Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 153.
-
καλημερα...θα ηθελα την βοηθεια σας...εχω το redmi note 4 nikel πηγα να περασω την καινουργια ρομ και μου εβγαλε no cim...πηγα να περασω την προηγουμενη που ειχα το ιδιο....και απο τοτε με οποια ρομ και να περναω μου βγαζει το ιδιο...και το εχω κανει με ολουσ τους τροπους...σας παρακαλω βοηθηστεμε εχω απελπιστει και δεν ξερω τι φταιει....
-
μπράβο σε όλους!!!!!
-
καλη επιτυχία σε όλους!!!!
-
καλη τύχη!!!!!!!!!
-
Σευχαριστω πολύ για την βοήθεια.... Αυτό με την sim το έχω ακούσει και από άλλους αλλά δεν έχουν πει λύσει....Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι το hardware test με νέα rom...Λες αυτό να μου δώσει την λύση????
-
τα έχω κάνει όλα αυτά έτσι...Έχω την xtrv beta1 6.12.1 nikel.αυτη την stable δεν την έχω περάσει.ειχα περάσει την 1.2.0 που είχε ελληνικά,μετά για κάποιο λόγο την βγάλανε και μου ήρθε αυτόματη αναβάθμιση σε 1.4.0 αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με την sim....Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα..format..factory reset... Αλλά δεν ξέρω τι φταίει....Είναι πολύ περίεργο... =============== Ιαν 17th 2017, 12:28pm =============== απο recovery τις περνάω πάντα τις rom....
-
Μέχρι την έκδοση 6.12.1 το κινητό δουλεύει μία χαρά!!!Μετά από αυτήν μου δημιουργεί το πρόβλημα και λογικά δεν φταίει η sim...Γιατί όταν το γυρίζω σαυτην την έκδοση όλα κομπλέ!!!!! Υπάρχει περίπτωση στο twr να έχω επιλέξει κάποια ρύθμιση που αυτή να δημιουργεί πρόβλημα με τις άλλες rom????αλλα από την άλλη και με την επίσημη έκδοση που πέρασα γιατί πάλι μου δημιουργεί πρόβλημα?????
-
τι....Δεν το ήξερα..... Ευχαριστώ....
-
Μου γράφει ΙΜΕΙ :86120†******** ΙΜΕΙ SV 78
-
καλημερα!!!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μέ βοηθήσει????? Έχω το redmi note 4 με rom 6.12.1 οπότε πάω να του κάνω αναβάθμιση και με οποιοδήποτε τρόπο οποία νεότερη rom του περάσω μου βγάζει ότι δεν έχω κάρτα sim.... Το περίεργο είναι ότι πέρασα και global stable rom 1.2.0 κ αφ'ι όταν βρίσκεται μου έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 1.4.0 μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα.... Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!!
-
καλημερα!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μέ βοηθήσει????Έχω το redmi note 4 και με rom 6.12.1....Μετά από εκεί όποια rom έχω προσπαθήσει να περάσω και με οποιοδήποτε τρόπο μου βγάζει ότι δεν έχω κάρτα sim....Και το περίεργο είναι ότι πέρασα global stable rom 1.2.0 και όταν μου έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 1.4.0 μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα...... Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!!!
-
„“παιδια μπορει να με βοηθήερνάω αυτή τη έκδοση τον και γράφει δεν υπάρχει κάρτα sim.... Ευχαριστώ!!!
-
σε εμένα δεν το έχει αυτό!!!!redmi note 4
-
καλησπερα!!!Μετά από αναβάθμιση σε redmi note 4 από global 1.20 σε 1.4.0 μού γράφει δεν υπάρχει κάρτα cim.το ίδιο γινόταν και μετά από αναβάθμιση developer 6.12.1 και μετά.... Μπορει να βοηθήσει κάποιος?????