Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.
-
Παράθεση από saleakos: “τραβηξα κατι βιντεο σημερα, ειχα καιρο να το κανω, ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, καλα αντι να παμε μπροστα παμε πισω; και ειναι και 720p και δεν αλλαζει, αλλα και για 720p παλι μαυρο χαλι ειναι, το μονο που εχει διορθωθει σε σχεση με πριν ειναι ο ηχος που ειναι αρκετα καλος πλεον.” Αυτά έχει η ''τεχνολογία'' θα στρώσει και η ΒΕΤΑ υπομονή...
-
Παράθεση από aleksgiab: “Καλημέρα!!! Το ραδιο6οπου έχουμε πως μπορώ να το λειτουργισω χωρίς ακουστικά;;;” Για να πιάσεις σταθμούς θες κεραία δεν γίνεται τίποτα αλλιώς... Παλια είχα κολλήσει σε ένα καρφί 3,5" ένα κομμάτι καλώδιο και δούλευε το ραδιόφωνο αλλά νομίζω ότι καλά είναι και χωρίς πατέντες :-p
-
Η κάμερα πράγματι έχει βελτιωθεί αρκετά ; -) Η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι δεν δείχνει γραμμικα να το πω; δηλαδη εμένα πεφτει σχετικα γρήγορα στο 85-90% και μετά πέφτει με ποιο αργό ρυθμό. Αυτο το εκανε και με την προηγούμενη (πρωτη Ελληνική beta v6) . Κατα τα αλλα οπως τα λεει ο ντοκτορ Α επίσης η μνήμη απο 75% στην προηγούμενη beta τώρα είναι στο 60% !
-
Έβαλα κι εγώ τελικά την miui6 μετά από καμιά δεκαριά φλασαρισματα και δουλεύει ρολόι κανένα κόλλημα ή κρασαρισμα και η κάμερα νομίζω βελτιώθηκε αρκετά στις φωτογραφίες (και δεν έχει κρασάρει καμία φορά)!!! Μνήμη δεσμεύει 75% καμιά 500αρια MB ελεύθερα δηλαδή...
-
Ευχαριστώ κι εγώ για την βοήθεια και συγχαρητήρια στα παιδιά του MIUI Hellas για την δουλειά τους Κι εγώ μετά από την χθεσινοβραδινή νίλα που έπαθα με την Ελληνική Beta ROM όπως ο φίλος aleksgiab, οποίος δεν τον τρώει η αφή του ας μείνει με την MIUI 5 κι όταν με το καλό βγει ποιο σταθερή ας την βάλει :-Ρ Φίλε aleksgiab δες μερικά post ποιο πίσω... εγώ κατέβασα από το link που έδωσε ο MUI_ART την xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.29_kk-4.4.zip και την έβαλα (power + volume down ----> update.zip) Πάει σφ…
-
Ευχαριστώ έβαλα την xiaomi.eu_multi_cancro_4.8.29_kk-4.4.zip και έστρωσε το τηλέφωνο ουφ με έσκασε το παλιόπραμα τώρα να δοκιμάσω να βάλω πάλι την Ελληνική (με τον updater;) γιατί νομίζω ότι διάβασα ότι αν έχει μπει η developer μετά δεν γυρνάει στην Ελληνική;
-
Ευχαριστώ πολύ τώρα την κατεβάζω... με ποιόν από τους 3 τρόπους να την περάσω;;;
-
πάει τρελάθηκε το τηλέφωνο... Screenshot by Lightshot εγώ αργότερα ούτε GSM δίκτυα, ούτε wifi, ούτε ήχοι δεν δουλεύουν...
-
Παιδιά μια βοήθεια δεν βρίσκει sim κάρτα ούτε μετά την καθαρή εγκατάσταση της ROM ...
-
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια Πριν λίγο έβαλα κι εγώ την 6 κι έχασα την μπάλα κολλάει απίστευτα και κρασαρει και δεν έχω καθόλου δίκτυο σα να μην έχει σιμ μέσα... Παράθεση: “Για να την εγκαταστήσετε, απλά περάστε την πάνω από την τελευταία GTV-3.21.0, με την βοήθεια του UPDATER (Αναβάθμιση) της MIUI.” πριν έκανα το παραπάνω τώρα θα κάνω reset να την ξαναπεράσω ...
-
Πρόβλημα με χάλια ήχο στο βιντεο
faklan - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΓνωστό το πρόβλημα λοιπόν.... δυο μήνες που έχω το τηλέφωνο τώρα το μαθα Περιμένω ''ρομ με τη ρομ'' μπας και διορθωθεί η παραμόρφωση του ήχου στην εγγραφή βίντεο αλλά τίποτα ! Πολύ σπαστικό πρόβλημα πάντως, νομίζω ότι θα του βάλω μπαμπάκι στο μικρόφωνο