Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.

• Παράθεση από tsopirs: “Ευχαριστώ πολύ!.έβαλα και other αλλά τίποτα..μετά έβαλα από τον υπολογιστή Κίνα..έκανε επανεκκίνηση..όλα κινέζικα στο pc ,έβαλα Κίνα και στο app είδε σαν νέο πάλι το ρούτερ και δούλεψε..στις περισσότερες επιλογές τουλάχιστο..η ταχύτητες παραμένουν χαμηλές Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φίλε μου, μπορείς να μου πεις που έβαλες την Κίνα μέσα στο Mi router 3 από το pc; Δεν μπορώ να το βρω Το βρήκα αλλα ακόμα και στην Κίνα δεν μου δουλεύει σωστά βγάζει offl…

• Επιτέλους ήρθε το Update

• Xiaomi box 3

mslave - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

βγήκε το Android Oreo για το Mi Box3 κάντε update

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βάλω tv tuner στο boxακι μου! Έχω βρει αυτό το οποίο δίνει και εφαρμογή ανάλογη για εγκατάσταση, όμως δεν μπορώ να την περάσω με τίποτα στο boxακι μου! Δοκιμάζω με το Es File Explorer, όμως ενώ ανοίγει το αρχείο εγκατάστασης, το κουμπί εγκατάσταση είναι συνεχώς απενεργοποιημενο Έχω δώσει πρόσβαση για άγνωστες πηγές αλλά τίποτα! Να σημειώσω ότι το tv tuner δεν το έχω αγοράσει ακόμα, διότι ήθελα να δω πρώτα την εφαρμογή αν παίζει Καμιά ιδέα ή πρ…

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

..Deviantart

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από vasileiosm: “Εμένα μου ήρθε χθες από geekbuying στα 63 από Ιταλία (international version). Μέσα σε 2 ημέρες από την παραγγελία με DHL. Το κουτί είναι άψογο!!!! έχω ενθουσιαστεί..είχα πολλά άλλα κινέζικα (beelink - mecool και άλλα). Πολύ καλό wifi..παίζει στο SPMC ταινία 1080, χωρίς το παραμικρό σπάσιμο! Πολύ καλό remote..(apple tv..like) Όμορφο κουτί Απίστευτη rom η android tv Κρίμα που είναι ακόμη στο adroid 6.1 Απορίες προς γνώστες του αθλήματος.. 1) γιατί by default μου βγάζει τη…