Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Amazfit pace vibration issue
Μήνυμαχαχαχαχα, ναι, άλλαξα dongle δόνησης και τώρα δουλεύει .....
-
Amazfit pace vibration issue
ΜήνυμαΕχει εδώ και καμια 10αρια μέρες που η δόνηση στο Pace δεν λειτουργεί .... Έχω κάνει Reset στο ρολοι, έχω απεγκαταστήσει το Amazfit watch app, τίποτε. Κανεις καμια ιδέα, η παρόμοια εμπειρία ? Το είχα συνδεδεμένο τόσο με ios, όσο και με Αndroid .....
-
Το χρώμα στα fonts του ρολογιού είναι ασπρο η γαλαζιο ? Γιατί τέτοιο βλέπω στις φωτογραφίες, αλλα σε μένα είναι ασπρο ...... Ότι και να είναι πάντως, ευχαριστούμε πολύ
-
Παιδια υπαρχει μεγάλο πρόβλημα στον server που ανεβάζετε τα αρχεία ....... VDSL γραμμή 50αρα και κατεβάζω με 50-100 Kb/sec
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για να μην παιδεύεστε με όλα αυτά, θα πατε στο blog του γιατρού, θα κάνετε sign in, θα κατεβετε προς τα κάτω στη σελίδα στο κομμάτι του mi band 3, θα επιλέξετε την τελευταία έκδοση Mi Fit 3.4.6 GR και θα κατεβάσετε το apk, το κανετε εγκατασταση στο κινητο σας, μετά προχωράτε στη συξευξη των συσκευών, την εγκατάσταση του ελληνικου firmware, πλήρως στα Ελληνικα, χωρίς την ανάγκη να τρέξετε το gadgetbridge η κάτι άλλο. Μονο το mi Fit !!!! Ο maddoctor εχει και βιντεακι με οδηγίες..... Ευχαριστουμε π…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Υπαρχει περιπτωση να βγει τιποτε για Mi A2 Lite σε δικη μας Ελληνικη ?
-
-
-
Χαχαχαχα Δημήτρη όλα γίναν iPhonia .......... Και το Lithium (iPhone X) και το Mido (iPhone 6S) ........