Παράθεση από Bodai: “Απο Stable => Developer απαιτείται Factory Reset οπότε κάνε τα απαραίτητα backup του περιεχομένου σου.. ” Το θέμα είναι ότι χθες το έστησα...Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί σύντομα στη stable? κάθε πότε βγαίνουν οι stable? συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι newbie
Παράθεση από hammered: “Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά στο changelog της τελευταίας greek dev rom (6.4.21): Παράθεση: “Downloads Fixed - Downloads via 3rd party apps ” Link: [GTV-6.4.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 23/4 06:20) ” Μάλλον αυτό είναι. πφφφφ...για να περάσω από stable dev θέλει full wipe?
Καλημέρα σας. Καινούργιος κάτοχος με redmi 3 Και δεν σας κρύβω ότι έχω ενθουσιατεί. Μια ερωτησούλα όμως..Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω αρχεία με τον Chrome? έχει κάποια ρύθμιση?
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από AlexanderK: “Εδώ και καμμιά 20αρια μέρες μου δημιουργεί πρόβλημα σε όλο το δίκτυο. Επανέρχεται με επανεκκίνηση ” Torrents?? ” σπάνια torrent. πιο παλιά που το έλιωνα στα torrent δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. κάτι έχει γίνει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις.
Εδώ και καμμιά 20αρια μέρες μου δημιουργεί πρόβλημα σε όλο το δίκτυο. Επανέρχεται με επανεκκίνηση. Σήμερα το πρωί δεν άντεξα. Πάτησα το reset. Δεν είχα χρόνο Όμως να το ξανασετάρω. Το μεσημέρι....αλλά σκέφτηκα κάτι...όλο αναβαθμίσεις στην έκδοση developer... Τα χρειαζόμαστε όλα αυτά κάθε λίγο? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να του περάσω stable. Τι λέτε? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AlexanderK: “Έχουν διάφορες που αξίζει να περάσεις την δικιά σου?” Ποια δικιά μου? Εγώ την έβαλα από το site. Τις rom δεν τις έχω πειράξει. Απλώς θέλω την developer γιατί θεωρητικά είναι πιο ενημερωμένη.” Τη developer εννοώ. Έχει διαφορές από τη κανονική που αξίζουν?
Παράθεση από maddoctor: “Λογικά όχι. Εάν έχεις internet και σου δουλεύουν όλα οκ, άστα. Διάβασε το θέμα και εάν έχεις άλλη απορία ρωτάς, εδώ είμαι...” Πω πω μιλάμε πετάει. Καμία σχέση με το μηχάνημα του οτε. Υπάρχει κάποιο ποστ που να έχει τα σημαντικότερα?
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από AlexanderK: “Γειά σας και από μένα. Κάτοχος και εγώ του εν λόγω router και αρκετά ενθουσιασμένος. Ξεκινάω σιγά σιγά διάβασμα. Μια ερώτηση όμως. Δεν μπορώ το 5g δίκτυο να το δω από την συσκευή μου (note 4).πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?” Καλορίζικο! Εάν δεις είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και πείραξα την συχνότητα. Κατεβασέ την στο μικρότερο νούμερο και θα το δει. Εγώ στο δικό μου, το έχω στο 36 κανάλι.” Πω πω θέλει πολύ ψάξιμο. εκτός το 36 πειράζω κάτι άλλο?
Γειά σας και από μένα. Κάτοχος και εγώ του εν λόγω router και αρκετά ενθουσιασμένος. Ξεκινάω σιγά σιγά διάβασμα. Μια ερώτηση όμως. Δεν μπορώ το 5g δίκτυο να το δω από την συσκευή μου (note 4).πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?