Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυμφωνώ Γιώργο. Το έχει τερματίσει σε level, μάλιστα. Δεν με ενδιαφέρει όμως το τι κάνει, ο καθένας το βλέπει αλλιώς. Με ενοχλεί μόνο το γεγονός ότι περνιέται και για μαγκιά. Μου έχει συμβεί μερικές φορές και εμένα το ίδιο πράγμα, τα χρήματα είχαν ΠΑΝΤΑ επιστραφεί. Όπως είπε και ο Σαλοκικιός, αλλιώς δεν θα μπορούσα και εγώ να κοιμηθώ το βράδι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Μπααα. Μάλλον στο paypal για επιστροφή. ” @spideman3 Τουμπεκί ψιλοκομένο ο πουπουλένιος φιλαράκος σου στο καυστικότατο σχόλιο του ιδιοκτήτη της τρούπας. Δεν περίμενα και τίποτα παραπάνω όμως. Κοκορίνα λυράτη και με λοφίο παρακαλώ. ΝΤΡΟΠΗ. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εκτος κ αν είναι κότα κ αυτός!!! ” Πουπουλένιο μασκαρεμένο σκουλήκι, σου βρήκα το το κατάλληλο αξεσουάρ για το φανταστικό σου κινητό xiaomi: Πάρε νά 'χεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σημερα που έχει Γερμανική ... τσόντα βρήκε να μην παίζει το τιβι μποξ?? Δηλαδή παίζει, χωρίς ήχο...τσόντα χωρίς ήχο, γίνεται, δε γίνεται! ” Δεν πειράζει. Ευκαιρία να βγάλεις καμία φωτογραφία με το φανταστικό κινητό σου. Ε, τι λες;
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο κουμπί για να πάρει φωτογραφία στο βγάζει τουλάχιστον ή λείπει ΚΑΙ αυτό;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑραχνιάρη @spideman3 πάω για ύπνο σε 6 ώρες έχει εγερτήριο. Το σαββατοκύριακο ΕΓΩ θα ποστάρω φωτογραφίες με nightscape από το 1+ μου. Βάλε και εσύ αν έχεις night mode. Γιατί αν περιμένουμε από κάνα άλλον να δούμε night mode..τζίφος. Πιο εύκολα παίρνει ο Ολυμπιακός ντάμπλ φέτος παρά να δούμε φωτογραφία από mix 2S.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι, όντως αραχνιάρη, τα σαρώνει όλα. Κάτι σαν το mix 2S το σούρουπο. Αλλά που να καταλάβει κάποιος που δεν το έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠινόκιο από τα Lidl. Ούτε αυτό δεν κάνει καλά το μασκαρεμένο κοτόπουλο. Τι να πεις. Απλά, θλίψη. Καληνύχτα σας και καλή τύχη.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μα ούτε δείγμα φωτογραφίας δεν είδαμε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και κοτόπουλο και ψευταράς δηλαδή. Άμα έχει αυτός το mix 2S, τότε ο Μάρκος είναι βετζετάριαν λέμε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Σκουλήκια, κότες... εδώ μέσα, άσχημα μαντάτα, θα γίνει μεγάλο φαγοπότι ” Μπα Ειρήνη, τίποτα δεν θα γίνει. Ένα κοτόπουλο μόνο έχουμε που είναι μεταμφιεσμένο σε σκουλήκι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από demakhs: “Τι γιατί ρε, ειναιι μια πολύ ωραία, ηλιόλουστη, μέρα αραχνια-κουτσομπόλα! ” Πες την αλήθεια στοκε........ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα είχε καλή παραγωγή στα αυγά σήμερα στο κοτέτσι..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ΟρθΟν (για να μην ξεχνάμε κ τα μεγάλα Φ μας) αράχνια...απλά να συμπληρώσω για τον .... παρείσακτο, αυτό που όλοι εξάλλου γνωρίζουν, πως όποιος το λέει είναι!!!! ” Αγαπητό κοτοπουλάκι γάλακτος, μην υπογράφεις επιταγές που ο αφρατούλης ποπουδάκος σου δεν μπορεί να εξαργυρώσει. Υποσχέθηκες καρσιλαμά. ΩΣΠΟΥ να κάνεις αυτό που πρέπει, είσαι απλά ένα αφράτο κοτοπουλάκι. Γιατί ακόμα και οι κανονικές κότες έχουν κάποια ελάχιστη τσίπα. Αυτά από την ξενιτιά. Καληνύχτα σας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μια χαρά επιβίωσε αραχνια εδώ κ τόσο καιρό η τρούπα, μετά την αποχώρηση αυτών που λες, ανανεώνεται συνεχώς με νεο ... αίμα!! (Hidden Content) ” (Ξέρεις εσύ γιατί.) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59011/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδάκια και λοιποί επισκέπτες. (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Με αυτά και αυτά εμείς ζήσαμε καλά και αυτοί καλύτερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ζωη σε λόγου μας, αραχνιάρη..