Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.

• Redmi Note 2 ROMs

FreddyK - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Κι εγώ αυτή την απορία έχω, αλλά στην αρχική δε φαίνεται να διαχωρίζονται.

• Εμένα δουλεύει κανονικά με την τελευταία ρομ.

• Εγώ νόμιζα ότι για redmi note 2 έψαχνε και παρήγγειλε λάθος. Εγώ φυσικά και θα σκαλίσω την κάθε λεπτομέρεια και εσύ όπως είπες. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνουν όλοι, έστω κι ένα μικρό ποσοστό να την πατήσει, είναι fail για το minideal, επειδή είναι καθαρά ανευθυνότητά τους. Ειδικά αυτές τις μέρες που το 2 είναι hot. Μπορεί κάποιος να το βάλει στην αναζήτηση και να διαλέξει το πιο φθηνό σκεπτόμενος "έχω ακούσει ότι είναι καλό, δεν καταλαβαίνω από χαρακτηριστικά και specs, οπότε αφού είναι κ…

• Ε τότε να γράψουν και samsung s6 αφού δεν υπάρχει πρόβλημα... Κοιτάξτε πόσα Redmi Note 2 έχουν... και μαντέψτε πόσα από αυτά είναι όντως redmi note 2. Wholesale Search results for: 'Redmi Note 2' free shipping

• Toυς πανηλίθιους, τους έχω πει να φτιάξουν τον τίτλο και τώρα παραπλανείται ο κόσμος. Αυτό είναι το σκέτο redmi note σε μία πολύ φτηνή και περιορισμένη έκδοση με μέτρια χαρακτηριστικά. Εγώ θα τους έβριζα άγρια στη θέση σου...

• Εγώ αν είχα τα λεφτά, έπαιρνα απλά το mi note pro και τέλειωνε η υπόθεση

• Παράθεση από Tanner: “πιο καλο δεν ξερω,αλλα πιο ακριβο σιγουρα. προσωπικα(αλλα φανταζομαι και ολοι οι αλλοι χρηστες μι4) δεν εχω δει ποτε απο 3gb ram να πεφτει κατω 1,4-1,3 ελευθερη (οσο και αν εχω προσπαθησει να το κανω). ας με διαψευσει καποιος” Όπως και με τα 2gb του redmi note, δεν έχω αιστανθεί ούτε εγώ ότι δε μου φτάνει η ραμ, αλλά σίγουρα το +1gb σε κάνει να νιώθεις μια παραπάνω ασφάλεια.

• To mi4 είναι πιο καλό κινητό και πιο ακριβό με 3gb ram αντί για 2, αλλά έχει πιο μικρή οθόνη. Εγώ που έχω συνηθίσει 5.5 inches, δε μπορώ να πέσω πιο κάτω πια. Επίσης, το redmi note 2 θα έχει ήδη το νεότερο λογισμικό ενώ το mi4 όχι ακόμα.

• Παράθεση από tonydevolani: “Redmi note2 η mi4?? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εξαρτάται αν προτιμάς 5 ή 5.5 inches

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Επίσης το minideal συνεχίζει να τη γ@μ@ει κι άλλο την τιμή --> 193 ως τώρα..

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

H θέση του vickmall για το κινητό είναι η εξής: ύστερα από παράπονο για την τιμή: It is not available now,so this price is just a suppose,you can not buy it nowso Please ignore it,we will update the price when it in stock Ήθελα να απαντήσω και we must ignore you bad english too Συνεχίζει στην ερώτηση πότε θα είναι διαθέσιμο: It need wait until next month

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από FreddyK: “Όντως, για κάποιον που τα έχει right NOW, είναι καλό να το αγοράσει τώρα αν όντως έχει γίνει λάθος στην τιμή. Παρ'όλο που από την αρχή η Xiaomi το διαφήμιζε στα 150 ευρώ (στο δικό τους νόμισμα)” Ναι, όντως στο δικό τους νόμισμα και στη δική τους αγορά. Ωστόσο εκείνη την ημέρα ήταν τόσο φθηνό (σε σύγκριση με το VickMall), που είχες την αίσθηση ότι είχαν κάνει λάθος. Και βέβαια τις επόμενες ημέρες αποδείχθηκε ότι επρόκειτο πράγματι για λάθος, αφού η τιμ…

• Παράθεση από stathis: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από stathis: “Το θεμα ειναι γιατι σε αλλα τηλ. περνανε απο πανω ( οπως κανουμε τοσο καιρο κανονικα) και στο redmi note 3g θελει ταχα πλήρη εκκαθάριση. Εν πασει περιπτωσει αν πει καποιος υπευθηνα με ποιο τροπο γινετε η την εχει βαλει καλος να μας πει. Ευχαριστω.” Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχουν όλα τα REDMI NOTE 3G γιατί όπως είδες ο FreddyK την πέρασε στο δικό του.” Γι αυτο και εγω τον ρωταω με ποιον τροπο την περασε και οπως βλεπε…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Όντως, για κάποιον που τα έχει right NOW, είναι καλό να το αγοράσει τώρα αν όντως έχει γίνει λάθος στην τιμή. Παρ'όλο που από την αρχή η Xiaomi το διαφήμιζε στα 150 ευρώ (στο δικό τους νόμισμα)

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Eμένα μου είχαν απαντήσει αυτός πριν μερικές μέρες. Φαντάστηκα ότι δεν είχε αλλάξει κάτι από τότε. m8SPnvl.jpg Και στο vickmall γράφει ακόμα presale sto prime που με ενδιαφέρει εμένα. Οπότε φαντάστηκα ότι δεν το έχουν ακόμα γενικά όλα τα μαγαζιά!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Άντε ρε παιδιά, γιατί δεν είπατε τίποτα; Ξέρετε πότε θα το έχουν το κινητό; Γιατί ακόμα νομίζω είναι presale και στα 186 ευρώ.

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Θέλω κι εγώ να το παραγγείλω από minideal, αλήθεια πώς το παράγγειλες χωρίς paypal? Πριν λίγες μέρες έστειλα email και μου απάντησαν σχεδόν έξαλλοι: Greeceee??? It is presale!!! You can't! Στο vickmall δε, είναι πολύ πιο ακριβό.

• Την ξαναπέρασα, μέχρι τώρα μια χαρά όλα και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια διαφορά, έστω μικρή, στην απόκριση πχ όταν ανοίγεις ένα εικονίδιο φάκελο και γενικά στην πλοήγηση, από την v6.

• Κρίμα, τζάμπα δουλειά έκανε το φόρουμ να τις ετοιμάσει

• Παράθεση από mass22: “την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..” Δε σέρνεται καθόλου;; Εμένα έστρωσε αρκετά από πριν αλλά μετά από κάθε reboot, τα widgets δε δουλεύουν (των εφαρμογών, όχι του κινητού πχ ρολόι). Οι εφαρμογές κάνουν πολλή ώρα να ανοίξουν. Δοκίμασα το one hand και την πρώτη φορά που ανοίγει σε ρωτάει αν θες να μπαίνει χωρίς ερώτηση.