Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

nikpro13 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “δώσε τις εντολές: cd\ cd adb για να μπεις στον φάκελο adb και μετά συνέχισε την διαδικασία ” ok ευχαριστω.εκανα την διαδικασια απο την αρχη,ολα ενταξει.

nikpro13 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “δώσε τις εντολές: cd\ cd adb για να μπεις στον φάκελο adb και μετά συνέχισε την διαδικασία ” ok το πηρε ευχαριστω...!τωρα μπαινω σε recovery βγαινει το mi recovery 3.0 και δεν εχει την εντολη που λεει η διαδηκασια.τι κανω?

nikpro13 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “ανεβασε φωτο απο το cmd με το error και απο το φακελο adb που εχεις το twrp ”

nikpro13 - - Recoveries

Μήνυμα

παιδια καλημερα.πηρα προσφατα το mi note3.προσπαθω να περασω το twrp με cmd και μου βγαζει error cannot open twrp.την συσκευη την βλεπει κανονικα.

• RE:

nikpro13 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από nikpro13: “ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙ3W.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ. ” Για αυτό! Με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις” Ξεκίνησα κατά λάθος έτσι και το άφησα. Δεν ήξερα ότι ενοχλεί. Τώρα ξέρω.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@nikpro13 Κάνε την αίτηση με τον λογαριασμό που έχεις ;)” Οκ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@nikpro13 Πρώτη φορά γράφεις σε forum ?” Όχι πολλές αλλά έχω ξανά γράψει. Σορι για την καθυστερημένη απάντηση. Γιατί ρωτάς; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από nikpro13: “παιδια καλησπερα.περιμενω ενα note 3.για να μην χανω χρονο πηγα βαση οδηγου να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα.στο τελος που βαζω τον κωδικο που μου στελνει με sms μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα.το εκανα μεταφραση και μου λεει αν ειναι δικη μου η ip.παταω το οκ και δεν γινεται τιποτα. ” Λογαριασμό Mi δεν έχεις από άλλη συσκευή; ” ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙ3W.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ

• ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙ3W.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ.

• παιδια καλησπερα.περιμενω ενα note 3.για να μην χανω χρονο πηγα βαση οδηγου να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα.στο τελος που βαζω τον κωδικο που μου στελνει με sms μου βγαζει ενα μηνυμα στα κινεζικα.το εκανα μεταφραση και μου λεει αν ειναι δικη μου η ip.παταω το οκ και δεν γινεται τιποτα.ξερετε τι πρεπει να κανω?

• mi3w

nikpro13 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

την τελευταια σταθερη που υπαρχει στο φορουμ εχω φλασαρει,v6, 1,2,0.αυτο που λες το εχω κανει απεριοριστα.

• mi3w

Μήνυμα

το εκανα και αυτο αλλα τιποτα.γιατι μονο με wifi?

• mi3w

Μήνυμα

παιδια καλησπερα.εχω ενα θεμα στο play store.δεν μπορω ουτε να κατεβασω κατι ουτε αναβαθμιση να κανω καποια εφαρμογη με το internet απο την σιμ.μου βγαζει ενα σφαλμα 497.εχω την σταθερη ρομ στο κινητο.δεδομενα η ρυθμιση την εχω απεριοριστα.

• μου βγαζει το μηνυμα με το network γενικα οταν δουλευω το κινητο εφαρμογες,ρυθμισεις κ.λ.π.

• παιδια καλησπερα.μου βγαζει ενα μηνυμα συχνα,κατι με το network οτι δεν ειναι διαθεσιμο κ.λ.π.εχω κανει καποια λαθος επιλογη?

• mi3w

Μήνυμα

παιδια καλησπερα.μου βγαζει ενα μηνυμα συχνα,κατι με το network οτι δεν ειναι διαθεσιμο κ.λ.π.εχω κανει καποια λαθος επιλογη?

• mi3w

Μήνυμα

ναι ενταξει αυτο κανω εδω και καιρο.απλως ρωταω γιατι δεν κανει αυτοματο flash.

• mi3w

Μήνυμα

καλημερα παιδια.εχω θεμα με το ota update.ενω κατεβαζει την rom μετα δεν κανει flash.καμια ιδεα κανεις?

• εμενα εχει δυο μερες τωρα που το βρηκα δυο φορες σβιστω και δεν ξερω γιατι.

• ναι πρασινη εχω απλως εμενα δεν μου βγαζει ημερομινιες στην πωληση και εγκυηση.