Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.

• Καλησπέρα παιδιά, έχω την 7.12.28 arwma στο RN 3 Kenzo και χάνω την δεύτερη Sim 3-4 φορές κάθε μέρα, επανέρχεται με επανεκκίνηση, υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

kahi - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ, πέρασε και τα 2 τεστ, για την περιστροφή της οθόνης με την πρώτη και το άλλο με την δεύτερη, και εκεί που δεν έκανε περιστροφή η οθόνη τώρα περιστρέφετε αμέσως και σωστά, θα το δουλέψω να δω αν θα ξερυθμιστούν μόνα τους πάλι και αν μπορέσω να καταλάβω τι είναι αυτό που τους προξενεί το πρόβλημα. =============== Οκτ 26th 2017, 2:18pm =============== Καλησπέρα, σήμερα το μεσημέρι που έκανα κλήση μαύρισε πάλι η οθόνη, αμέσως προσπάθησα να κάνω calibration στον proximity sensor, ή…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο τεστ που μπορώ να κάνω για την περιστροφή της οθόνης όπως έκανα για calibration στον proximity sensor;

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Πριν 4 μέρες που έβαλα την rom που γράφω στην αρχή δεν έβαλα κάποιο θέμα και μου έβγαλε όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρω, ακόμα και από κάποιο θέμα να υπήρχε πρόβλημα τον προηγούμενο καιρό το τελευταίο 4ημερο που δεν είχα αλλάξει θέμα πάλι προβλήματα έβγαλε, οπότε μάλλον κάτι άλλο του φταίει.

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Ναι τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει διαφορά θέματα και πάντα έβαζα κάποιο, πιστεύεις ότι μπορεί από κάποιο θέμα να μου το κάνει αυτό;

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα, σήμερα το απόγευμα άνοιξα πάλι το κινητό αλλά τελικά δεν είχε κάτι, ο τεχνικός μου απέκλεισε ότι υπάρχει πρόβλημα κάπου, ούτε υγρασία, σκόνη ή φυσαλίδες υπήρχαν κάπου. Εκείνος επιμένει ότι το πρόβλημα είναι στο λογισμικό εφόσον κάνω επανεκκίνηση και μετά λειτουργεί κανονικά δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο λέει, επίσης μου είπε να κοιτάξω μήπως κάποια εφαρμογή μου το προξενεί αυτό. Εγώ σήμερα το απόγευμα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση την τελευταία stable και το έχω αφήσει έτσι χωρίς εφαρμ…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Εντάξει αλλά το θέμα είναι ότι δεν περνάει το τεστ πλέον και γυρίζει μόνο του την οθόνη και δεν επιστρέφει όταν επαναφέρω το κινητό όρθιο, κλήση δεν μπορώ να κάνω είναι μαύρη η οθόνη συνέχεια και όπως σου είπα το τεστ το έχω κάνει καμιά 50αρια φορές και βγάζει συνέχεια σφάλμα ώστε να πάω στο από κάτω κουμπί να το ολοκληρώσω, θα κάνω μια προσπάθεια να μιλήσω με αυτόν που μου άλλαξε την οθόνη να το ξαναδεί, σε ευχαριστώ. =============== Οκτ 23rd 2017, 12:06pm =============== Μετά από 50 προσπάθειε…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Τα σκουπίδια δεν είναι το θέμα, εκτός αν δεν έχεις καθόλου χώρο στο κινητό σου. Δες αν ξερυθμίστηκε πάλι ο proximity sensor. Αν δεν περάσει το test, θέλει ξανά ρύθμισμα. Πιθανότατα εκεί είναι το θέμα. Για κάποιο λόγο ξερυθμίζεται γρήγορα. Δεν αποκλείω να υπάρχει άλλο θέμα, απλά αυτό φαίνεται η κύρια αιτία του προβλήματος. Δεν έχω όμως τις απαραίτητες γνώσεις να ξέρω τι μπορεί να πηγαίνει στραβά στο hardware Ίσως κάποιος άλλος ξέρει περισσότερα ειδικά. Όπως και νάχει θα κάνω μι…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Δοκίμασε έτσι και παραπάνω από μια φορές αν χρειαστεί: In the service menu, tap Proximity Sensor > Calibrate. Once you get a toast message, tap ‘Black Card’ and immediately keep your finger on the proximity sensor. You should get a Black Card success message. If not, repeat the step again. Είναι στο πάνω μέρος του τηλεφώνου κοντά στο ηχειάκι. ” Εντάξει το κατάφερα σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω 2-3 μέρες και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. =============== Οκτ 23rd 2017, 8:5…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Έχεις παρατηρήσει αυξημένη θερμοκρασία όταν συμβαίνει αυτό; πχ. είναι το κινητό ασυνήθιστα ζεστό εκείνη την ώρα; Η περιγραφή που κάνεις για την οθόνη θα μπορούσε να έχει αιτία τον proximity sensor. Η περιγραφή που κάνεις για το ζόρισμα, ίσως υπερθέρμανση. Θα μπορούσε νάναι και θέμα μπαταρίας βέβαια, αλλά τότε δεν θα επανέρχονταν μόλις ο άλλος κλείσει την κλήση. Ξεκίνα από τα εύκολα και βλέποντας. ” Όχι δεν ζεσταίνετε δουλεύει σωστά με την θερμοκρασία του, συγνώμη αν δεν το δια…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Τις 3 τελευταίες φορές που έκανα εγκατάσταση τις ελληνικές rom έκανα πάντα καθαρή εγκατάσταση διέγραφα τα πάντα και το έστηνα από την αρχή. Τις πρώτες 2-3 μέρες δουλεύει σωστά και μετά αρχίζει πάλι τα ίδια. Ο μόνος τρόπος για να μην μου το κάνει αυτό με την οθόνη είναι να μην ανοίγω άλλες εφαρμογές και ειδικά social που μαζεύει πολλά σκουπίδια αμέσως το τηλέφωνο, μόλις τις ανοίξω και περιηγηθώ 3-4 ώρες αρχίζει τα νούμερα με την οθόνη. Όσο δεν το ζορίζω με τέτοια δεν μου το κάνει. ===============…

• ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη και δεν μπόρεσα να το λύσω παρόλο που έχω αλλάξει 3 διαφορετικές rom, τώρα έχω την MIOUI 9 XTRV arwma 7.10.12 Beta. Πριν από την arwma είχα την τελευταία stable αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι αν ανοίξω μερικές εφαρμογές από social συνήθως και διάφορες άλλες και αρχίσει και μαζεύει σκουπίδια πάνω από 200mb όταν πάω να πάρω τηλέφωνο με το που πατήσω το κουμπί να κάνω την κλήση μαυρίζει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται σε ότι και να κάνω, τ…

• Μπράβο παιδιά φοβερή δουλειά

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ;

Μήνυμα

Εντάξει παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Καλή σας μέρα

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ;

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι κάπως έτσι σε αρχικό στάδιο? google.gr/search?q=lg+g2+yello…_AUIBigB&biw=1024&bih=604 ” Ναι κάπως έτσι είναι και σε μένα, είναι μικρό ακόμα το δικό μου αλλά φαίνεται να είναι το ίδιο, υπάρχει γιατρειά σε αυτό;

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ;

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Το γνωστό πρόβλημα με τις lcd οθόνες είναι, απλά σου το δείχνει πράσινο εξαιτίας του χρώματος που έχει το Θέμα που "φοράει" η συσκευή. Καλύτερα μίλα με τον πωλητή.. Υ.Γ Κανενα screenshot δεν δείχνει αυτά τα προβλήματα, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό... ” Το κινητό το έχω αγοράσει εδώ και 1 περίπου χρόνο από κινεζομάγαζο οπότε το να μιλήσω με τον πωλητή το ξεχνάμε. Πιστεύεις ότι είναι κάτι που μπορώ να το διορθώσω ή δεν διορθώνετε και το αφήνουμε έτσι; =============== Μαι 4th 201…

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ;

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μου θυμίζει αυτό που έβγαζαν τα g2 σπο θερμοκρασία... ” Τώρα που το λες πριν 3 μέρες που χάζευα στον ήλιο με 4G η θερμοκρασία έφτασε τους 46 βαθμούς, δεν είμαι σίγουρος όμως ότι το πρόβλημα άρχισε από εκείνη την ημέρα.

• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ;

Μήνυμα

Καλημερα παιδια, εδω και 2 μερες στην πανω αριστερη πλευρα οπως κοιταζω το κινητο βγαζει μια πρασινη αποχρωση σαν να εχει καποιο προβλημα η οθονη, οταν ομως εβγαλα ενα screenshot για να σας το δειξω δεν φαινεται αυτη η αποχρωση. Μου εκανε εντυπωση και σκεφτηκα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι μπορει να ειναι. Το εβγαλα μια φωτο με ενα αλλο κινητο που φαινεται και ενα screenshot. Σκεφτομαι μηπως ειναι εσωτερικα στο γυαλί 34441485525_7641fb92ea_o.png"33599519394_9780e75e54_o.jpg">>

• Καλησπέρα παιδιά, θέλω να δοκιμάσω την V8_XTRVbeta2_7.1.19 από την stable 8.1.1.0 που φοράω, την περνάω με twrp κάνοντας cache + dalvik cache + data; χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;

• Καλησπέρα παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Αναβάθμισα και εγώ το τηλέφωνο μου από xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.4.0.zip στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip Να πω ότι ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό ο οποίος είναι καταπληκτικός και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην μετάβαση. Θα ήθελα όμως να αναφέρω κανά 2 μικρά προβληματάκια μήπως συμβαίνουν και σε άλλους, το πρώτο είναι ότι μόλις ακουμπάω το δακτυλικό αποτύπωμα ανάβει η οθόνη, κλειδ…