Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 101.
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΝαι και εγω το δουλευω δικαρτο.
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΓεια σας παιδια! Μετα το Mi 5 το 2016 και το Poco το 2018 αναβαθμισα στο τριτο μου xiaomi και ηρθα και εγω στη παρεα σας με το Mi 10 Pro σε ασπρο. Καταπληκτικη συσκευη πραγματικα. Γενικα θα ξεκινησω διαδικασιες για να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω αλλη ρομ, twrp, root, adaway κτλ τα ξερω αυτα σε τοσες συσκευες τα εχω κανει πια τοσα χρονια. Παρηγγειλα και dual sim tray αλλα βεβαια μεχρι να ερθει απο κινα καλα χριστουγεννα. Έχεις κανεις ιδεα αν γινεται να παρω απο πουθενα Ελλαδα το χρυσο dua…
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από lorys1810: “Καλημέρα έχουμε καμιά καλή θήκη να μου προτείνετε? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” nillkin super frosted shield Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την εχω και εγω τη συγκεκριμενη απλα εξαιρετικη και κομψη οχι σαν τις περισσοτερες θηκες τερατουργηματα.
-
Παράθεση από proimos: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από proimos: “Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια. ” θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache.Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset. Αν ανοίξει σε αυτη την περίπτωση τότε έχουμε πρόβλημα με το userdata οπότε εστιάζουμε και ψάχνουμε αυτό. Αν όχι ψάχνουμε τι φταίει. ” Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι κατάλαβα τη φιλοσοφία, σε επόμενη αναβάθμιση θα τα εφαρμόσ…
-
Παράθεση από colossusr: “Παράθεση από petros93: “Και εγω σε eu ειμαι φιλε πλεον. Το κινητο ετσι οτι καλυτερο. Ειναι η ιδεα μου ή η eu διαχειριζεται τις ειδοποιησεις πολυ καλυτερα απο την official dev? Οι μισες ειδοποιησεις δεν μου ερχοταν με official με το eu ολα καλα οπως τα θελω. ” Αν θέλεις να βλέπεις αριστερά κάτω από την ώρα τα εικονίδια των ειδοποιήσεων βάλε από twrp αυτό το mod.MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com ” Ναι το εχω βαλει! Οτι καλυτερο! Miui eu, magisk, gcam και αυτο το m…
-
Παιδια ενα θα σας πω. Μετα την τελευταια αναβαθμιση της google cam με night mode η καμερα ειναι απιστευτη απλα. Βραδινη ληψη με τερμα σκοταδι θα σας αφησω απο κατω να δειτε δειγματα απο το μπαλκονι μου στον 7ο οροφο. Η εχω και s9+ στο σπιτι και βαζοντας τα διπλα διπλα σε σκοτεινες φωτο η διαφορα ειναι ελαχιστη υπερ του σ9+. Θα νομιζετε οτι υπερβαλω αλλα δοκιμαστε το και μονοι σας. (θελει να φλασαρεις και ενα fix με twrp αυτη τη στιγμη εκτος απο το apk αλλα φανταζομαι αν δν εχετε custom recovery …
-
Παράθεση από colossusr: “Νέα version χθεσινή.... MGC_6.1.009_MI8_V1b.apk Παράθεση από petros93: “Επισης αν δεν το εχετε κανει ηδη πηγαντε και κατεβαστε τη gcam. Δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιπουτα! Με hdr+ enhanced η διαφορα ειναι τεραστια. Η camera app του κινητου απο μονη της απλα αθλια. MEGA ” ” Nομιζω ειχα διαβασει οτι κατι δεν δουλευε καλα και για αυτο την αφαιρεσανε και απο το thread στο xda. Την εχεις δοκιμασει εσυ?
-
Ενταξει το κινητο απλα οτι καλυτερο! Εις αναμονη τωρα 3 μερες για ξεκλειδωμα και περασμα twrp magisk και αργοτερα custom roms και τα σχετικα! Επισης αν δεν το εχετε κανει ηδη πηγαντε και κατεβαστε τη gcam. Δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιπουτα! Με hdr+ enhanced η διαφορα ειναι τεραστια. Η camera app του κινητου απο μονη της απλα αθλια. MEGA
-
Γεια σας παιδια! Απο αυριο θα ειμαι και εγω λογικα κατοχος του κινητου! Ηθελα την κοκκινη εκδοση αλλα νομιζω ειναι καπως πιο δυσκολο να βρεθει οποτε πηγα στη μαυρη και με 128gb. Απο αποψη φωτογραφιων ερχομενος απο mi5 θα απογοητευτω? Δεν με πειραζει τοσο να μην κανω αναβαθμιση σε αυτον τον τομεα αλλα θα μου κακοφανει να κανω και downgrade αν και ο σενσορας της σονυ που εχει το poco ειναι αρκετα καλος.
-
Αλλαγή μπαταρίας σε Mi5
ΜήνυμαΞερει κανεις να μας πει λοιπον απο που μπορουμε να αγορασουμε μια εγγυημενα καλη μπαταρια?
-
Αλλαγή μπαταρίας σε Mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από petros93: “Εγω αλλαξα τη μπαταρια με μια που αγορασα απο μαγαζι στο σκρουτζ αλλα δεν παρατηρησα αλλαγη. Πως γινεται αυτο? ” Αν δεν είχες πρόβλημα γιατί να δεις διαφορά.Από την άλλη, αν είχες πρόβλημα και πήρες μία μπαταρία μέτριας ποιότητας γιατί να δεις διαφορα??? ” Ειχα προβλημα μετα απο 2 χρονια που εχω το κινητο η μπαταρια δεν εχει καμια σχεση οπως ηταν και δν ειναι θεμα software. Μετριας ποιοτητας δεν γνωριζω. Ιδια ακριβως με την μαμισια ηταν.
-
Αλλαγή μπαταρίας σε Mi5
ΜήνυμαΡε παδια ερωτηση. Εγω αλλαξα τη μπαταρια με μια που αγορασα απο μαγαζι στο σκρουτζ αλλα δεν παρατηρησα αλλαγη. Πως γινεται αυτο?
-
Ολα καλα ολα ωραια αλλα η ελειψη audio jack ειναι deal breaker για μενα.
-
Miui vs Lineage OS
ΜήνυμαΤο πιο απλο. Παιρνεις το κινητο και βλεπεις. Χρησιμοποιεις miui χρησιμοποιεις LineageOs και οτι σου αρεσει καλυτερα το κρατας. Ολα τα αλλα γνωμες ειναι.
-
Παράθεση από tasosko: “@petros93 αν ειναι να περασεις την global-dev προτεινω να την περασεις με fastboot για καλυτερα και στην συνεχεια να περασεις το twrp-zxc και καλυτερα περιμενε αυριο να παρεις την αλλη που θα βγει.... ZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Γιατι καλυτερα με fastboot? Θα εχω καποιο θεμα μεσω twrp? Και ναι εχεις δικιο αυτο θα κανω θα περιμενω την αυριανη.
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από petros93: “Ερωτηση απο official dev 6.11.10 σε 7.2.9 μεσω twrp πρεπει να περασω αυτο το twrp που εχει βγει για nougat? Η συνεχιζω με αυτο που ειχα? ” ναι θα περασεις αυτο που λενε εχεις android 6 πας σε 7 και factory reset.... ” Factory reset? Νομιζω γινεται με dirty flash δεν χρειαζεται factory reset.