Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.
-
Thumbnails
ΜήνυμαΚάνει αυτόματα αλλά τι στο καλό.... Αν το κλείσω αυτό, λες να φτιάξει;
-
Thumbnails
ΜήνυμαΠαιδιά έχω την Official global stable 8.1.1.0 Και για κάποιο λόγο ενώ έχω φωτογραφίες μέσα στην κάρτα μνήμης, μου τις βγάζει θολές και θέλουν να κατέβασμα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, δε μπορούν να κατέβουν. Τι γίνεται; Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
-
Αυτό είναι ακριβώς.... Λόγω beta έκδοσης
-
Όπως και να έχει κάνει τη δουλειά του αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να εμφανίσει.
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαXiaomi: Ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν σε Android 7.1 Nougat (MIUI 9) | Techblog.gr
-
ελληνικη rom
ΜήνυμαΑν έχεις global stable αποκλείεται να μην υπάρχουν ελληνικά στην αναβάθμιση.
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Ασε ασε, Τωρα απλα ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα και σε κανα 20ημερο να παραλαβω κι εγω ο ταλαιπωρος! Παράθεση από gthan: “to Redmi pro το βρηκα στο e-shop (το εχει προσφορα για μια εβδομαδα) με 1 χρονο εγγυηση ” Φιλε κατα τη γνωμη μου παντα,το χτυπας αμεσα απο eshop γιατι αν κρινω απο τα υπολοιπα Xiaomi που εβγαλε σε προσφορα μεχρι την Τριτη δεν θα ειναι διαθεσιμο! Πολυ καλη προσφορα παντως! Παράθεση από gthan: “(οι επαφες μου ειναι ολες περασμενες στην μνημη …
-
Backup και επαναφορα
ΜήνυμαΑλλιώς να είναι καλά το MiCloud και το Google Photos
-
Backup και επαναφορα
ΜήνυμαΝαι κανονικά
-
Backup και επαναφορα
ΜήνυμαΤο αντίγραφο ασφαλείας δεν σου καλύπτει τα πάντα.... Το καλύτερο θα ήταν να περάσεις τα πάντα στον υπολογιστή .Συν ότι τα μηνύματα, αν έχεις λογαριασμό στην xiaomi, κάνει αυτόματο συγχρονισμό.
-
Δοκιμή διαγωνισμού
AvZoDj - - Test Corner
ΜήνυμαΌλα πόπα
-
2 προβληματακια
ΜήνυμαΝομίζω το πρώτο θέμα δεν μπορεί να λυθεί.Έτσι έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί η εικόνα.