Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 172.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsarlam: “@geoanto555 Τι θα μπορουσα να κανω με το recovery?.. ” Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.Γενικά το twrp είναι μόνο για custom ρομ και όχι για official. Ασχετα που κάποια έχουν τροποποιηθεί για να μπορούν να δουλέψουν και με αυτές. Γνώμη μου.. αν θές official ... δεν έχεις twrp. Αν θες root βάζεις custom rom.. =============== Ιαν 15th 2017, 11:49am =============== Θα το δούμε αυτό με το σφάλμα στο backup.... ” Εννοειται πως θελω custom rom και root..…
-
@geoanto555 Τι θα μπορουσα να κανω με το recovery?...Ενα backup πηρα την Global στην sd μου...Παντως περα απο αυτο ολα τα backup που παιρνω στο τελος μου βγαζει ενα error με κοκκινα γραμματα Failed to unmount '/system' (Device or resurce busy) ειται ειναι στην sd ,ειται ειναι στην internal...ενα τετοιο επανεφερα με επιτυχια τωρα.. Να μην εκατσε καλα το twrp, τι να πω! Ειναι καποιος αλλος με αυτο το προβλημα? Και κατι αλλο στην επιλογη mount στην twrp εχει 5 κουτακια ποια τσεκαρω και τι κανουνε …
-
Ειχα ενα backup της global στην sd μου πριν βαλω την δικη μας, και της εκανα ενα restore ηθελα να την ροοταρω και να την εχω για δοκιμες, στη μεση της διαδικασιας της επαναφορας μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα αυτο..failed to unmount system device or resource busy ...τσεκαρισα το κουτακι mount system απο trwp και προσπαθησα παλι χωρις επιτυχια...αφου δεν γινοτανε restore...εκανα να μπω στο συστημα μου δικια μας rom reboot system....εκει με περιμενε bootloop φορτωνε μπαρες, και ξανα και ξανα.... ε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Λένε ότι φλασάρουν την ρομ με το supersu Και έχουν θέμα.. Και είναι και 2.. όχι ένας. Περίμενε να απαντήσει κάποιος από τους 2 ” Παράθεση από gkalen: “@geoanto555 Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su.. Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε @chrdes Λάθος μου , είδα το ποστ με το τι είναι τούτο πάλι και νόμιζα ότι έλεγες για τη global στο RN2 ” …
-
Παράθεση από ectaco: “Παράθεση από tsarlam: “Ναι αν δεν σου ειναι κοπος καντο να δουμε, με εχει φαει η περιεργεια να δω αν φταιει ο su η ειναι θεμα driver του υπολογιστη μας...μου κανει εντυπωση που δεν παραπονιουνται αλλοι γιαυτο το προβλημα ” Παράθεση από geoanto555: “Πιο παλιά έκδοση του supersu εννοώ. ” Λοιπόν, η διαδικασία είχε ως εξής. Κάθε φορά έκανα install μια έκδοση supersu και έλεγχο αν το πρόβλημα υπήρχε ή όχι. Αν υπήρχε, unroot τη συσκευή και ξανά εγκατάσταση μιας άλλης έκδοσης μέσω…
-
Παράθεση από ectaco: “Παράθεση από tsarlam: “Τελικα για οσους εχουν προβλημα με την συνδεση της συσκευης στον υπολογιστη το προβλημα ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom, τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα...θα δοκιμασω μια παλιοτερη εκδοση απο xda να δω τι θα γινει ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsarlam: “ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom ” εεεε? Για εξήγησε το αυτό γιατί κάτι δεν μου "ακούγεται" σωστό.…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsarlam: “ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom ” εεεε? Για εξήγησε το αυτό γιατί κάτι δεν μου "ακούγεται" σωστό. ” Δεν μπορω να το εξηγησω απλα αυτο συμβαινει σε μενα...μολις ροοταρω παπαλα, δεν εχω επικοινωνια usb με την συσκευη ....γιαυτο λεω οσοι αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα ας δοκιμασουν να κανουν μια εγκατασταση χωρις να ειναι root και να αναφερουν ..δοκιμασα και την δικια μας χωρις root και ειναι μια χαρα και…
-
Δοκιμασε την Global δεν εχει SU θα δουλεψει σιγουρα...εκτος και αν γινεται να βγαλεις απο την δικια μας rom το SU απο το αρχειο zip και μετα να φλασαρεις Αυτο δεν το δοκιμασα ,και καλο ειναι να μας απαντησει καποιος αν γινεται....καλη η Global ομως εχει πολλα για μενα αχρηστα προγραμματα στο συστημα της που μονο αν ειναι root βγαινουν.
-
Ενα παραξενο που εντοπισα σημερα, για αρκετο καιρο δεν μπορουσα να συνδεσω το κινητο στην θυρα USB του pc...δεν εβλεπε ο υπολογιστης το κινητο. Μετα απο την εγκατασταση της Global το προβλημα λυθηκε...ηθελα ομως να βγαλω καποια προγραμματα συστηματος,φλασαρα το SU ...μεχρι εκει ξανα το ιδιο προβλημα....γυρισα ξανα με backup πισω, και ολα καλα παλι, το κινητο το βλεπει κανονικα και χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το USB debug....
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από makis1024: “Γιατί;;; ξεκλειδώνεις και flash σε fastboot mode με fastboot Rom, και σου μένει και το καλώδιο. XTRV the Greek miui definition ” Το ήξερες ή ..... Double tap to wake Μου το έδειξε ο γιός μου!!! =============== Ιαν 11th 2017, 6:54pm =============== @tsarlam Το boot.img δεν είναι η recovery. Είναι το αρχείο που δημιουργεί το πρόβλημα στην εγκατάσταση official rom με twrp. Αν έχεις cofface recovery προχώρα άφοβα,το τροποποιεί και κάνεις boot κανονικά …
-
Παράθεση από gkalen: “@Giannis Christian Βάλε ένα screenshot από το about phone τις συσκευής .. Αν έχεις official rom δεν έχεις λόγο να προχωρήσεις σε flash με edl mode .. Έχεις λάθος και το φάκελο adb στο C / ... Πρέπει να είναι στο C/ adb ... Όχι στο C/adb/adb / Και η Global Stable δεν έχει Ελληνικά .. @tsarlam Τι πρόβλημα έχεις με το usb ?? ” Μια το βλεπει, μια δεν το βλεπει ο υπολογιστης win10 ...και αυτο με USB debug ενεργοποιημενο, γιατι χωρις να το εχω ενεργοποιημανο με τιποτα δεν το βλεπ…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από tsarlam: “Απο XTRV σε Global official recovery ROM γνωριζει κανεις τα wipes που χρειαζεται να κανεις? ” Αν εχεις το twrp του cofface μπορείς απο εκει με factory reset! Άνοιξε το zip της rom να δεις αν εχει μεσα recovery.img αν και δεν νομιζω! ” Εχει ενα αρχειο μεσα boot.img...για recovery μου μοιαζει ειναι 21mb σαν αρχειο...αν το τρεξω ετσι θα χασω twrp?...να το βγαλω απο την ρομ?
-
Παράθεση από makis1024: “Με το cofface που έχεις μπορείς σαν twrp, αλλά για να μην σε πάρω στον λαιμό μου σου λέω την σίγουρη μέθοδο. XTRV the Greek miui definition ” Ναι μπορει φλασαρει ομως σιγουρα θα χασω το TWRP μου και ισως θα το αντικαταστiσει με δικο του recovery....και μαλλον θα κλειδωσει και ο bootloader...εχεις δικιο ο σιγουρος τροπος ειναι miflash
-
Καλημερα, τη rom απο Xiaomi.eu xiaomi.eu_multi_HM4Pro_V8.1.3.0.MBECNDI_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other την εχει δοκιμασει κανεις? ποια ειναι τα wipes που πρεπει να κανω,εχω την τελευται δικια μας rom, ειμαι περιεργος να δω αν θα λυθουν τα προβληματα συνδεσης usb... MULTI - 7.1.5 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support