Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλημερα, παρέλαβα και εγώ σημερα το πρωι και άρχισα να το σκαλιζω Μέχρι στιγμής βρήκα οτι έχω κλειδωμένο boot loader και η εκδοση που φοράει το κινητό είναι αυτή . =============== Ιαν 23rd 2017, 10:58am =============== Εκει που λέει contributors έχει αυτό Που κολλάνε οι συμπατριώτες με το κινεζομαγαζο;
-
Καλημέρα, +1 και σήμερα
-
+1 geofpan35
-
Ψηφίζω και εγώ εδώ και μέρες και ξέχασα να το αναφέρω εδώ Ίδιο nickname.
-
Παράθεση από Thracia: “Θα σου πρότεινα αυτόν αν έχεις σκοπο να το φορτίζεις το βραδύ ” Αν το κινητό βγάζει 5-6 ώρες SOT βράδυ θα το φορτίζω , οπότε όπως προτείνεις και εσύ είναι καλύτερη η ''αργή'' φόρτιση, σωστά; Να κάνω χρήση του iphone που είναι στα 2Α , όπως προτείνει και ο φίλος NasDriver, η να αγοράσω κάποιον άλλο με τυχόν ποιο πολλά Αμπερ (2,4) ή με αλλη τιμή στα Watts? Νομίζω υπάρχουν καποιες διαφορές και στα Watt ή αφορά μόνο QC φορτιστές; Τα έχω μπερδέψει λίγο
-
Καλησπέρα στη κοινότητα και χρόνια πολλά σε όλους. Σύντομα (ελπίζω) και εγώ κάτοχος της συσκευής , έκδοση Χ25/64GB αγορά από banggood και σε αναμονή παραλαβής. Πρώτη φορά αγορά xiaomi (καμμένος samsungaκιας) και όπως καταλαβαινετε άσχετος. Κατά λάθος δεν επέλεξα ευρωπαικό φορτιστή και το κινητό θα έρθει με αμερικάνικο , αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω σπίτι πολλούς φορτιστές από τάμπλετ και κινητά και δεν θα έχω πρόβλημα , εσείς τι φορτιστή προτείνεται για ''σωστή'' φόρτιση; έχω απο τάμπλετ ένα 5…