Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Mi-5 και mi pc suite!
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το mipad μας το ταπεινό εχουμε κανα νέο;; Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποτυχημένη προσπάθεια φλασαρισματος της τελευταίας stable (fixed) στο mi5 pro.. Πρωτα μέσω updater κ μετα απο twrp! Την δεύτερη φορα μεσω twrp ενω τελειωσε καλα το φλασαρισμα οταν εκανα reboot κολλησε σε μαυρη οθονη κ δεν εμφανίστηκε το mi logo εστω κ αν περίμενα αρκετα! Ξαναγυρισα στην V7.5.4.0! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi-5 και mi pc suite!
ΜήνυμαΠαιδιά από την στιγμή που αγόρασα το mi-5 pro και μετα απο 2 stable rom απο miui.gr V7.3.4.0 και V7.5.4.0 εξακολουθω να μην μπορώ να συνδεθώ με Mi pc suite! Γνωρίζει καποιος αν υπαρχει κάποιο πρόβλημα με το pc suite; Επισης έχει βάλει κανείς την stable V7.5.6.0 (fixed) ; Να την δοκιμασω; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευτυχως γιατι ετοιμος ημουν...! Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ακομα ομως! Καλυτερα να την αποσύρεται για να μην την πατήσει κανένας! Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει βαλει καποιος την V7.5.6.0 σε mi5 pro? Εγω είμαι με την V7.5.4.0 εδω κ δυο μερες κ μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρήσει καποιο bug... Χωρίς να κάνω κ εξωνυχιστικο έλεγχο βεβαια.! Επισης καλη διαχειριση μπαταριας.. 2 μερες με μεση χρήση! Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Είναι ξεκλειδώτος ο bootloader ;; Ποια ρομ είχες πριν βάλεις;;” Ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος και πριν ειχα την ελληνική V7.3.4.0 αλλα τώρα εβαλα την V7.5.4.0 και ολα πηγαν καλα! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi5 128gb μέχρι στιγμης ολα καλά! Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει περάσει κανεις την ελληνικη ρομ Mi-5 (Gemini) V7.3.10.0 stable; Εγώ 2 φορες που επιχείρησα το κινητο επεσε σε bootloop! Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk