official global θέλω. οπότε μόνο με flash,ευχαριστώ. κάτι άλλο τώρα. έχετε ιδέα γιατί κατεβάζω από eu forum την fast boot rom ανοίγω το αρχείο zip και δεν υπάρχει τίποτα μέσα.
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από nikpro13: “Ναι με το όπως έλεγε ο οδηγός για αυτούς που είχαν ήδη ελληνικά ” Κάνε ένα κόπο και ξαναπερνα τα. Αλήθεια τι ακριβώς σου βγάζει στα ρωσικά? ” ολα οκ.τα περασα απο την αρχη και ολα καλα!
Παιδιά καλημέρα. Έχω πάρει σε ένα φίλο το redmi 5a prime και έχει το εξής πρόβλημα. ενώ τραβάς βίντεο με την κάμερα όταν πατάς να το δεις σε λέει ότι το mi video θέλει άδεια και πάτε ρυθμίσεις.... Μήπως ξέρει κάποιος να με πει τι να κάνω ?
Παιδια καλησπερα.εχω ενα mi note 3 και θελω να περασω twrp. το εχω ξανα κανει πιο παλια αλλα επειδη κολουσε καποιες φορες το αλαξα.υπαρχει καποιο που να μην κολαει η αφη?
Υπάρχει πρόβλημα! Δεν λειτουργεί το twrp, δεν πατάει καθόλου η οθόνη. Μου το είχε κάνει ξανά την πρώτη φορά στην εγκατάσταση του αλλά με την δεύτερη επανεκκίνηση δούλεψε. Τώρα τίποτα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά καλησπέρα. Βγήκε η νέα Stable και έχω ένα ερώτημα. Λέει να κάνουμε flash την ρομ εννοεί μέσο υπολογιστή με το miflash η κατευθείαν install το zip από το κινητό όπως κάνουμε στην κάθε αναβάθμιση....? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από amavroudis: “Ολα εντάξει τώρα; Ελληνική πέρασες; ” Ναι μια χαρά. Ευχαριστώ! =============== Φεβ 20th 2018, 3:19pm =============== Πέρασα την ελληνική κανονικά αλλά κλείνει η έξτρα εφαρμογή που έχει για την κάμερα. Το κάνει και σε άλλους αυτό;