Παιδιά πως καλιμπραρουμε τον Google maps γτ το μπλε βελάκι δεν ακολουθεί το δρομολόγιο(ακολουθεί αλλα λοξά) μπρος την κατεύθυνση; Sent from my Redmi N3
Το μαύρο χρώμα που έχει η γυναίκα μου είναι πάρα πολύ όμορφο χωρίς θήκη και tempered glass σε σχέση με το RN3 που έχω εγώ. Και η μπαταρία κρατάει 3 μέρες με 8-9 ώρες οθόνη. Είναι λίγο πιο γρήγορο το RN3 όμως.
Παράθεση από Miyagki: “- paides parelava kai.ola komple..sorry gia ta greeklish alla ao thn xara den prolava na valw ta ellhnika... kai.den.kserw pws...eimai poly euxaristhmenos ,to.aksiza meta apo ton fevrouario poy paleyw na to parw.. to.sf express me eixe erthei.se miamish evdomada mesw gallias pali ” @Miyagki καλοδούλευτο
Φίλε @derveni δεν έχω κανένα απο τα δύο (έχω το redmi note 3), δεν θα ήξερα πιο να διαλέξω αν θα αγόραζα ενα κινητό τέτοιας αξίας (προς το παρόν τουλάχιστον). Μάλλον θα έπαιρνα το one plus λόγω μεγαλύτερης οθόνης.
Ενα κινητό που αγόρασα απο gearbest πριν ενα μήνα με priority line πήγε Λονδίνο και απο κι το πήρε courier και μου το έστειλε σπίτι. 9 μέρες σύνολο έκανε να έρθει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Φιλε @dimitris δε πολύ φοβάμαι το τελωνείο γτ μένω Ιταλία. Έχω κάνει 3-4 παραγγελίες τα οποία 2 ήταν κινητά και δε περάσανε τελωνείο. Με priority line (italy express) έρχεται γρήγορα και χωρίς φόβο τελωνείου. Να πω και το άλλο, πράγματα αξίας κάτω απο 22 ευρώ δεν περνάνε τελωνείο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Καλησπέρα μάγκες. Να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να κάνω μια παραγγελία αλλα είναι πολλά πραγματα (5-6 ρολόγια, 3-4 spinners και 2 mi bands) 2 πακέτα το κάνουν απο μόνοι τους η πρέπει να τους το πω να μην τα βάλουν όλα σε ενα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Προτάσεις για το μαγαζί από όπου θα το πάρεις ? Αν ναι μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα συνεργαζόμενα καταστήματα με την κοινότητά μας. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Partners/” Προτάσεις για το smart band οχι για το μαγαζί. Επειδή μένω Ιταλία κάνω αγορές απο Κίνα, αλλα απο το citismarket που συνεργάζεστε εσείς έστειλα τον αδερφό μου απο κει και πήρε ενα redmi note 4 global version, μπορεί να πάρει και ενα redmi 4a για την γυναίκα του.