Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 339.
-
Βαγγελη εγινε update το magisk και δεν περναει safetynet ειναι κοκκινο . Εκανα update και το module magisk hide Αυτο θα δουλεψει ? MAGISK MODULE ❯ Universal SafetyNet Fix 1.1.0 | XDA Developers Forums Releases · kdrag0n/safetynet-fix · GitHub Η θα εχουμε αλλα?)))) EDIT Μπηκα στο termux to 2 ειναι απενεργοποιημενο γιατι πρεπει να βαλω fingerprint ,πατησα 1 μετα με παει se redmi μετα σε μια εκδοση fingerprint toy joyeuse εκει σταματησα να πατησω yes?
-
Πρόβλημα 4g data
ΜήνυμαΤο περιμενα οτι εχεις Vodafone . Εγω εχω 2 καρτες στο τηλεφωνο.Επειδη απελπιστικα με τη Vodafone γιατι ειναι τραγικο το δυκτιο τους εβαλα μια Κοσμοτε και λυτρωθηκα!!! πουθενα καλο δυκτιο καποιες φορες καθολου.Με Κοσμοτε δεν ξανασχοληθηκα. Μην περιμενεις ρομ ...Μακαρι να σου φτιαξει αλλα για του λογου το αληθες κανε μια δοκιμη με κοσμοτε και τα λεμε.... Να πω επισης οτι παλαιοτερα ηταν καλυτερο το δυκτιο της Vodafone Δεν ξερω τι αλλαξε αυτο που ξερω ειναι τα γαμοσταυριδια καθε μερα στον δρομο χωρ…
-
Πρόβλημα 4g data
ΜήνυμαΜε τον ιδιο παροχο εχετε και οι δυο σας προβλημα η με διαφορετικους παροχους κινητης συμβαινει το ιδιο? Μειζωνος σημασιας ...........
-
Αμα δεν αλλαζει android η MIUI απο πανω . Φαγωθηκες με το format
-
Αμα δεν αλλαζει android η MIUI απο πανω . Φαγωθηκες με το format
-
Οχι δεν θελω το αφηνω και περιμενω update
-
Το Περασα ρε δερβιση! Λεει by baxalo Τα σεβη μου ειναι μπομπα λεμε Bravo φιλε !!
-
Ναι ειμαι τα παντα ανοιχτα και ελευθερα . Κοιτα μη βαλεις δυσκολα ....
-
Δεν αλλαξε κατι κανει τα ιδια Ευχαριστω για την ενημερωση ...
-
αν υπαρχει θεμα κοστους συμφωνω αν θελει μια συσκευη για να την κρατησει χρονια τοτε πρεπει να παει σε κατι πολυ καλο.Εγω οταν αλλαζω και θελω να κανω μια καλη αγορα παω στο τελευταιο μοντελο της μαρκας και μονο flagship. Αν δεν με παιρνει κανω την παπια )) και παιρνω οτι καλυτερο και οικονομικοτερο υπαρχει και κυκλοφορει την συγκεκριμενη στιγμη. Παντως ολα ειναι ομορφα και value for money Το μονο σιγουρο!!
-
Aκριβεια GPS
ΜήνυμαΑπο ποια εταιρια παιρνεις δεδομενα ? Αμα ειναι η vodafone μαλλον αυτο φταιει ..Εγω εχω και καρτα cosmote και για δεδομενα εχω μονο OTE .Βλστημησα με την Vodafone . Kαι να ενημερωσω οτι γυρναω ολη την αθηνα Νοτια Βορια ανατολικα και δυτικα με gps !! Δες ποσο ειναι το gps accuracy Αν λεει για παραδειγμα συνεχως 60 και δεν αλλαζει ποτε εχει προβλημα η κεραια σου . κατεβασε αυτο και δες ποσους δορυφορους πιανεις ποση ωρα θελει και τι accuracy εχεις. Διαβασε εδω User Guide - MobiWIA Και κατεβασε εδω …
-
Παράθεση από Babisd: “Το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι ότι διακόπτονται στα καλά καθούμενα. Το ξέρω ότι είναι ανεξάρτητο, αλλά επειδή διαβάζω ότι πολλά τηλέφωνα της σειράς 9 έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις, σκέφτομαι ότι θα πιθανόν να το λύσουν με κάποια αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση είναι θεμελιώδες πρόβλημα ότι ενώ τα τηλέφωνα δημιουργήθηκαν βασικά για να κάνουν ασύρματες κλήσεις, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!! Δεν είναι, άρα θεμελιώδες πρόβλημα για τη XIAOMI για να …
-
Aκριβεια GPS
ΜήνυμαΑυτο που ειπε ο Αποστολος απο πανω συν wifi -bluetooth λειτουργουν κανονικα ? Δεδομενα ποιας εταιριας εχεις? Βγαλε τα restrictions της μπαταριας απο το gps app.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργαρε στο joyeuse καρφωθηκε η νεα , ολα ΟΚ !! Ευχαριστουμε Καλη Χρονια!!
-
Παράθεση από baxalo: “Χρονια πολλα αγορινα... βαλτα ναι.. παντα ετοιμοι! χαχαχα ” τα κουμπωσα ηδη χαχαχχα !!!