Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.
-
Απ: Redmi 1s ubrick?
ΜήνυμαΕυχάριστα νέα Velissarios1. Ευτυχώς που υπάρχει η ομάδα του miui.gr και μας σώζει από τέτοιες καταστάσεις Πάντως καλό θα ήταν , όποτε βρεθεί ελεύθερος χρόνος, να φτιαχτεί ένας οδηγός για το unbrick του 1S (όπως δηλ το επανέφερε ο φίλος παραπάνω) , για παν ενδεχόμενο... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από SomniusX: “πειράζετε τα αρχεία του συστήματος ήχου και μετά λέτε για κακή διαχείριση του hw από τις rom, όχι ότι θέλω να πάθετε κάτι αλλά εάν τελικά συμβεί να χαλάσει hw σε κάποιον, να δω σε ποιον θα φωνάζετε μετά, την κάθε εταιρεία που σας το πούλησε, μέχρι εμένα λέω τώρα.. ή αυτό που κοιτάτε στον καθρέπτη! (φιλικά πάντα που μου είστε και τσαντισιάριδες άντε )” Καλά κάνεις και το αναφέρεις! Εννοείται ότι ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και ότι όποιος πειραματιζεται παίρ…
-
Παράθεση από dskoumis: “είναι ασφαλή να τα βάλουμε εννοώ μην πάθουμε καμιά ζημιά με το ηχείο τι προτείνεται ?” Δεν ξέρω ποιες είναι οι αντοχές του ηχείου. Ο steveman29 που έφτιαξε το αρχείο, υποστήριξε ότι ανέβασε "λίγο" τον ήχο. Προσωπικά, μου δίνει την αίσθηση σαν να υπάρχουν δύο κλικ επιπλέον από εκείνη που τερμάτιζε αρχικά η ενταση ηχου. Πιστεύω θα βοηθούσε αν υπήρχε μια εφαρμογή να μετρήσουμε τα db του ήχου πριν και μετά καθώς και τις ανοχες του ηχείου. Πάντως εγώ θα το κρατήσω και αν παρατ…
-
Παράθεση από nassosp: “ Τελικά δουλεύει! Έκανα μια δεύτερη δοκιμή, αντιγραφοντας τα 4αρχεια αυτή την φορα,που περιέχονται στο αρχείο του steveman29 στο αντίστοιχο αρχείο του τηλεφώνου. Έκανα επανεκκινηση και σε δοκιμή που έγινε, ο ήχος αυξήθηκε αρκετά. Την ένταση την έχω ένα κλικ πριν το τέρμα διότι στο τέρμα "μπουκώνει" ελαφρώς το ηχείο αλλά και εκεί είναι πιο δυνατά από πριν. Ευχαριστούμε steveman29! Δοκιμάστε το...” Παράθεση από steveman29: “Χαίρομαι φίλε μου που βοήθησα. Καλά θα ήταν βέβαια …
-
Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από nassosp: “Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις. ” Τελικά η δοκιμή έδειξε ισοπαλία. Καμία διαφορά (και το ακουσαμε τρία άτομα). Πάντως φιλε steveman29, αφού μπορείς και πειράζεις το αρχείο ήχου, θα μπορούσες να το πειράξεις παραπάνω και εμείς εδώ είμαστε για δοκιμή.” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από caeser: “θα αντιγράψετε τον φάκελο…
-
Παράθεση από nassosp: “Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις. ” Τελικά η δοκιμή έδειξε ισοπαλία. Καμία διαφορά (και το ακουσαμε τρία άτομα). Πάντως φιλε steveman29, αφού μπορείς και πειράζεις το αρχείο ήχου, θα μπορούσες να το πειράξεις παραπάνω και εμείς εδώ είμαστε για δοκιμή.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nassosp: “Μιας και έχω στα χέρια μου και ένα δεύτερο S1, που έφερα για έναν φίλο, θα τα δοκιμάσω δίπλα δίπλα, να δω αν υπάρχει διαφορά στην ένταση και θα σας γράψω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εννοείς το ένα θα έχει τη "παντετούλα" απο πάνω και το άλλο τον εργοστασιακό ήχο και θα κάνεις την σύγκριση?” Ε, ναι αυτό. Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο σε όλους σας!!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, από εμένα, για όσα μας προσφέρετε και σας εύχομαι δύναμη, κουράγιο και καλή συνέχεια.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από koynoypis: “Και με την 3.18 και την multi 33 έχω πολλά minimize του Chrome κυρίως και το SwiftKey κλείνει μόνο του καμιά φορά ενώ αργεί και να εμφανιστεί. Σκέφτομαι για καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω πως. Επίσης όταν πέρασα την 33 έκανα επαναφορά στις εργοστασιακες και τα 2 wipe από το Mi recovery αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Λέτε να φταίει ο Chrome? Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote Πριν λίγο έβαλα την τελευταία GTV-3.19 και μέχρ…
-
Απ: Μπαταρια
nassosp - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “Οταν φωρτηζω το τηλεφωνο με τον ανταπτορα στη πριζα παρατηρησα οτι καμια φορα σταματαει να φωρτηζει στο 73% αλλη φορα στο 94% και σβηνει το πρασινο λαμπακι. μηπως γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο και δεν φωρτιζει μεχρι το 100%” Λογικά δεν κάνει καλη επαφή ο ανταπτορας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το κινητό το φορτίζω με εναν άλλον φορτιστή που είχα, μέχρι να αξιωθώ να πάρω έναν άλλο ανταπτορα. Στάλθηκε από το HM 1SW μου
-
Απ: Facebook
ΜήνυμαΠαράθεση από dskoumis: “σε ευχαριστω πολυ αλλα συγνωμη που ειμαι σε λαθος κατηγορια κατεβασα την τελευταια rom αλλα δεν μπορω να την εγκαταστησω διαβασα τις οδηγιες σας αλλα οταν μπαινω recovery και εχω βαλει στην καρτα sd το zip δεν μου το βρισκει το εχω μετανομασει σε update το τηελφωνο ειναι root” Το αρχειο, update.zip, πρέπει να το βάλεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου για να στο βρει μέσω recovery. Στάλθηκε από το HM 1SW μου
-
Παράθεση από DownUnder: “Ti σημαινει καθαρη εγκατασταση;” Εκκαθάριση δεδομένων (clear cache, data). Θα σβηστούν τα πάντα στο τηλ (εφαρμογές, λογαριασμοί) και θα υπάρχουν μόνο ότι περιέχει η ρομ. Νομίζω όμως ότι την ζημιά στην έχει κάνει το app2sd.Ειχες μεταφέρει εφαρμογές στην sd, οπότε με την εγκατάσταση νέας ρομ αυτό χάθηκε.
-
Παράθεση από DownUnder: “φφφφφφφφφφφφφφφφφ παλι τα ιδια περασα τη ρομ και χανω ο,τι εχω στην sd card πως τα επαναφερω??????????????? αλτσχαιμερ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ μου ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ τον dolphin browser / yahoo weather και ποιος ξερει τι αλλο ειναι νορμαλ?” Παράθεση από DownUnder: “Και συνεχιζω Εφαρμογη NewSum...οπως την ανοιγω κλεινει. Την επανεγκατεστησα , τα ιδια Εφαρμογη ασφαλειας backup : permission denied...δλδ δεν παιζει Κανουργιο τετραγωνακι οπου μολις το ανοιγω λεει πως η συσκευη μου δεν υποστη…
-
Δείχνει πολύ σταθερή η 3.18 στο 1s. Δουλεύει και το mail!!!!!!!!!! Μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε!!! Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απ: Play store
Μήνυμαm.youtube.com/watch?v=KlBhTKTZ-Cs Ή βάζεις την ελληνική ρομ και ξεμπερδεψες... Στάλθηκε από το HM 1SW μου
-
Παράθεση από zacharias99: “Γεια σας και από μένα! Μπράβο στην προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το φόρουμ! Σήμερα παρέλαβα το Hongmi 1S και πέρασα την ελληνική 3.17! Προς το παρόν δουλεύουν όλα μια χαρά! Βέβαια μου πετάει συνέχεια Update από OTA για νεότερη έκδοση, η οποία πρέπει να είναι η 3.17 και πάλι! Κάνοντας λοιπόν το OTA Update, κατεβάζει κανονικά τα πάντα και στο τέλος (αφού ολοκληρώσει) μου λέει md5 error και δεν περνάει τίποτα! (Ξανά OTA notification για νεότερη έκδοση... Το ξαναδοκίμασα …