άποψη ( δεν μπόρεσα να διαβάσω τα σχόλια σας γιατί είμαι εκτός Θεσσαλονίκης ) 1. Η μπαταρία έχω την αίσθηση οτι πέφτει αρκετά γρήγορα. 2. Το antutu μου βγάζει παλι σκορ 45000 και όχι κάτι 50+ που είχα δει απο κάποιον . 3. Στην μετάφραση δεν μου βγάζει ελληνικά στο ξηπνητηρι όταν πάω να βγάλω μια αφηπνηση. ( δείτε φωτό ). Μόλις το δουλεψω περισσότερο θ…
-
Ανοιχτό πακέτο απο ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΘα συμφωνήσω μαζί σου αλλά υπάρχουν και μερικά ακόμα περίεργα. 1. Είχα κάνει από το ίδιο μαγαζί το ίδιο διάστημα τρεις παραγγελίες. Μέχρι τώρα δεν είχε έρθει καμία με αποτέλεσμα να ανοιξω διάφορα στο paypal πριν δύο μέρες. Σήμερα ήρθε το ένα από τα τρία σκισμένο. Ακόμα περιμένω δύο πακετα. 2. Αν το είχε σκισει κάποιος από την πολυκατοικία θα ήταν κομμένο με το χέρι. Αυτό είναι σκισμένο με λαμα από κοπιδι. Και οι δύο συσκευασίες. Από την εσωτερική το σκισμένο κομμάτι δεν ήρθε. Αύριο λέω να πάω απ…
-
Ανοιχτό πακέτο απο ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μετά από πολύ καιρό αναμονή για μία παραγγελία που έκανα στο τέλος Αυγούστου και δεν είχα καθόλου νέα, σήμερα ήρθε το πακέτο αλλά μου επιφύλασσε μία έκπληξη. Για πρώτη φορά αν και παραγγέλνω από το εξωτερικό χρόνια , το πακέτο μου ήρθε ανοιχτό και μάλιστα όχι μόνο εξωτερικά αλλά και η εσωτερική συσκευασία. Το αντικείμενο που είχα παραγγείλει ήταν ένα bloutooth χειριστήριο για την Xiaomi Yi Cam που είχα αγοράσει νωρίτερα. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο από εσάς και για το …
-
Κατι που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα Rom και συνεχίζει να υπάρχει και στην 5.9.27 που είχα αλλά και σε αυτήν , είναι ότι καποιες ανακοινώσεις στο instagram που έχουν εικόνα βίντεο δεν παίζουν και προσπαθεί συνέχεια να τις φορτώσει αλλά δεν μπορεί .