Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 121.
-
Παράθεση από alvin1983: “@paparounas81 Αυτά θα σβήσεις αρχεία από root explorer (οποιονδήποτε) κ θα είσαι οκ. /system/app/SnapdragonCamera /system/lib/libjni_snapmosaic.so /system/lib/libjni_snaptinyplanet.so /system/lib64/libjni_snapmosaic.so /system/lib64/libjni_snaptinyplanet.so ” Thanks φίλε.....Που θα πάει θα μάθω!
-
Παράθεση από geoanto555: “Με αυτό το twrp μπορείς να φλασάρεις μέχρι και android 7 ” οκ οποτε εδω καλυφθηκα!!!! Παράθεση από geoanto555: “Πάρε αυτό και πάνε να το φλασάρεις με το twrp.. Θα ανοίξει ένας file manager.. Από κει σβήσε ότι θέλεις.. ” Δηλ. flash μεσω twrp/rebootsystem/open app: Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να το κάνεις και απο μέσα απο το κινητό αν είσαι root.. ” Ειμαι ρουτ....Δηλαδη ανοιγω το ζιπ και κανω install το αρχειο χωρις να κανω flash απο twrp....::::
-
Λοιπόν ανοίγω συζήτηση και την βάζω εδώ για να την δει και ο προφεσορας geoanto555....Παμε λοιπόν : Αν θελήσω να αλλάξω ρομ και να περάσω ας πούμε την lineage 14.1 για kate/Kenzo που έχει βγει, θα πρέπει να φλασαρω άλλο twrp ή μπορώ και με αυτό που έχω τώρα? Και 2ον: Χθες πέρασα την snapdragon camera και την πρώτη φορά δεν πρόσεξα ότι είναι παλιά έκδοση οπότε και δεν άνοιγε. Έβαλα αμέσως μετά την σωστή και προσπάθησα να απεγκαταστησω την λάθος μέσω του κινητού αλλά δεν μου δίνει αυτή την επιλογή…
-
Αν θέλεις βάλε και greenify ίσως δουλέψει καλύτερα.
-
Βασικά γιατί ήθελα να την δοκιμάσω..... Όπως οτιδήποτε άλλο κάνουμε εδώ μέσα! Πέρασα τελικά την έκδοση 2.2 που είναι για MM και δουλεύει μια χαρά. Μήπως ξέρουμε πως να σβήσω αυτή που δεν δουλεύει? Όχι δεν έχω custom rom!
-
Καλημέρα ομάδα! Φλασαρα την snapdragon camera από twrp αλλά δεν ανοίγει. Μήπως ξέρει κανείς κάνα μυστικό?
-
Καλη επιτυχια σε ολους! Ευχριατουμε!!!
-
Δωρακι για την εφαρμογη
ΜήνυμαΑνανεωθηκε το μπλε εικονιδιο! Μπηκε η λεξη Hellas για να βλεπουν τα Κινεζακια να μαθαινουν!
-
Δωρακι για την εφαρμογη
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Ευχαριστούμε φίλε. Δεν φτιάχνεις κάτι, το οποίο να περιέχει το "GR/Greece/Hellas" κλπ, για να το χρησιμοποιούμε στην υπογραφή μας στο en.miui και να "διαφημίζεται" η Πατρίδα μας και το φόρουμ? ” Για αυτο εβαλα το χαρτι βασικα! Μπορω ομως να βαλω το Hellas διπλα απο το miui!!!
-
Δωρακι για την εφαρμογη
ΜήνυμαΓενικα ασχολουμε φτιαχνοντας εικονιδια στο φωτοσοπ, για nova launcher περισσοτερο και ειπα να κανω και ενα για την miui.gr app ,που μεσω αυτης, μας εχουν βοηθησει αρκετες φορες τα παιδια του φορουμ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35651/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36163/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35652/
-
Ναι έχεις δίκιο! Οπότε αν θέλω να βάλω το καινούργιο το κάνω μέσω pc?
-
Δεν μου έκανε κάτι όταν έβαλα ρομ ούτε και με SU που πέρασα. Αν δω κάτι εδώ θα είσαι..... Δε πας πουθενά!
-
Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να έβαλες το καινουριο -3 ” Αυτό που είχε η καινούργια ρομ. Ούτως ή άλλως δεν είχα θέματα ούτε με το προηγούμενο!
-
Τούμπανο το νέο twrp miui Hellas edition! geoanto555
-
Βάζω, βλέπω, βγάζω ή αφηνω λοιπόν! Διαπίστωσα αυτό το θέματα κι με αδυναμία συγχρονισμού του Mi cloud! Το είδα και σε κάποια άλλα ποστ! Αν ξέρει κανείς ας μας πει!
-
Όλα κομπλέ! την πέρασα χωρίς ροοτ. Τώρα τι προτείνετε για καλύτερα... SU ή Magisk? Είδα ότι κάτι παίζει με τις εφαρμογές από τράπεζες με magisk ή μήπως οι μάγοι του φόρουμ το έφτιαξαν?
-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να περάσω την τελευταία ρομ. Έχω την 7.4.13 ελληνική , απλώς επειδή το κάνω πρωτη φορά θα γράψω τα βήματα να μου πείτε αν κάνω κάπου λάθος. Έχω βάλει την νέα ρομ χύμα στην SD οπότε : 1.Reboot to recovery 2.wipe dalvik/cache 3.flash rom 4.reboot system 5.reboot recover 6.flash root(SU ή Magisk) 7.reboot system Για πείτε σωστά το πάω?