Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 105.
-
Σιγουρα κανει πιο ευχαριστη και διαδραστικη τη χρηση του τηλεφωνου κι επιπλεον προσθετει τη βιομετρικη ταυτοποιηση η οποια ειναι πολυ δυσκολοτερο να παραβιαστει (προφανως και οχι ακατορθωτο) εναντι ενος απλου μοτιβου ή ενος PIN. Επιπλεον, η ο βαθμος δυσκολιας της παραβιασης αυξανεται εκθετικα, οταν υπαρχει συνδυασμος αυτων. (Και αν προσθεσουμε και το facial recognition που εχω δει σε καποιες συσκευες, τρεχα γυρευε) Ωστοσο, οταν παντου λεμε (και μας λενε) για την προστασια των ευαισθητων και πολυ…
-
Είχε έρθει ο διευθυντής της δίωξης στη σχολή για ενα σεμινάριο και μας είπε για ενα app που εχουν βγάλει.. "feel safe" λέγεται.. έχει διάφορες συμβουλές για online αγορές, τα δικαιώματα του καταναλωτή για τις online αγορές, κι ένα quizακι.. Επίσης, πολλές ιστοσελίδες (Ακόμα και σελίδες πληρωμών.. ....) υποστηρίζουν https σύνδεση Αλλά από default συνδέονται με απλό http.. Υπάρχει ένα plugin για chrome και άλλους chromοειδης browsers (για Mozilla δεν ξερω), που φροντίζει να συνδεόμαστε με https όπ…
-
@Thracia δηλαδη ουσιαστικα μπορω να την επιλεξω μεσα απο μια "λιστα" αλλων ετοιμων διαθεσιμων update? Σε παρακαλω συγχερεσε οποια βλακεια λεω γιατι οχι μονο δεν εχω ιδεα απο αυτα, αλλα ακομα δεν εχει ερθει το κινητο καν..
-
Δηλαδη για να καταλαβω.. Οταν το κινητο ερθει με global stable, πρεπει πρωτα να του φλασαρω global dev και μετα να φλασαρω την xtrv? Ουσιαστικα δηλαδη να κανω δυο φορες τον οδηγο αλλα με διαφορετικες ρομ?
-
4k 360 Video Downloader
ΜήνυμαΑυριο παραλαμβανω με το καλο δεματαρα μεσα στην οποια θα βρισκεται και το VR SHINECON II. Εχω ψαξει γενικα στο google και βρηκα το 4kdownload.com, εναν macxdvd downloader και το clipconverter.cc. Μπορειτε να μου προτεινετε κατα προτιμηση καποιο δοκιμασμενο τροπο για να κατεβαζω 4K 360 βιντερο απο το youtube με ηχο?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από oYoshis_oMitsos: “Pc ειναι το στοιχειο μου, οχι android ” To ίδιο πραγμα είναι, γιατί στα Windows δεν έχεις mbr = bootloader ?? ” Ναι προφανως, γιατι στην τελικη αν το δουμε ετσι, και τα smartphones mini pc ειναι πια και κατα κορον εχουν μια παρομοια βαση λειτουργιας.. Αυτο που εχει διαφορα ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση στο pc δεν πειραζεις τοσο τετοια θεματα.. Αντε να παιξεις λιγο με το bios (ειδικα αν μιλαμε και για uefi) και μετα με την παραμετροποιηση …
-
@Krasdimi Σε ευχαριστω φιλε μου. @demakhs προσπαθω να βγαλω μια ακρη για το κατα ποσο με συμφερει.. Αν και ο,τι εγγυηση υπαρχει ειναι απο κινα, αρα τρεχα γυρευε.. Η μοναδικη εμπειρια που εχω με flashing, bootleaders, kernels κλπ κλπ ειναι σε ενα Xperia P (Lt22i), οποτε καταλαβαινεις τους ενδοιασμους μου λογω ελλειψης εμπειριας και γνωσεων.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και το χρόνο σου, όπως και τον φίλτατο @derveni. Δεν ξέρω όμως πως θα σιγουρευτώ για την εταιρεία.. θα Το κοιτάξω μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα! Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 5th 2016, 10:42am =============== Δε θελω να αρχισω την εβδομαδα μου βριζοντας αλλα #@$%!@#^$#%&#@@# και τους #@%$!#@%$#@$ που #@$%$##%@$#@ ολη μερα 1. ΚΑΝΕΝΑΣ δε βρισκει το δεμα με αυτο το tracking number. 2. Τα τηλεφωνα της Interattica ειναι νεκ…
-
Χαχαχα κωλοκατασταση.. ΕΛΤΑ δεν έχουν κάτι στη βάση δεδομένων τους για το τρέχον tranum και Acs είπαν ότι η Dpd αλλάζει tranum οπότε αν δε σιγουρευτώ για το ποια εταιρεία έχει το δέκα, δε μπορώ να τραβηχτω για να τους πιέσω με σιγουριά να το βρουμε Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk