Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 440.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Μόλις ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση των 72 ωρών Μία άλλη απορία που έχω. Όταν με το καλό ξεκλειδώσω, αν στο καπάκι ξανακλειδωσω τον bootloader και πάω να ξανάξεκλειδωσω, θα περιμένω πάλι 72 ώρες ή θα γίνετε αμέσως το ξεκλείδωμα?” Αμέσως γίνεται. Τουλάχιστον μία φορά που το δοκίμασα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cotiric1981: “Νasdriver δν ξερω απ αυτα π μ λες εχω την οφισιαλ γκλομπαλ 8 9 20 και θελω να μεταβω στην οφισιαλ σταθερη οταν βγει θα εχω θεμα?” miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.0.1.0.OEIMIFH_98721c9743_8.1.zip Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από AlexanderK: “Να ρωτήσω κάτι σε όσους πήραν την 10. Όταν φορτίζει στην οθόνη κλειδώματος σας δείχνει πόση ώρα χρειάζεται για να τελειώνει την φόρτιση; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Σε καμία συσκευή δεν δείχνει. Το έχουν βγάλει αυτό από το MIUI 10. Προσωρινή λύση είναι εφαρμογές τύπου Gsam Battery Monitor.” Και ήταν πολύ χρήσιμο. Κρίμα. Μια άλλη ερώτηση... Στο viber μπορείτε να αλλάξετε ήχο για τις ειδοποιήσεις; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από AlexanderK: “για pocophone υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάτι? ” Είναι νωρίς ακόμη για οτιδήποτε έχει σχέση με Poco. :D” Οκ... απλά έχει ξεκινήσει και κυκλοφορεί σιγά σιγά.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
για pocophone υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάτι?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akalyptos03: “απο miui 10 global best σε stable θα γινει κανονια μεσω του updater?” Και το best και με κανονιές.... πέρα από την πλάκα... λογικά θα σου κάνει reset Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk