Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.

• επανερχομαι στο θεμα ακομα τιποτα δεν εχω καταφερει να το προσπερασω δεν δεχεται το λογαριασμο παρολο που τον αναγνωριζει. οτι βιντεακια βλεπω και αρθρα εχω διαβασει πηγαινουν στις ρυθμισεις προγραμματιστη και ενεργοποιουν το OEM που νομιζω οτι ειναι το ξεκλειδωμα του bootloader. μηπως τελικα να εχει κλειδωσει παλι και να μην με αφηνει να μπω στο κινητο;;

• ναι κομπλε τα εχω κανει αυτα. απο το ψαξιμο που εριξα στο ιντερνετ μαλλον μπορω να το ξεπερασω βαζοντας μια ρομ που να μου δινει την επιλογη να μην εγκαταστησω gapps ετσι ωστε να μην το ζητησει. δεν ξερω αν αυτο θα πετυχει

• περασα την stable 9.5.2 και δυστυχως επεσα σε bootloop πως μπορω να το ξεπερασω αυτο;;; εννοειται οτι την εκανα εγκατασταση με factory reset Τελικα για αλλη μια φορά εκανα factory reset και ξαναπερασα την αλλη ρομ και την φορτωσε κανονικα και οταν πηγα να βαλω τον κωδικο του miui μου πεταξε αυτο το μηνυμα απο πισω τι μπορει να ειναι;;5ddef7f57f53e17c43eeac4c31fe2231.jpg

• τιποτα εκανα και επανεκινηση πραγματικα απελπιζομαι... μηπως να περασω αλλη ρομ με miui 10 με factory reset;;

• Το κατεργησα αλλα και παλι το ιδιο μηνυμα εμφανίζεται Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το ξερω και στο δικο μου που του εχω αλλαξει τοσες ρομ ποτε δεν ειχα θεμα αλλα με αυτο το κινητο δεν ξερω τι γίνεται Και ο λογαριασμός ο αλλος επιβεβαιώνεται αλλα δεν με αφηνει να προχωρησω

• το διαβασα αυτο το αρθρο αλλα δεν καταλαβα πως το ξεπερναω...καμια βοηθεια;;;

• τιποτα το διεγραψα και παλι εκει παραμενει δεν μπορω να προχωρησω

• και σαν νεα συσκευη να παω να το κανω παλι το ιδιο μου κανει δεν με αφηνει να προχωρησω

• καλημερα επανερχομαι με νεο προβλημα που αντιμετωπιζω με το mi5 που προσπαθουσα να φλασαρω νεα ρομ. αφου τα καταφερα και περασα τη ρομ εβαλα τους κωδικου του miui και του wifi και μετα που ζηταει τους κωδικους της google ενω βαζω τους κωδικους της προκατοχου δεν με αφηνει να προχωρησω και μου λεει να ξαναβαλω κωδικους. ξαναεκανα factory reset και ξανα περασα την ρομ αλλα τιποτα παλι το ιδιο. τι μπορει να φταιει;;;

• ακυρο παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας τελικα δεν εδινα το .img στο τελος ολα κομπλε και παλι ευχαριστω

• ευχαριστω επιτελους βρηκε την συσκευη τωρα εχω θεμα με την εντολη να φορτωσει το twrp μου λεει οτι δεν μπορει να το φορτωσει και δοκιμασα αρκετα twrp τιποτα με κανενα ισως κατι κανω λαθος στις εντολες το αρχειο το εχω ονομασει recovery

• ευχαριστω για τον οδηγο εκανα την διαδικασια αλλαξε η ονομασια αλλα και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. και αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι το δικο μου mi5 το εκανα κανονικα τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει

• Οριστε περιεργο που δεν το αναγνωριζει σαν mi5 τους drivers τους ειχα περασει κανονικαebef0959f50492d256017a6be470bf2b.jpg33b382d5fdce0ca3fd7644a1acb05d4e.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οριστε ανοιγω τις εντολες απο το φακελο adb που δημιουργούμε442823481922cb5faa400990d0d6f893.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 86d6cc9381518054fb6164f9dec69d47.jpg

• ναι τον εχω ξεκλειδωσει μου λεει οτι το fastboot is not recognized as an internal or external command και αυτο ειναι που με παραξενευει το δικο μου το εχω κανει κανονικα με αυτη τη διαδικασια τωρα αυτο το κινητο δεν με αφηνει

• θα ηθελα τη βοηθεια σας γτ προσπαθω να το βρω αλλα δεν τα καταφερνω. χρειαζομαι τα βηματα και τις εντολες του fastboot για να περασω στο κινητο το twrp 3.2.2 στο οποιο ειναι η πρωτη εγκατασταση ρομ που θα γινει απο 9.6.2 stable θα παει στην 8.8.30.

• μολις περασα τη νεα ρομ σε mι5 gemini δυστυχως η εφαρμογη dolby δεν συνεργαζεται και βγαζει σφαλμα υπαρχει καποιος τροπος να λυθει;; ειναι η ιδεα μου ή ο ηχος σε βιντεακια ακουγεται διαφορετικα;; λες και εχει λιγοτερο μπασο

• μολις περασα τη νεα ρομ δυστυχως η εφαρμογη dolby δεν συνεργαζεται και βγαζει σφαλμα υπαρχει καποιος τροπος να λυθει;; edit: ειναι η ιδεα μου ή ο ηχος σε βιντεακια ακουγεται διαφορετικα;; λες και εχει λιγοτερο μπασο

• δεν θα χρειατει factory reset για να περασω τη νεα ρομ σωστα;;