Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Παράθεση από George 21: “To titanium μόνο με su παίζει?? Με magisk όχι?? ” Κάποια βοήθεια??” Τα ίδια πράγματα είναι. Το πρόβλημα έχεις; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Επίσημο twrp για το poco?? Εμείς που έχουμε το δικό μας με την xtrv το κατεβάζουμε??” Έχει θέματα ακόμα το επίσημο. Γνώμη μου μείνε όπως είσαι Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VilaiN: “Παίδες έχω περάσει το gcam βγάζει πολύ καλύτερες φώτο αλλά μου έχει bugιες οπώς με την εστίαση στο βιντέο δεν βγάζει καθαρά έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο update τι κάνω το παντρευόμαι?” Για το βίντεο βρες την gcam v2 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα σας, σήμερα κατάφερα και έκανα δοκιμή από το κέντρο Θεσσαλονίκης με 4G+ Cosmote και τα αποτελέσματα δεν θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά το αντίθετο μάλλον. Δεν ξέρω φυσικά εάν επηρεάζει το γεγονός ότι δεν είχα μεγάλο υπόλοιπο σε Data στην κάρτα Cosmote (στην χθεσινή δοκιμή 4G είχα περίπου 460MB FREE και στην σημερινή δοκιμή 4G+ είχα περίπου 200Mb FREE) Επισυνάπτω επίσης και δύο ScreenShots την στιγμή που το σήμα το κινητού έλεγε ότι έχει 4G+ από την εφαρμογή Net…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για το 4 G+ φταίει ότι στο CA δεν δόθηκαν ο συνδυασμός συχνοτήτων B3, B7. Αλλά στην beta δόθηκε fix την προηγούμενη εβδομάδα.” Fix για το 4g+? Στο mi8? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavros Zogas: “Παιδια καλησπερα! ΕΥτυχης κατοχος ποκοφον εδβ=ω και τρεις μερες και δηκωνω ενθουσιασμενος!!! Μια ερωτηση μονο... 4G+ δεν μου δειχνει πουθενα παρα μονο 4G. Ξερει κανεις τι χρειαζεται???? Σας ευχαριστω” Δεν υποστηρίζει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas: “έχω διαβάσει όλο το νήμα όπως και το συγκεκριμένο post, εκτελώ την εντολή, βάζω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και όταν παω να κάνω κλήση παίρνω το παρακάτω μήνυμα Screenshot-2018-12-07-19-38-37-150-com-android-server-telecom.png Redmi note 5” Με redmi note 5? Νομίζω δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Πλήν του Mi8 ΕΔΩ δεν έχει αναφερθεί να δουλεύει σε κάποια άλλη συσκευή το WifiCalling. Για miui μιλάμε πάντα.” Και στο poco λειτουργεί κανονικά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kotsnirvana: “γνωρίζεται αν είναι να βγει ενημέρωση / αναβάθμιση σε android 9 στα κοντά;” Από μέρα σε μέρα σταθερή. Σε beta υπάρχει ήδη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Την επομενη stable ποτε τη περιμενουμε πανω κατω?” Μπορεί αύριο. Υπάρχουν φήμες Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
κατά λάθος κλείδωσα το poco. προσπαθώ να το ξεκλειδώσω και έχω ένα μήνυμα στα κινέζικα (手机使用未达到指定时间无法解锁) στο 99%. έψαξα και σημαίνει ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει την συσκευή αρκετά. υπάρχει καμία λύση;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gfilip: “Καλημερα,μολις πηρα το mi8 global,τρεχει 10.0.3.0 σταθερη,εχω cosmote με ενεργοποιημενο το volte-wificall απο την προηγουμενη συσκευη μου.Ακολουθω τον οδηγο στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μου ενεργοποιηται το volte.Mπορει καποιος να με βοηθησει;Ευχαριστω” Νομίζω η σταθερή δεν έχει ενεργοποιημένο volte Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk