Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 126.
-
Κάτι άλλο που παρατήρησα ειναι ότι δεν λειτουργεί το ad away και παρόλο που επέλεξα να εγκαταστήσω το dolby δεν το εγκατεστησε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Arturius79: “Για αρχή καλό θα ήταν η Xiaomi μέσω των developer της να βγάλει καμία ROM για το Mido που να μπορούμε να λαμβάνουμε κλήσεις γιατί έχει κανταντήσει τραγικό το όλο θέμα. Και δεν είναι θέμα hardware αλλά firmware bug που ηπάρχει τουλάχιστον στο 4X και στο Mi5 επιβεβαιωμένα με τα ματάκια μου. Όποιος γουστάρει να το δεις ας βάλει στο κινητό του 2 κάρτες με ενεργοποιημένα τα δεδομένα και θα ανακαλύψει την ομορφιά αυτή . Σε forum πάντως στα ξένα υπάρχουν πολλές σχετικές αναφορ…
-
Περάστηκε η ρομ αν και έκανε πολύ ώρα να ρυθμιστεί το κινητό φαίνεται πολύ ωραία αλλά μάλλον τρώει πολύ μπαταρια...θα την αφήσω μερικές μέρες να δω πως θα πάει... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τον εχω ευχαριστώ...μια ακομα ερωτηση πιστευεις μηπως αξιζει περισσότερο η stable ή αυτη;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σε mi5 ειμαι αυτη τη στιγμη με miui 10 global 8.8.23 για να περασω αυτη τη ρομ να παω με fr;;
-
χρονια πολλα καλη χρονια σε ολα τα ατομα του φορουμ... αυτη τη στιγμη εχω περασμενη στο κινητο μου την miui 10 global 8.8.23 μεχρι και πριν λιγο καιρο δεν ειχα καποιο θεμα με το κινητο και ξαφνικα καπου εχει δημιουργηθει ενα θεμα με την στοκ εφαρμογη των μηνυματων δεν στελνονται ουτε ερχονται... εχετε να προτεινεται καμια νεοτερη ρομ να περασω;;; δεν εχω παρακολουθησει πολυ ποιες εχουν βγει και αν ειναι καταλληλες για το κινητο μου. ευχαριστω
-
Καλησπερα εχεις ενα φιλος μου προβλημα με το mi max2 του στα καλα καθουμενα ενω ολο το ορωι χρησιμοποιουσαι το κινητο ξαφνικα εκλεισε παει να το ανοιξει ανάβει η οθονη βγαινει το λογκο της mi ανοιγει και μετα ειναι μαυρη η οθονη ενω τα πλήκτρα λειτουργουν κανονικα και κλησεις δέχεται...τι μπορει να φταει;;; Ρομ δεν ξερουμε πια φοραει παντως δεν εχει πειραχτει καθολου αποταν αγοραστηκε Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit ολα οκ ειχε χαμηλωσει η φωτεινότητα τερμα χαμηλα και ηταν…
-
καλησπερα εχω μια απορια τυχαια μια μερα αφησα το κινητο ανοιχτο πανω στο τραπεζι ακριβως πανω απο ενα εισητηριο του μετρο και εκανε ενα περιεργο θορυβο και παραξενευτηκα σαν κατι να επεξεργαστηκε στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου και το ξαναδοκιμασα μια πανω στο εισητηριο και μια στο τραπεζι οπου δεν εκανε το θορυβο. μπορει καποιος να μου πει τι ηταν αυτο;;; ετσι απο περιεργεια οχι οτι εχει καποιο θεμα.ευχαριστω
-
RE:
geoliol - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “καλησπέρα μιας και μένουμε κοντά με τον Ανέστη και έχω laptop κανονίστε πότε μπορείτε να βρεθούμε να βοηθήσουμε το παλικάρι.” Πραγματικά αν μπορουσατε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα παρα πολυ... Εσείς σε πια περιοχή ειστε δεν εχω προβλημα να ερθω οπουδηποτε αρκει να λυθει αυτο το θεμα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από SEFIS33: “Παράθεση από geoliol: “επανερχομαι με το θεμα που εχω και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω λυση στο προβλημα με τo google. πραγματικα εχω απελπιστει εχω προσπαθησει τα παντα και απο βιντεακια που ειδα στο youtube αλλα ματαια δεν ξερω τι αλλη λυση υπαρχει... αν εχει κανενας καμια ιδεα ευπροσδεκτη ” Ρε ψιλε δοκιμασε με αλλον υπολογιστη μην τρελαίνεσαι... ” φιλε μου δεν φταιει σε κατι ο υπολογιστης με το google factory reset εχω θεμα πραγμα που δεν εχω παθει με το δικο μου το m…
-
RE:
geoliol - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε μία ακόμα δοκιμή, να βάλεις την κάρτα σιμ που είχε η προηγούμενη κάτοχος της συσκευής ή να βγάλεις τις δικές σου...” Ουτε αυτο εκανε κατι... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk