Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 105.
-
Έχω ένα πρόβλημα από την αρχή και δεν μπορώ να το λύσω. Σε όλες τις rom. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται το backup τα widgets παύουν να λειτουργούν! Λογικά όταν τρέχει το backup τα κλείνει αλλά μετά δεν... Υπάρχει κάποια λύση; Δεν είναι κάτι σημαντικό μιας και έχω μόνο 3 από αυτά να τρέχουν και κάθε φορά τα ξαναπερνάω.
-
Για το Xiaomi Redmi Note 2 / Prime, στο link είναι της προηγούμενης εβδομάδας. (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.5.19).
-
Ευχαριστώ. Κατέβηκε......
-
Βγήκε η 2.3.45... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12966/ Ψάχνοντας, βρήκα: MiWiFi – App Download forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12969/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12970/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12965/ miwifiroute_EN.apk Mi Router v2.3.17.506_EN.apk - 16.2 MB - βοηθητικά: "dailyuploads.net" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12968/ Ένα πολύ μεγάλο μέρος είναι στα αγγλικά, αλλά υπάρχουν ακόμα μενού στα...κινέζικα. Δεν ξέρω πια είναι πι…
-
Προσοχή στη... Χοληστερίνη, ε;
-
Δε θυμάμαι να σου πω σίγουρα.
-
Παράθεση από maddoctor: “Xiaomi Amazfit Moon Frost Smart Bracelet Bluetooth 4.0 IP68 Mi Band Smart Home Control Sports Fitness Tracker with Zirconia Ceramic Dial - White Χρησιμοποιεί λέει το Mi Fit!? Το ξέρει κανείς σας? Είναι η γυναικεία έκδοση του Mi Band!? ” Έχει βγει τουλάχιστον 3-4 μήνες...
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από isskon: “Πως το κατάφερες; Με την ίδια ρομ βγάζω 49000... ” Έχεις άλλη συσκευή... (Xiaomi_Redmi_Note_4G) Αν όχι, διόρθωσε τη συσκευή στο προφίλ σου.