Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
ρε παιδια εσας τι βγαζει το προγραμμα αναγνωρισεις συσκευης?εμανα βγαζει κατι κυνεζικα γραμματα μονο,πως θα καταλαβω αν ειναι fa το τηλ?
-
mi3-w
Μήνυματο ελυσα.ευχαριστω.
-
ουτε σε μενα το hdr
-
παιδια εχω ενα θεμα στη 3,16,1.η ημερομηνια στην αρχικη οθονη ειναι αναποδα και ο καιρος στα αγγλικα.στην 3.15,1 που ειχα ηταν σωστα. φορτωνω την 3,15 παλι και δεν αλλαζει τιποτα.
-
mi3-w
Μήνυμαπαιδια τι κανω λαθος και mitools δεν βρισκει το αρχειο?το εχω βαλει οπως λεει ο οδηγος στο c σε φακελο και οταν παταω flash μου οτι δεν βρισκει το αρχειο.το εχω κανει unzip βεβαια.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Μήνυμαδεν θα γινει οπως ηρθε?τελευταια ρομ εβαλα την 3.16.1
-
Μήνυμααν κανω επαναφορα εργοστ/κες θα γινει οπως ηρθε?
-
Μήνυμαπαιδια πως μπορω να γυρισω στη rom που ειχα οταν πηρα την συσκευη.την εχω 10 μερες περιπου απο αγορα απο xiaomishope.
-
παιδια αν περασω την rom 4.5.30 τις miui θα εχω καποιο θεμα?
-
η μαμα ρομ δεν ειναι multilang?θελω να την βαλω για να κανω τσεκ το wifi αν θα δουλευει πιο δηνατα το σημα.
-
το playstore θα δουλευει?
-
καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω.αν θελω να βαλω την μαμα ρομ τις miui για το mi3w πρεπει να κανω κατι η μονο flash?
-
παιδια σε σας στην 3,16 υπαρχει η εφαρμογη mail τις miui?σε μενα δεν υπαρχει.
-
ΜήνυμαΈχω υπόλοιπο στα δεδομένα
-
ΜήνυμαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι;όταν έχω δεδομένα ανοιχτά δεν κατεβάζει απο google play περιμένει wifi ενώ το απενεργοποιω στήν ειδοποιησει που μου βγαζει.έχει κάποια ρύθμιση;επισεις η εφαρμογή whats up με τα δεδομένα δεν κάνει σύνδεση μου λέει οτι υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση ενώ έχω κανονικά ιντερνετ απο την καρτα
-
αυτο ειναι το θεμα.με το παλιο κινητο επιανα στη δουλεια μου 1,5 γραμμη,με αυτο ποτε τιποτα η μιση γραμμη.
-
δεν εχω πολυ καιρο το mi3 μια βδομαδα οποτε θυμαμαι ακριβως πως ηταν με την εργοστασιακη.σημερα περασα σε ενα φιλο την 3,15 σε note redmi και πριν την περασω ειδα ποσο σημα ειχε στο σημειο που ειμουνα,οποτε το εκανα συγκρηση μετα το update και το σημα επεσε μια γραμμη σε σχεση με πριν.οταν εισαι σε οριακο σημειο παιζει ρολο η μια γραμμη.το εχω τσεκαρει και με αλλο κινητο (zopo980+) και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,πιο χαμηλο.
-
παιδια για τσεκαρετε το wifi.εχω περασει την 3.15 σε ενα mi3w και σε ενα redmi note,απο τοτε το wifi σε απομακρισμενα σημεια δουλευει κατα 1 με 1,5 γραμμη λιγοτερο.δεν ειναι ιδεα μου το διαπιστωσα απο δυο συσκευες.στις εργοστασιακες rom δουλευει πιο ψηλα.
-
παντως εκανα αυτο που ειπες και επιασε. ευχαριστω!
-
δεν εχω εγκασταση τιποτα,δεν το εχω πολυ καιρο,ετσι κανει απο την αρχη.με αλλα κινεζικα που ειχα δεν ειχα θεμα.