Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Παράθεση από kosmasdel: “Δεν φοβόμουν για μούφα απλά σε ό,τι xiaomi εχω πάρει πλην ακουστικών και miband πάντα υπήρχε ξυστό αυτοκόλλητο στην συσκευασία με verification code. Με παραξένεψε πάντως που φοράει ματ ζελατίνα. Ποια ρομ προτείνετε να βάλω χωρίς bugs και με καλή αυτονομία; ” Για αρχή θέλεις την τελευταία Lollipop dev,global ή china. με φαίνεται εγώ global είχα περάσει και αργότερα την είχα ξεκλειδώσει (για να περάσω την ελληνική των παιδιών) μια χαρά. Απευθύνσου σε αυτό το thread για οδη…

• Παράθεση από kosmasdel: “Παρέλαβα σήμερα το RN3P από Banggood. Ενώ τους είπα ότι δεν ήθελα να πειράξουν την ρομ φορούσε μία multi της κακιάς ώρας, δεν έβγαζε στην γραμμή κατάστασης την μπαταρία καθόλου και έδειχνε -2% ότι έχει (!) από τις ρυθμίσεις . Ένα αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά δεν βγαίνει με τίποτα και αφήνει ίχνη, θα χρειαστεί βενζίνη ή οινόπνευμα. Το κουτί δεν είχε το κλασικό αυτοκολλητάκι που το ξύνεις για να βρεις τον κωδικό γνησιότητας.Το σταματήσανε; Επίσης το κινητό φοράει από μαμά …

• Υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube,ψάξτο και θα βρείς,και εγώ τυχαία το ανακάλυψα όταν το είχα αγοράσει ψάχνοντας στο youtube για "redmi note 3 pro hacks and tips",ορίστε 1, : Dual Sim & SD Card Simultaneously on Xiaomi Redmi Note 3 step by step guide . Ουσιαστικά αυτό που κάνεις είναι,γυμνώνεις την Sim από το πλαστικό της και την κάνεις "sandwich" πάνω στην SD. Βλέπεις η κινητάρα μας (α ρε Xiaomi δεν παίζεσαι να ούμε! ) έχει όλες τις επαφές,αλλά και η rom δεν έχει πρόβλημα, για να τα αναγνωρί…

• Παράθεση από pechr: “@Artemius γιατι ανεβασες τα screenshots και τα videos; ” 2 sim και SD μαζί,ταυτόχρονα, στο Note 3 Pro. Παράθεση από karapal: “καλησπέρα σε όλους! έχω ένα redmi note 3 pro 32/3 και θέλω να τσιμπήσω και ένα για τον αδερφό. Κοιτάω στο geekbuying που είναι καλός συνδυασμός αξιοπιστίας -τιμής νομίζω, όμως έχει διάφορες εκδοχές με μικρές αυξομειώσεις. μιλάω πάντα για το 32/3. πχ ES Stock Official International 183, απλό 32/3 156,official international 165 κτλ. Φαντάζομαι δεν αναφέ…

• hax i tell you ! 100.gif forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19244/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19245/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19246/ 100.gif

• Παράθεση από Artemius: “ok,πήρε μια χαρά την beta,ξαναπερνάω apps και ρυθμίσεις τώρα,αργότερα την δεύτερη rom. περιέργως ο bl δεν κλείδωσε. ” χθές πέρασα και την τελευταία-δεύτερη ρομ , και όλα δουλεύουν τζάμι! ευχαριστώ και πάλι @lallasgr ! υ.γ. αναφέρω και εγώ οτι έχει πρόβλημα ο fingerprint reader με αυτήν την ρομ, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες.

• ok,πήρε μια χαρά την beta,ξαναπερνάω apps και ρυθμίσεις τώρα,αργότερα την δεύτερη rom. περιέργως ο bl δεν κλείδωσε.

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι δεν χρειάζεται τίποτα για τη δεύτερη!!αφού ανοίξει η πρώτη και όλα καλά μπαίνεις και κάνεις απλά install σαν update! ” ώπα κάτσε μπερδεύτηκα τώρα,σρυ που σε πρήζω και το ψειρίζω, την κάνω install μέσα από το μενού της ρομ/system ή από το TWRP?

• Παράθεση από lallasgr: “Όποιος αποφασίσει να κάνει το update σε MM τότε πρέπει αναγκαστικά να περάσει πρώτα την ρομ που δεν είναι rooted και δεν έχει και το dolbby atmos και μετά να περάσει τη νέα updated rom ως update! ΠΡΟΣΟΧΗ: Η updated rom που είναι rooted και περιέχει και το dolby atmos δεν μπορεί να περαστεί με clean install! Μην το κάνετε γιατί το κινητό δεν θα ανοίγει μετά! ” Αυτό σαν να ψιλοάργησες να μας το πείς μπρε @lallasgr Πονοκεφάλιασα σήμερα το πρωί,δεν bootare το κινητό (ok λέω,έ…

• 100.gif guide 100.gif Περιμένω να φορτίσει πλήρως η συσκευή και να φλασάρω.

• @dnomikos Ευχαριστώ. Δυστυχώς όμως δεν εμφανίζει το SuperSU στα apps σε αυτό το μενού.

• @MIUI_ART Δυστυχώς και μένα στα μουλωχτά το PlayStore με αναβάθμισε προ μερών το SuperSU,χωρίς να με ρωτήσει. Οπότε προβλέπω να τρώω τρελό άκυρο στην επόμενη αναβάθμιση. Πώς μπορούμε να μπλοκάρουμε ολοκληρωτικά το SuperSU σαν app από το να παίρνει updates?

• αν και θα έχει ήδη ερωτηθεί -και απαντηθεί- αλλά να πώ την αμαρτία μου βαριέμαι του θανατά να ούμε να κάνω search ,πότε με το καλό η ρόμ για το Note 3 Pro?

• Παιδιά καλήσπερα σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ρομ, δεν με έρχονται sms, τουλάχιστον από Υπηρεσίες και Φορείς (π.χ. Εθνική). Το έχω καρατσεκάρει οτι φταίει κάτι με αυτήν την ρομ,γιατί έχω 2 sim με τον ίδιο αριθμό και στο αρχαίο μου Samsung Galaxy S Advance έρχονται κανονικά τα sms. Σε ποιό μενού πρέπει να κοιτάξω γιατί όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα (είναι λίγο σκορποχώρι η MIUI σε κάτι τέτοια).

• Παράθεση από jimmydimo: “Τέλος και με το σήμα πρέπει να ''υπολείπεται''. ΟΚ ο τρόπος που το δοκιμάζω δεν είναι και ο πιο τεχνικά εμπεριστατωμένος, αλλά θα σκάσω αν δε το πω, να μου πείτε κ σεις τη γνώμη σας. Έχω ένα wind usb stick huawei e1550 με wind 3g κάρτα, σε windows tablet. Έχω 2/5 σήμα και σερφάρω καλούτσικα. Η τοποθεσία μου έχει θέμα, γνωστό. Το κινητό δίπλα, (με wind πάλι) αν το βάλω 3g only, χωρίς σήμα γενικά τη περισσότερη ώρα. Στο τσακίρ κέφι μπορεί να βγάλει για λίγο 2 γραμμές, αλλά…

• Στο Redmi Note 3 Pro μου μέχρι στιγμής τα σπάει η ελληνική rom, ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μάλιστα η global dev είχε κάποια θέματα στο WiFi, το πρόσεξα συγκεκριμένα στα updates μέσω play store, που μερικές φορές κατέβαζε με ρυθμούς kb και ήθελε reboot το κινητό για να νιώσει, στην ελληνική απλά τελικιαζει την γραμμή μου

• Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Artemius: “"ΟΧΙ UNLOCK ΑΠΟ GLOBAL DEV,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΒΛΑΚΙ" , πράγμα που δεν ισχύει. ” ο οδηγός λέει τουβλάκι αν φλασάρεις global dev με miflash όχι αν ξεκλειδώσεις... ” βασικά να σε πώ, και την Global Dev, από την ξεκλείδωτη μαιμουδιασμένη αηδία που είχε από το μαγαζί, με το MiFlash την είχα περάσει.

• Ευχαριστώ πολύ για τον SUPER-DUPER οδηγό παιδιά! Κάποια σημεία που χρειάζεται αλλαγή ο οδηγός : 1. Ξεκλείδωσα μια χαρά με Global Dev. Το επισημαίνω γιατί ο οδηγός λέει ξεκάθαρα μόνο για China Dev,και υπάρχουν και άλλα guides που λέγεται ξεκάθαρα (με bolds,underlines,itallics,κυλιόμενα,φωσφορίζοντα ) "ΟΧΙ UNLOCK ΑΠΟ GLOBAL DEV,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΒΛΑΚΙ" , πράγμα που δεν ισχύει. Άλλωστε δεν βρήκα και τρόπο να γυρίσω από Global Dev σε Global China : μέσω συσκευής πάει να κάνει verify και αρνείται να γυρίσει …

• Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Χρειάζομαι την βοήθεια σας λιγάκι,γιατί έφαγα πόρτα. Το λοιπόν,πέρασα την Global Dev προ ημερών, όλα καλά και ωραία, και είπα απόψε να ασχοληθώ να περάσω την China Dev,μετα unlock,τέλος την ελληνική. Αλλά το MiFlash δεν περνάει την Κινέζικη γιατί το κινητό είναι κλειδωμένο (προφανώς). Τώρα τι κάνω για να περάσω την Κινέζικη? Δοκίμασα μέσω MiPCSuite και R.Flash αλλά με προτείνει την τελευταία Global Dev,με Shift+R.Flash για χειροκίνητη επιλογή από local, ζητάει recover…