Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black Καλη τυχη σε ολους!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone Μετά από το ΜΙ 4 πιστεύω πως αυτό θα ήταν καλή συνέχεια...
-
καλη επιτυχία σε όλους παιδιά...
-
3 Ημερα με την καινουρια rom και διαπιστωνω και εγω τα ιδια προβληματα που εχουν προαναφερθει!! Μπαταρια(ισως και χειροτερη η καταναλωση). To wifi σε τακτα χρονικα διαστηματα πρεπει να το κανω refresh και το missed call στις αναπαντητες παραμενει!! Απο τον Μαρτη βλεπω να εχει φυσιολογικη ρομ γιατι εχουν και γιορτες οι Κινεζοι...
-
Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που με βοηθησανε και ιδιαιτερα τον @dnomikos που ξενυχτησε μαζι μου και εστρωσε το κινητο! Oλα καλα με την νεα Rom , το μονο που εχω διαπιστωση ειναι οτι σε σημεια που δεν εχει πολυ καλο σημα το wifi το πεταει εκτος! (Το φλας μου ηταν χαλασμενο απο πριν και δεν το ειχα παρει χαμπαρι μαλλον, ειχα κανει σωστη την εγκατασταση)...
-
Παιδια μαλλον κατεστρεψα το κινητο... Δεν μου απαντουσε κανεις και αποφασισα να ξανακανω την διαδικασια που περιγραφετε στην αρχη! Πηγα αποτην αναβαθμιση και πηγα να ξαναφλασαρω την 5.12.17. μεεβγαλε στο TWRP και εκανα install την ρομ . Το κινητο εχει πανω απο μιαωρα που ειναι με το mi.com στην οθονη και φορτονη το android... Δεν ξερω τι να κανω... Μπορει να με βοηθησει καποιος σας παρακαλω...
-
Εμενα παιδιά συνεχιζει να μην δουλεύει το φλας του κινητού από τότε που έβαλα την Ρομ. Όλα τα αλλά λειτουργούν άψογα ή μπαταρία μπορώ να πω καλύτερα απλά διαπιστωσα ότι όταν έχω μια αναπάντητη μου την βγάζει στα αγγλικά σαν χαμένη κλήση. Επίσης ήθελα να ρωτησω αν ήταν φυσιολογικό που έπρεπε να βάλω τι ήχο κλήσης θα έχω το πως θα χτυπάει το κιν σε μήνυμα και στο ξυπνητήρι.. Πρώτη φορά μου τι έκανε...
-
Προβλημα φλας!
ΜήνυμαΚαλημερα παιδια ! Μετα την εγκατασταση της marshmallow εχει διαπιστωθει στο κινητο μου οτι δεν λειτουργει το led που ειναι ουτε το φλας για την φωτογραφικη και γινετε και φακος. Η διαδικασια εγκαταστασης εγινα κανονικα οπως ελεγε ο οδηγος και εγινε και σχετικα γρηγορα! Mπηκα μεσα απο το ΤWRP και εκανα wipe και dalvik cache αλλα δεν εγινε τιποτα.. Τι θα πρεπει να κανω τωρα κατα την γνωμη σας? Ειναι κριμα να αχρηστευθει η φωτογραφικη του κινητου. Ζηταω συγγνωμη που σας πριζω αλλα δεν ξερω τι να κα…
-
Παιδια καλησπερα.. Εγω εκανα κανονικα την διαδικασια οπως περιγραφουν τα πρωτα εξι βηματα! Σχεδον οκ ... Δεν μου εμφανιζει το φακελο TWRP μεσα στο τηλεφωνο ωστε μετα να κανω Root και ουτε το αρχειο superzu που οκ αυτο το κατεβαζω... επισης mi key δεν υπαρχει.. Και δεν μου τρεχει τον crhrome σαν εφαρμογη..Αυτα ως τωρα!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από vaskos: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονιά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν…” . Φιλέ δεν είναι κάτι τέτοιο γιατί πχ και στην εφαρμογή του whats up που έχω δεν λειτουργεί. Στέλνει ένα μήνυμα χωρίς χρέωση στην εφαρμογή για διασταύρωση του αριθμού του κιν σου και δεν το στέλνει ούτε εκεί. Αυτό μου συνέβη από τότε που έβαλα την νέα Ρομ.
-
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονικά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν στάλθηκε...
-
Παιδιά και εγώ το MI4 μου απο εκεί το πήρα... Το έχω εδώ και κανά τρίμηνο αγορασμενο στα 350 ευρώ όταν η τιμή στην Κίνα ηταν 320. Δόξα το θεο μέχρι τώρα όλα καλά στο κινητό. Τώρα οσο αφορά το μαγαζί μου φάνηκαν λίγο ερασιτέχνες. Δεν ήξεραν αν το κινητό είναι ροοταρισμενο και το κινητό είχε περασμένη την developer rom απο εδώ μου είχαν στείλει το φορτιστής χωρίς ευρωπαϊκό βισμα και γενικά απο την συνομσλια που είχα στο τηλ μαζί τους αυτό το συμπέρασμα εβγαλσ... Το κινητό πάντως ήρθε με απόδειξη κ…
-
οκ σε ευχαριστω και παλι..